- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
Ama diğer arkadaşıma böyle yapmıyor bence hatta kimseye karşı böyle değilMuhattap olmadığım arkadaslıgımın olmadigi ama aynı ortamda bulunduğum bırı bana selam vermese veya gülmese ben naptım ki diye sorgulamam kendimi.
Tipe bak embesil heralde derim karsı taraf ıcın kendi kendime ve isime bakarım.
Dert gene hayatta etmem.
Ama ne yaptımki daha önce hiç hayatımda böyle olmamıştı hep girdiğim ortmlarda uyumlu olmuşumdurenerjiniz uymamıştır.
Yapmasın, zaten buyuzden embesil oldugunu dusunurdum.Ama diğer arkadaşıma böyle yapmıyor bence hatta kimseye karşı böyle değil
Peki bu durumda ben mi suçluyumYapmasın, zaten buyuzden embesil oldugunu dusunurdum.
Tabiki de hayır. Bırı bana sebepsiz selam vermedi gulmedı diye neden kendimi suclayım ki? Takmam ve dert etmem.Peki bu durumda ben mi suçluyum
Hayır ama aynı sınıflara giriyoruzBranşlarınız aynı mı?
Bilmiyorum ama çok sıkıldım bu durmdan çok dışlanmış hissediyorumAcaba sizi geçmişinde onu çok üzmüş birine falan mı benzetiyor?
Bence hiç kafanıza bile takmayın.Herkes herkese selam vermek samimi olmak zorunda değil sonuçta sizde onu görmezden gelinBilmiyorum ama çok sıkıldım bu durmdan çok dışlanmış hissediyorum
Değişik yani bir tek size böyle olması. Belki branşlar aynı da ondan bir kıskançlık falan mı oluştu diyecektim o da değilmişHayır ama aynı sınıflara giriyoruz
Kendimi çok dışlanmış hissediyorum amaBence hiç kafanıza bile takmayın.Herkes herkese selam vermek samimi olmak zorunda değil sonuçta sizde onu görmezden gelin
Tek bana böyle yapmaya hakkı yok kendimi kötü hissediyorumAdamı bi salin artık, bu kaçıncı konununuz..?!
Konusabiliyorsaniz kendisiyle konuşun,Tek bana böyle yapmaya hakkı yok kendimi kötü hissediyorum
Siz olsanız dışlanmış hissetmez misinizKonusabiliyorsaniz kendisiyle konuşun,
Ama bunu yapabileceğinizi sanmıyorum.
burada kimden nasıl bir yardim bekliyorsunuz.ki bu durumda yapılacak seyler de az çok belli. .
Oldukça takintilisiniz.belki de kendinizce anlamlar çıkarıp varsayimlar üzerinden gidiyorsunuz . Bana çok takıntılı geldiniz.
Sizin gibi sürekli konu acmam.. sürekli de düşünmem. İyi kötü her şeyden anlam çıkarmaya çalışmam. Kaldı ki bir diyalogunuz, geçmişiniz yok. Hepsi varsayım. Adamı tanimiyosun bile.dislasa ne dislamasa ne. Bu kadar takıntılı, citkirildim, her şeyden Mana arayan biri gibi gorunmeniz işinize yaramaz. Ben şahsen sizin gibi biriyle arkadaş vs olmak istemezdim. Kusura bakmayinSiz olsanız dışlanmış hissetmez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?