Babam yıllar önce vefat etti bizi annem büyüttü kıramadım annemi.Şu an çok kötüyüm eşim çok kincidir bunu annemin yaptırdığını bilse onunlada arası açılır.Kardeşimin ise umrunda değil bu durum geziyor tozuyor olan bize oldu balayı bile yapamamıştık.Eşim çok zor şartlarda askerlik yaptı buna rağmen ben onun dediğini yapmadım bilmiyorum işim çok zor..Kaç gündür ağlıyorum çok msj attım kesinlikle cevaplamadı şu an görev yaptığı şehirde orda arkadaşlarıyla kaldığı bekar evinde...
Babam yıllar önce vefat etti bizi annem büyüttü kıramadım annemi.Şu an çok kötüyüm eşim çok kincidir bunu annemin yaptırdığını bilse onunlada arası açılır.Kardeşimin ise umrunda değil bu durum geziyor tozuyor olan bize oldu balayı bile yapamamıştık.Eşim çok zor şartlarda askerlik yaptı buna rağmen ben onun dediğini yapmadım bilmiyorum işim çok zor..Kaç gündür ağlıyorum çok msj attım kesinlikle cevaplamadı şu an görev yaptığı şehirde orda arkadaşlarıyla kaldığı bekar evinde...
Kızlar çok üzgünüm eşim askerdi doğuda terör bölgesinde yedek subay acemi birliğinden izne geldiğinde evlendik 5 gün beraber kaldık o doğuya gitti.Bense ailemin yanında kaldım ev kurmadık asker dönüşü tayin isteyip ailemle yaşadığımız şehre yerleşektik.1 Hafta önce askerliği bitti önceden anlaştık askerlik bitince eşim ailesinin yanına gelcek bende yıllık iznimi alıp kayınvalidemlere gitcem bir ay iznimizi ve balayımızı yapcaktık.Fakat tam onun gelme zamanı erkek kardeşimin üniversiteden gelme zamanına denk geldi annem kardeşinide gör birkaç gün sonra git dedi.Eşimse bir gün bile geç gelmeni kabul etmedi ben bu zor şartlarda bir gün erken gelip sana kavuşmaya çalışıyorum sense kardeşini bekliyorsun dedi.Bu arada kardeşimin okulu daha erken bitmişti 1 hafta geç geldi gezmiş oraları arkadaşlarıyla.Annemi kıramadım bekledim kardeşimi,eşim geldi ailesinin yanına benim gelmediğimi görünce 5 gün ailesinin yanında kalıp iznini bile kulanmadan yakmış iznini gitmiş başka şehirdeki görevine başlamış.Bana çok kızgın telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor.Çok moralim bozuk.Anneme söyledim bak ne oldu dedim her dediğini yapmaya alışma dedi eşim çok iyidir ama kinci ve inatçıdır tatilimiz balayımız mahvoldu.
bulunduğu şehre gidip,geldim desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?