Çok üzgünüm

ASYA85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
121
0
96
40
kızlar sevgilim bundan 2 hafta once mutlaka senın le yıbası nı gecırıcem birlikteyız dıye benle onusuyodu ben bakalım dedığım halde ... ve bu sekılde bı ıkı kez tekrarladı son 1 haftadır hıc bu konuyu acmadı bı daha tabı bu gune kadar bana bısey sorma yarın ıcın yılbasında ne yapıyoruz dıye ... ben se ona bugun hedıye alma telasındaydım alamadım yarın alcaktım eve geldim aradı benı konustuk falan yarın ne yapıyosun dedı bana bende bilmem dedim ondan askım bırkıkteyız zaten demesini beklerken bende arkadaslara söz verdim dedi sustum konusana canım nen oldu dedı boyle bı durumda soylencek bı söz yok dedım haydaaaa dedı ne oldu sımdı dedı bende sen benım neyımsın ya sevgilim misin sokaktan gecen bı adammısın dedım boyle bı gunde benı görmeyı bıle aklından gecırmemen nasıl bı durum dur dedım ben senın ıcın neler dusunmustum sense arkadaslarını tercıh ettın mutluluklar dılıyorum sana arkadaslarınla dedım kapattım teli kompleeeeeeeeee... çok uzgunum sizlerin sözlerine ıhtıyacım var yanlızım artık cok uzucu kırıcı bugun cıftlerı gordukce hep suna bak sevgilim var ama ne paylaşımı var benle dıyodum haklıymısımda :19:

Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam canım,sevgilinde senden bir adım beklemiş sanki.Yani o 2 kez birlikteyiz yılbaşı gecesi filan demiş.sen geciştirmişsin.Belki seni yanlış anlamış olabilir.
Ben olsam bunu sorun etmezdim.Ama tabi bunun sebebini sorar ve düşüncemi söylerdim.Biraz iletişim sorununuz var gibi.o her ne kadar hatalı olsa da sende böyle tepki vererek hata yapmışsın.
Ama bence bunun için ayrılmaya yada aranızı bozmaya değmez bence.sonuçta yılbaşı sadece.size özel bir gün değil ki.Gün içerisinde buluşur hediyesini verirsin olur biter.Bence kendini de sevgilini de üzme.Bütün yılınız öyle geçmesin :34:
İyi seneler dilerim.

hakliyken hakksiz durumuna düsmüssün bence.

keske öyle yapicana "askim bugün beraber gecircez demi?, kac haftadir diyordun söyle böyle yapariz " diyip agzina tiksaydin ozaman arkadasimlarima söz verdim diyemezdi belki. deseydi bile ozaman kizardin iste "ne ki bu simdi? sen bana beraber gecircez demedinmi? böylemi deger veriyorsun" diyip kizardin telefonu kapatirdin.. ama tam kapatmasaydin, bence asiri tepki vermissin.. hakliyken haksiz durumundasin bana göre.. güzelikle söyleseydin belki senden beklemistir hatirlatmani... belki süprizi vardi kim bilir..

bencede önce sorabilirdin.hani benimle geçirecektin yılbaşını diyebilirdin.sonrada vereceği cevaba göre davransan iyi olurdu...:26:

Seçmek ile pek alakası yok, eğer anlattığınız gibi ise şuanda çocuğa haksızlık yapmışsınız. Durduk yere kavga bahanesi çıkarmak gibi bir şey. Size konuyu açtıkça, siz sallıyorsunuz, sonra da günü geldiğinde trip atıyorsunuz.

Sorun ise bunun böyle olması değil, çünkü kendinize göre haklı olmanızında bir sebebi var. Size karşı dürüstlüğü saygısı ve bağlılığını anlamaya çalışıyorsunuz. Bu iyi bir test olmamış değerlendirmeyin. Biraz naza çeker fakat fazla trip atmazsanız pek sorun olmaz. Bunu aranızı bozmasına izin vermiyeceğiniz ve enpati ile karşınızdaki insanında nasıl düşünüceğini değerlendirebiliceğiniz yollar ile elde etmeye çalışmanızı tavsiye edebilirim.

ben senden adım beklediğini düşünmüyorum. Sözünü vermiş bile yani. Tepkinde çok haklısın. Affetme kolay kolay...

sevgilin sana ilk basda daha seninle mutlaka yeni yili gecirmek istedigini belirtmis senin cevabinda eger sadece bakariz olduysa hos olmamis sonucta o sevgilin herhangi biri degil bunun üstüne 2 kez daha sormus sonuca baglanmayinca o da arkadaslari ile anlasmis ama onun hic kötü niyeti olmadigi verdi cevaptan belli senden ses cikmayinca o da kendince program yapmis cok üzgünüm ama senin suskun kalman bu tadsizligi yasamis oldun.Teklifte bulundumu hemen cevap veremesende o bir dahaki sefere sana sormasa bile sen söyle gerekirsee teklif et

bencede senden ses çıkmayınca büyük ihtimal zaten arkadaşları önceden teklif etmiştir oda senle olucagını sölemiştir sonra senden cevap alamayınca arkadaşlarını kabul edmiştr

Back
X