çok üzgünüm :(

sen annesi doldurmuştur diye kendini doldurma, olur öle şeyler, annesi yaa çok yapmıyo demiştir o da erkek ya sana söz geçircek alısıra işte, kötü bişi söleme , annesine de dolma, sen anneyi alttan idare ediceksin laf sokarsa sende sokucaksın ama eşin sordugunda ayyy çok sevıyorummm diceksin ( miş ben yapamadım , ahahaha)

ya ben yapmıyor değilim ki yapıyorum ama istemedikten sonra nasıl zorliyim ki bir insanı ya ben bir de çok seviyordum resmen soğudum yaa

yaa 2 gündür hiç arayıp sormuyo kii beni benimde gururum çok kırıldı bende kendim aramak istemiyorum o arasın istiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum . Arasam bu sefer diyecek ki nasıl olsa geri dönüyor ben bunu demesini istemiyorum

Sakın arama. Anlattıklarına göre bi suçun yok ki. Bende kayınvalideme gittiğimde bi bardak götürmemişimdir mutfağa. Kendisi yaptırmaz zaten. Ama eşimi de dolduramaz ki eşimde asla bana yansıtmaz. Bütün suç eşinde sana git diyemez. Sen orda besleme değilsin sen onun eşisin. Lütfen değerini kaybetme.

3,5 aylık evlisiniz ve yaşadığınız şeye bak cnm ne kdr kolay git demek ya doldurulmuş eşin bnce bu çıkıyor bu söylediği laftan

bende öyle düşündüm kim doldurdu dedim annemi mi kastediyorsun dedi ben öyle biişey demedim ben çok seviyorum annemi dedim

Bi ev işi yüzünden bile annenin evine git diyen adamla ne kadar beraber kalınır , orası tartışılır zaten :19:

Yüz kızartıcı birşey mi yapılmış
Aldatmışlar mı
Ne yani ? Annenin evine git demek te ne..

aaa artık böle evlilkler , eskisi gibi değil ki, eskiden namusluysa kahrı çekilirdi kadının, ama ilk zamanlarda oluyo böle şeyler bence düzelir

insanları fazla düşünmemek gerekiyor çok yük olmayayım bi dev kirası olmasın dedim başıma gelene bakın yaranılmıyor o kadar kırgınım ki kimseye birşey diyemiyorum :(

Yük olmayayım diye düşünme. O adam evleniyorsa evinin kirasını da ödeyecek karısının ihtiyaçlarını da karşılayacak, koruyup kollayacak. Yok öyle bi dünya.

Sakın arama. Anlattıklarına göre bi suçun yok ki. Bende kayınvalideme gittiğimde bi bardak götürmemişimdir mutfağa. Kendisi yaptırmaz zaten. Ama eşimi de dolduramaz ki eşimde asla bana yansıtmaz. Bütün suç eşinde sana git diyemez. Sen orda besleme değilsin sen onun eşisin. Lütfen değerini kaybetme.

Aramıyorum ama bekliyorum arasın diye yok o da aramıyor en azından annesi herşeyde arardı ondan bekledim kızım ne oldu demesini o da aramadı :(

bende öyle düşündüm kim doldurdu dedim annemi mi kastediyorsun dedi ben öyle biişey demedim ben çok seviyorum annemi dedim

çok başarılı bir cevap,,, akıllılık etmişsin, zaten evet annen doldurmuş deseydın annesşne solerdi aranız iflah olmazdı, aynı evde yaşıyormuşsunuz bide aman diyim, hep seviyorum deee ( pek sevimli değiller ama :)))

Hiç iş yapmıyorsun diye annenin evine git diyen adamın burnu sürtülmezse,yarın en ufak canı sıkılınca seni annenin kapısına bırakır..Eşin aramadan arama..

ya ben yapmıyor değilim ki yapıyorum ama istemedikten sonra nasıl zorliyim ki bir insanı ya ben bir de çok seviyordum resmen soğudum yaa

soğuma diyorum işte iyi yönlerini düşün, kendini doldurursan sonun ben gibi olur, sevme bikere, saygı duy, seversen çok üzülürsün ben kayınvalidemın kucagındaydım :))) kızım yoktu kızım var allah senden razı olsun derdi, boşanırken ilk kendisi el attı sağolsun, dolma dolma, onun yanında yap temizliği sürekli , alttan al zamanla vicdan yapar

üzme kendini çok gençsin.....masraf olmasın diye ayrı eve bile çıkmamışsın ....senin değerini anlayamamış.......kötü bir evlilikse zaten inceldiği yerden kopacak ama iyi niyetlilerse biraz sabırlı olmalısın ...onlara karşı güçlü görün......ağlama sadece çok kırıldığını belli et..........anlayıp dinlemeden bitirebilyorsa hayırlısı değilmiş zaten......ilk boşanan da sen olmayacasın....üzme kendini

Aramıyorum ama bekliyorum arasın diye yok o da aramıyor en azından annesi herşeyde arardı ondan bekledim kızım ne oldu demesini o da aramadı :(

Ya çok gıcık oluyorum böyle olaylar duyduğumda nevrim dönüyor yemin ederim. Bu erkek anneleri neden üstünlük kurmaya, kocalarda buna izin vermeye çalışırlar anlamış değilim ya. Arkadaşım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Biraz sessiz kal görünmez ol. Şehir dışında bi ablan kardeşin varsa orya git hiç haber alamasın senden. Belki o zaman kaybetme korkusu ne demek görür eşin.

Ohaa erkek mi o ya annenin evine git ne demeek!! Kendinizi ezdirmeyin hanımlarrrrrrrrrr hiç bir kadın böyle laflara maruz kalmamalı!! Sen sakinliğini koru annesi de Allahtan bulsun eger doldurduysa oğlunu !! Nasıl insanlar varyaa ... Canım benim kıyamam sen doğrusunu yapmışsın asla çizgini bozma ama bırak o saana gelsin özür dilesin hatasını anlasın!

evde bir is yapmiyorsun diye annenin evine git denir mi
bana hic normal gelmedi
baska seyler olmadigina emin misin?

bu olayı tersten okursak bu evde kalmak istiyosan temizlik yapacaksın mı demek istiyo, seninle bu yüzden evlendim yapmıyosan kapı orda demek bu

kendi çamaşırınızı , ütünüzü yapıp onunkini yapmamanıza gıcık olmuştur kesin.
Aman yapma etme kızım derler ama bir yandan da beklerler.
Aynı evde oturmadığı halde kv ye temizliğe gitmek zorunda kalan insanlar var malesef.
Oğlunuda doldurmuştur size karşı salmış üstünüze
Kocan olacak .. Neyse anasına erkeklik gösterisi yapacak ya yeni gelin hooop baba evine

Sakın arama hatta tez zamanda evini ayır derim.

Son düzenleme:
İyilik yap denize at arkadaş
Şu erkekciklere de kanaat etmeye gelmiyor
Sen ayrı ev, eşya, düzenden vazgeç ailesi ille yaşamayı kabul et

Onlar sana bi ev işini eksik yapmışsın diye kapıyı göstersinler
Pes...

Back
X