Bulunduğu şehre gitsem hiç bilmiyorum orayı bide ne tepki vereceğini kestiremiyorum.Dominant bi karekteri var eşimin.Orda askerden önceki ev arkadaşlarıyla kalıyor bekar evi.Sinirinin geçmesini ümit ediyorum.Kayınvalidemi aradım oda bana kızdı.Zaten annenin yanındasın 1 yıldır bikere bile gelmedin,oğlum seni erken görebilmek için habire göreve çıktı dağlara.Sen onu ektin dedi normalde çok iyidir kayınvalidem oda çok tepki gösterdi.Mahvoldum ben..
eşiniz haklı tamam da bu duruma bi çözüm bulmak tamamen size kalmış bir durum artık..
her nereye gittiyse hiç vakit kaybetmeden bahaneler üretmeden yanına gitmelisiniz.
yok şehri bilmiyorum yok bekar evinde kalıyor vs gibi bahaneler üretmeyin sizin için gelmiş siz oonun için fedakarlık yapamamışssınız..
gittiğiniz şehirde mutlaka düzgün bir otel bulacaksınızdır, şehri bilmiyorum demeyin internetten araştırma yapın bi taksiye atlayın otele yerleşin eşinize bir mesaj atın şu şu oteldeyim senin için geldim affet beni çok özledim seni şeklinde bir mesaj atın.. oda sizi özlemiş ve sizi koca bir şehir de yalnız bırakmayı kesinlkle istemeyecektir.
bence yapmanız gereken en uygun şey bu durumda ciddi adımlar atıp eşinize yaklaşmanız ve kendinizi affettirmeniz yönünde olmalı..
Bulunduğu şehre gitsem hiç bilmiyorum orayı bide ne tepki vereceğini kestiremiyorum.Dominant bi karekteri var eşimin.Orda askerden önceki ev arkadaşlarıyla kalıyor bekar evi.Sinirinin geçmesini ümit ediyorum.Kayınvalidemi aradım oda bana kızdı.Zaten annenin yanındasın 1 yıldır bikere bile gelmedin,oğlum seni erken görebilmek için habire göreve çıktı dağlara.Sen onu ektin dedi normalde çok iyidir kayınvalidem oda çok tepki gösterdi.Mahvoldum ben..
Simdi kendinizi esinizin yerine koyun.
O sizin yerinize kardesini seciyor.sizin yaniniza gelmektense kardesinin gelmesini vs, bekliyor.
sizin tutumunuz nasil olur du ?
Kızlar çok üzgünüm eşim askerdi doğuda terör bölgesinde yedek subay acemi birliğinden izne geldiğinde evlendik 5 gün beraber kaldık o doğuya gitti.Bense ailemin yanında kaldım ev kurmadık asker dönüşü tayin isteyip ailemle yaşadığımız şehre yerleşektik.1 Hafta önce askerliği bitti önceden anlaştık askerlik bitince eşim ailesinin yanına gelcek bende yıllık iznimi alıp kayınvalidemlere gitcem bir ay iznimizi ve balayımızı yapcaktık.Fakat tam onun gelme zamanı erkek kardeşimin üniversiteden gelme zamanına denk geldi annem kardeşinide gör birkaç gün sonra git dedi.Eşimse bir gün bile geç gelmeni kabul etmedi ben bu zor şartlarda bir gün erken gelip sana kavuşmaya çalışıyorum sense kardeşini bekliyorsun dedi.Bu arada kardeşimin okulu daha erken bitmişti 1 hafta geç geldi gezmiş oraları arkadaşlarıyla.Annemi kıramadım bekledim kardeşimi,eşim geldi ailesinin yanına benim gelmediğimi görünce 5 gün ailesinin yanında kalıp iznini bile kulanmadan yakmış iznini gitmiş başka şehirdeki görevine başlamış.Bana çok kızgın telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor.Çok moralim bozuk.Anneme söyledim bak ne oldu dedim her dediğini yapmaya alışma dedi eşim çok iyidir ama kinci ve inatçıdır tatilimiz balayımız mahvoldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?