çok üzgünüm :(

kocada biter iş, benimki salaktı, annem ole demek istemedş annem seni sevıo annem iyi biri annem annem , anne de caktırmadan iyi oynadı hee :))) ben yapamadım suanda kendime ne salaksın diyorum bi kadınla başacıkamadın, şimdiki aklım olsa aynı hataları yapmam, kocada iş bitmiyo aslında kişide bitiyo, erkekler pek başlarda bilmiyo bu işleri, erkek işte

Benim anlamadığım hadi karısında ayırdı.
Muradına erdi e bu adam bekar mı kalacakk, turşusunu mu kuracak
Ne istiyorlar anlamadım ki bu gelinin başını yedim sıradaki gelsin modundalar.
Oğulları ona kalacakta ne olacak anlamadım.
Zebani bunlar valla ya yatacak yerleri yok.

en duygusal erkek benim babam.....türk filmlerine istisnasız ağlar.....bütün kardeşlerini ve yiğenlerini okutttu....çok iyi bir baba.......aama annem çalışmıyor diye gidecek yeri yok diye yapmadığını bırakmadı anneme........anlayacağınınız erkeğin en iyisi bu

güçlü olacaksınız her zaman .....onlara zayıf yanlarınızı göstermemeye çalışın....erkekten dost olmaz.....bunu bilir bunu söylerim

kadın dediğin parasını kazanacak çalışacak annelerimizden gördük hepimiz bunu, annelerimiz yazık sustular hep, çalış aranı kazan bakalım agzını hangısı açabılıyo bu işler böle kızlar, akıllı kadın işini gücünü bırakmaz, cocugu olduktan sonra bile

İyilik yap denize at arkadaş
Şu erkekciklere de kanaat etmeye gelmiyor
Sen ayrı ev, eşya, düzenden vazgeç ailesi ille yaşamayı kabul et

Onlar sana bi ev işini eksik yapmışsın diye kapıyı göstersinler
Pes...

olan olmuş bundan sonrası çok önemli.
Baban ağırlığını koysun , kocanı alıp karşısına sıvasın.
Yok öyle paketleyip baba evine postalamak.
İnsanlar neler yaşıyor hayatta , yaşıyoruz da.
Her seferinde baba evine mi gideceksinn
Hatta baban evi ayırmadan göndermesin seni yada tarih vererek söz alsın ağzından.

ah akılsız kafam bilsem böyle olucak yaparmıydım hiç öyle bişey :(

matra senin yapacağın belli sakin ol bekle telefonları açma mesajlara dönme aıleni arasn, kapıya gelsin gelirse uzatma çık git, kayınvalidene de hiçbişi yokmuş gb davran, gerilme takılma, işe girebilirsen gir, buyuk bı mevzu degıl gecerrr

Benim anlamadığım hadi karısında ayırdı.
Muradına erdi e bu adam bekar mı kalacakk, turşusunu mu kuracak
Ne istiyorlar anlamadım ki bu gelinin başını yedim sıradaki gelsin modundalar.
Oğulları ona kalacakta ne olacak anlamadım.
Zebani bunlar valla ya yatacak yerleri yok.

canım onların da ayrı bir dünyaları var işte.....kendi annemde bile görebiliyorum......varsa yoksa oğlu.......hayatta sadece evde temizlik yemek yapmış....bütün sülaleye hizmet etmiş......zaten kendisini sevmeyen bir adamla evlendirilmiş(ev hanımlarını aşağıladığım düşünülmesin lütfen)...hayatta tüm yatırımını çocuklarına yapmış bir kadın düşün......bu çocuklar kendinden bile daha değerliyken oğlunun başka bir kadını sevmesini tahammul edemiyor işte

Önceden aileler evlatları boşanacak da yuvası yıkılacak diye korkudan ölürdü şimdikilerin maşallahı var, çiftlerin boşanmalarını bırak bir de onlara sebep oluyorlar.

çok güzel bir söz. gerçekten de ev üstüne ev olmaz dediklerinde çok doğru demişler. sen kocanı düşünmüşsün ve o tüm erkekler gibi bencillik etmiş bakar mısın.. peki o seni düşünüyor mu. neden düşünsün ki.. düşünse bunu yaparmıydı.. ne kanından ne canındansın.. ama etme bulma dünyasıdır yok mu kv nın kız cocuğu.. eden bulur. allahın ilahi takdiri çok büyüktür. sen içini ferah tut allaha bırak.

var inş ettiklerini bulsunlar .

canım onların da ayrı bir dünyaları var işte.....kendi annemde bile görebiliyorum......varsa yoksa oğlu.......hayatta sadece evde temizlik yemek yapmış....bütün sülaleye hizmet etmiş......zaten kendisini sevmeyen bir adamla evlendirilmiş(ev hanımlarını aşağıladığım düşünülmesin lütfen)...hayatta tüm yatırımını çocuklarına yapmış bir kadın düşün......bu çocuklar kendinden bile daha değerliyken oğlunun başka bir kadını sevmesini tahammul edemiyor işte

ya tamam da canım erkek evlattan zaten hayır gelmiyor ki, kız evlat olsa neyse, yazık kadın milletine ya, aslna bakarsan erkekler etkisiz eleman( çok pskota ruhlulardan bahsetmiyorum) öle de bişi ki bnm kaynana oğlunun çnünden koşturur, benden de öle olmamı bekledi kocam tabi, hata hata , erkekleri bu hale anneleri getiriyo

Kayınvalideler cok sevdikleri oğullarına evlenince ev acmıyorlar ki elin kızına 'babanın evine git'demesi daha kolay olsun.Nede olsa ortada bozulan bir düzen yok.

