- 11 Aralık 2009
- 121
- 0
- 96
- 40
kızlar sevgilim bundan 2 hafta once mutlaka senın le yıbası nı gecırıcem birlikteyız dıye benle onusuyodu ben bakalım dedığım halde ... ve bu sekılde bı ıkı kez tekrarladı son 1 haftadır hıc bu konuyu acmadı bı daha tabı bu gune kadar bana bısey sorma yarın ıcın yılbasında ne yapıyoruz dıye ... ben se ona bugun hedıye alma telasındaydım alamadım yarın alcaktım eve geldim aradı benı konustuk falan yarın ne yapıyosun dedı bana bende bilmem dedim ondan askım bırkıkteyız zaten demesini beklerken bende arkadaslara söz verdim dedi sustum konusana canım nen oldu dedı boyle bı durumda soylencek bı söz yok dedım haydaaaa dedı ne oldu sımdı dedı bende sen benım neyımsın ya sevgilim misin sokaktan gecen bı adammısın dedım boyle bı gunde benı görmeyı bıle aklından gecırmemen nasıl bı durum dur dedım ben senın ıcın neler dusunmustum sense arkadaslarını tercıh ettın mutluluklar dılıyorum sana arkadaslarınla dedım kapattım teli kompleeeeeeeeee... çok uzgunum sizlerin sözlerine ıhtıyacım var yanlızım artık cok uzucu kırıcı bugun cıftlerı gordukce hep suna bak sevgilim var ama ne paylaşımı var benle dıyodum haklıymısımda 

Son düzenleme: