Çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ben antipatik oluyorum ben kimseye karşı antipatik olmak istemiyorum
Şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz anlayamadım bu sizin elinizde olan bişey değildir herkese kendinizi sevdiremezsiniz. Karşı tarafta herkesi sevmek zorunda değil anlaşmak ya da sempatik bulmak zorunda değil. bu kadar takıntılı olmayın.

Belki biri senin hakkında yalan yanlış birseyler aktarmıştır bu hocaya o yüzden size karşı böyle olabilir mi acaba.

Iş ortamında herkes herkesle konuşmak zorunda degil önce bunu kabullenin.
Öte yandan açtığınız diğer konuları göz önüne alırsak siz bu adamdan hoşlanıyorsunuz ve size yüz vermiyor diye kahroluyorsunuz.
KK'da buna benzer çok konu var, kasmayın olayı başka türlü yansıtmak için.

Öncedeki açtığım konulardaki aynı kişi değil bu adam, yeni okulumdaki biri sadece bana böyle yaptığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum neden sadece ben evet herkes herkesle konuşmak zorunda değil ama herkesle konuşup beni dışlaması çok sinirime gidiyor bu adama karşı hiçbir hoşlantım yok sadece tavırları gerçekten çok gözüme batmaya başladı kendimi kötü hissediyorum ben negatif bi durum mu oluşturuyorum neden böyle muamele görüyorum şimdi de de benim sınıfımdaki bir öğrencimin yerine kafayı takmış durumda yerini değiştirmiş ve artık bütn derslerde burda oturucaksın demiş ben sınıf hocanızla konuşucam demiş, bu sınıfın sınıf öğretmeni benim ve hiçbir şekilde yanıma gelip konuşmadı bu konu hakkında

Hocam o halde pısırık durmayın.
Ben de yıllardır kolejde öğretmenim. Benim sınıfıma kimse müdahale edemez, siz de hem sizinle konuşmayıp hem de otoritenizi yok sayan bu hocayla konusun ve geri adım attırın.

Ilaveten de bu kadar kafaniza takmayın

Kendimi çok dışlanmış hissediyorum ama

Koca okulda idiotun biri suratınıasıyor diye mi dışlanmış hissediyorsun? adama aşık falan mısın anlamadım.kesin senden hoşlanıyor dememizi falan mı bekliyorsun anlamadım
herhalde adama ilgin var bir şekilde belli ettin ya da öyle anlamasına sebep oldun.seni uzak tutmak için tavra girmiş herhalde

Evet moraliminbozuyor çünkü TEK ben dışşanıyorum hiçbir şekilde HOŞLANMIYORUM Hoşlanma belirtimde yok olmadı, sadece kendimi sorguladım ve bu durum moralimi bozuyor bişey söylemeniz için değil derdimi paylaşmak istedim sadece ayrıca belki buna benzer durumları yaşayanlar vardır diye

Çok ilginç gerçekten dışlanmak resmen

ayyy cokta tın umrumda olmaz.ne hali varsa gorsun ben olsam farketmezdim bile
Ama direk gözüme sokuyo sanki sınıflar yan yana her tenefüs görüyorum benim dışımda herkesle muhattap çok canım sıkılıyor ben kötü bişey de yaşamadımki ben tuhaf biri myiim

Okulda size selam vermeyen sadece o ise neden dışlanmış hissediyorsunuz ki? Onun verdigi degerle mi degeriniz olculuyor, hayir. Size selam vermiyirsa siz de vermezsiniz olur biter. Is yerinde arkadaslik dostluk diye birsey yoktur zaten. Adamdan hoslanmayabilirsiniz de fazla anlam yuklemissiniz. Biri selamini esirgerse benden ben o kisiyi hic takmam, onemsemem.

Ama neden TEK ben ben de bir tuhaflık olduğunu düşenmeye başlıyorum üzgünüm benimle işe başlayan bi arkadaşımla çok iyi araları

Ama neden TEK ben ben de bir tuhaflık olduğunu düşenmeye başlıyorum üzgünüm benimle işe başlayan bi arkadaşımla çok iyi araları
Neden bu soruya takildin anlamadim. Tek sen olmasan sorun olmayacak mi? Adami neden fazla onemsiyorsun ki? Vermezse vermesin, bu onun problemi. Cok mu muhtacsin selamina. Bosver ya. Psikolojini bunun icin mi bozuyorsun? Gozunde cok buyutuyorsun adami farkinda misin?

Tipinizi beğenmiyordur

Cocuklugunda anne ve baban tarafindan degersizlik ya da ilgisizlik mi gordun? Bu yuzden mi onun sana selam vermemesini bu kadar dert ediyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…