Kayınvalideler cok sevdikleri oğullarına evlenince ev acmıyorlar ki elin kızına 'babanın evine git'demesi daha kolay olsun.Nede olsa ortada bozulan bir düzen yok.

Oğulları da zaten sorumluluk alamayan biri ise 'yaşasın anne' diyerek sevinç çığlıkları atıyordur bu aynı ev fikrine :37:

Son düzenleme:
Sen çok iyimser yaklaşmıssın canım olaya,hala kv yapmaz diyosun,peki o zaman adam annesiyle çıktı evden neden 2 saatte degişti böyle...kv ye düşman ol demiyorum ama bu kadar yapmaz etmezlerle hareket etme..biz neler gördük ne sinsilikler gördük...kesin kv demiştir diyemeyiz günahını almayalım tabiki.ama bişey var canım,kv olmasada biri bişy demiş eşine.yada.eşin annesini sorguladı sana yardım ediyo mu ? diye...anneside seni kötülemese bile kendi işlerini yapıyo diye anlttıysa eşin kendiliginden kızmış olabilir...

Oğulları da zaten sorumluluk alamayan biri ise 'yaşasın anne' diyerek sevinç çığlıkları atıyordur bu aynı ev fikrine :37:

bu herifleri asalak gibi yetiştiriyolar bilerek zaten, adam ne diosun anne napıyım diye soruyo, sorsan hiçbiri anne takmaz, eclenince anneci oluolar, gelinler sakin olablse şunlara pabuç bırakmayacakta işte bilemiyoruz, hatırlayın annelerimiz nasıl kaynvalidelerinden çekti, hayat boyu bole olucak, ve babaanneler daha az sevılecek :)))?

Annene git!bu kadar kolay söylenecek bir cümle değil,şimdiden bu tarz laflar ediliyorsa ilerisini düşünemiyorum.Siz de sessiz sakin,vur eline al ekmeğini modundaysanız çok çekersiniz bu ana oğuldan...
Size tavsiyem hiç taviz vermeyin,sizi arasa bile yüz vermeyin çünkü verdiğiniz an alışır ve herseferinde size git der.Gururunuzu ayaklar altına almasına izin vermeyin,siz ailesiyle yaşamayı kabul ederek fazlasıyla fedakarlık yapmışsınız.Sizi el üstünde tutması gerekiyor..Sizi aramassa,sormassa davayı açın derim bir ömür böyle insanlarla geçmez çok gençsiniz...

Son düzenleme:
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle özür dilese bile ayrı ev açmadığı takdirde o eve dönmezdim.

Çünkü o ev zaten senin değilmiş, senin için hazırlanmamış (sen her ne kadar iyi niyetinle kabul edip evin gibi görsende), onlar seni kabullenememiş olsa gerek ki hiç düşünmeden git diyebilmişler.

Eğer kendi evin olsaydı kimi kimin evinden kovuyorsun gitmiyorum der gitmezdin.

3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum

kaynanan iş yaparken sen ne yapıyorsun:34:

bir de göstermeden nasıl yemek yapıyorsun,nasıl çamaşır yıkıyorsun:26:

bir evin içinde yemekleri ayrı ayrı mı yiyorsunuz,herkes kendine mi yemek yapıyor:44:

bu herifleri asalak gibi yetiştiriyolar bilerek zaten, adam ne diosun anne napıyım diye soruyo, sorsan hiçbiri anne takmaz, eclenince anneci oluolar, gelinler sakin olablse şunlara pabuç bırakmayacakta işte bilemiyoruz, hatırlayın annelerimiz nasıl kaynvalidelerinden çekti, hayat boyu bole olucak, ve babaanneler daha az sevılecek :)))?

:1::1::1::1::1::1:
Bu babaanne olayını cok dogru soylemişsin arkadaşım:))
benim bir babaannem olmadı:43:
O yuzden anneannemi mi severdim yoksa babaannemi mi bilemedim:1:
Anneanne ve babaanne yazarken ne kadar zorlandım yaa:52:

Son düzenleme:
okuuyunca gözlerim :53: oldu

ben senın yerınde olsaydım, kocam bana bı namussuzluk yapmadıgım halde, cok buyuk bı tartısmamız olmadıgı halde vs. sırf bu sebepten annene gıt deseydı, anamın evinin kapısında süründürürdüm, tekrar yenı gelın alıomus gibi ayrı ev acmadan onunla gelmıcegımı söylerdim.
"ben masraf olmasın dıye bunlara bunlara ok dedim, annen iş yaptırtmadı o kadar ısrarıma ragmen, kendı işlerini yap dedı onalrı yaptım, sende bı namussuzlugum, bı tartısmamız olmadıgı halde bunu dedın ya daha napsam kımseye yaranılmayacagını öğrendım ben" derdim.

ayrı ev acın oturun. azıcık aşım kaygısız basım demısler.
yok oyle tavrını koy ki o kaynanan da kocanda anlasınlar ne halt ettıklerını.

aılene de bence daha sonra durumu anlat. (kocan ıstedıgın kıvama gelınce) onlarda tavırlarını koysunlar. kızımız bu eve bı daha boyle uzgun gelırse bı daha yuzunu gostermeyız desinler.

hanı derler ya ılk evlendıgınde herkesın karsısında kedinin bacagını ayırcan, korkucaklar dıye o hesap. tavrını koy, asla arama. sürünsun annenın evının kapısında. ne demekmıs "annene gıt" anlasın!!!!

Back
X