çok üzgünüm :(

Bende özel hastaneye gidiyorum.Gaziosmanpasa hastanesi.muayene ücretide çok çok fazla 55 tl.Bu benim daha ilk bebeğim.Daha ilgili olmaları gerekirken soğuk davranıyorlar :/ Herneyse, dediğiniz gibi meyveyi eksik etmemekte fayda var.balık sevmiyorum ama.hamileliğimden bu yana ara ara yiyorum.insallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerii :)

Cnm ben elli kiloyla hamile kaldim uc ayda kirk uce dustm hep serumla beslendim serum vermese belki daha cok zayiflardimide bulantisi icin hap verdi kullanamadim daha cok kustum korkma allah in izniyle bise olmaz sonra toparlandim cok sukur son iki ayda 64 oldum sut icmekten sutten de midem bulaniyodu ama ne yapiyim zorladim kendimi ve ictim sana bise sorcam sabah mi bulantin oluyo genelde bende sabah ac uyanip direk kusmaya gidiyodum ac kaldikca da daha cok bulaniyodu kahvalti yapamiyodum dorduncu ayima geldim hergun sabah ayni sey sonra sabahlari uyaninca nesquik misir gevregini sutle yeyip daha sonra kahvalti yapmaya basladim onu yemesem yapamiyodum hic korkma allah in izniyle bebegini Kucagina alirsin insallah

Amin insallah.Çok sağolun.benim miğde bulantılarım gün içinde de oluyor.Fakat şu iki gündür geçti.ilk bebeğimin kalbi durmuştu.onda da migde bulantım aniden kesilmişti.Şimdi çok korkuyorum.p.tesi doktora gidicm.Birde kasıklarımda ve göbegimde çok ağrı var.Benim miğde bulantımı süt kesiyor.o yüzden düzenli içiyorum.eger zayıflamaya devam edersem bende serum istiycm doktorumdan :/

Canım süt içebiliyorsan çok iyi.Tecrübe ile sabit bebeğe en güzel kilo aldıran besinler süt ve meyve.Hiç sıkıntı yapma.Her şey güzel olacak.Çevrendekileri de takma.Bu arada mide bulantılarının azalması seni korkutmuş.Bebeğime bir şey mi oldu diye.Benimde 9. haftadan sonra yavaş yavaş azalmıştı.

Son düzenleme:

Sağolun içimi rahatlattınız gercekten :) Ben çok takıntılıyım.annem bile bıktı benden.9 ay sana nasıl sabredicem ben diyor :)) Herseye takar oldum.çok istiyorum bu bebegi.insallah bu kuruntularım boşa çıkar.bende alırım kucağıma yavrumu :)

Allah korusun cnm kotu dusunme agrin varsa dinlen cok yorma kendini ben hic yemek yiyemiyodum ne yesem cikariyodm o yuzden serum veriyodu doktorum ama hic zayiflaman bebege zararli felan demedi bana senin doktor biraz sacmalamis gibi geldi icinde doktorla ilgili en ufak bise varsa bence hemen degistirmelisin . Bi iki ay sonra yavas yavas kilo almaya baslarsin hic korkma ve kotu dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…