- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ya hakikaten nasıl çocuklar bunlar sürekli birbirini döven çocuklarla ilgili konulara rastlıyorum hani çocuk içgüdüsel yapıyorsa anne görmüyorsa çocuktur denilir tamam
ama anneler de umursamaz yahu çocuğum olsa dövülse önce o annelerin kulağını çekerim vallahi
pirayecim vurman belki hata olmuş ama çocuk haketmiş o ne psikopatlıkaile bu çocugu dövdüğü için uyardımı daha önce
sana şunu söyliyim olan olmuş ama bi daha böyle bişey görüyosan yanından ayırtma çocugu kayınvalidenede söyle ya o baksın ya sen bak oğluşuna
ayrıcada üzülme oglunada karnındaki bebişinede yazık özrünüde dilemişsin düzelir zamanla
Konuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım edeyim diye kayınvalideye geçtim erkenden. Kaynımın nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.
Bir hataliyim diyorsunuz bir tehlikeli insanlar baksalarmis diyorsunuz. Cocuk bunlar kapiya mi baglayacak kadin. Iceri gider kosar. Kavga eder cocuktur yani.100 kere pesinde kossan 101. De gider kacar. Birsey gorduyseniz ben olsam elinden tutar herkesin icinde bak ablacim sen onun abisinin yapma boyle o daha kucuk tamam mi tatlim der kapatirdim konuyu. Daha da yaparsa annesiyle konusurum daha da olursa oglumu gozumun onunden ayirmam. Dovecegini biliyordum diyip vocugu hala ortaliga birakmakta yanlis. Ayrica ne demek yani vurmak? Sonra birde tehlikeli insan falan? Tanimadigim bi kadin vursa benim cocuguma bende ayni tepkiyi veririm. Madem oglunuzu dovuyor ayirmayin yaninizdan. Siz bile bile onlem almayinca suclu olmuyorsunuz kadin telefonla oynayinca mi suclu oluyor. Isterse legolarla oynar yani.
Oh olsun diyen bayanlarin cocuklarina da cok samimi olmadiklari bir kadin vursa ne hissederler? Onemli olan can yakma degil ki onemli olan eylem.
Evet maalesef rezil etmissiniz kendinizi ve ogretmenmissiniz. Yazik bencede kadin dogru soylemis siz cocuklara nasil sabredeceksiniz?
Eger sadece hataliydim yanlis yaptim deseniz sikmayin caninizi olur der gecerdim ama arkasindan abarttilar kadin telefonla oynuyor canini yakmadim diyince is degisti bende. Bilemiyorum belkide ben kimsenin cocuguna baskasi tarafindan vurulmasini kaldiramayan bir insanim ondan boyle sert tepkiler veriyorum.
Ne olursa olsun vurmamaliydin cocugunu ordan uzaklastirman en mantiklisi olurdu...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Keşke öyle yapsaydım tüm bunlar yaşanmamış olurdu. Öffff ne çok taktım yaaa.
piraye bak bi arkadaşımın görümcesi eşi askerde diye onlarda kalmış ve görümcenin çocugu bunun kızını sürekli dövmüş ve kadın uyardım ama bi,şey yapamadım diye kızında tam konuşma döneminde bunalıma girmiş çöok geç konuştu diyor ve en az 1 yıl insanlar yanına yaklaşınca vuracak dişye yüzünü kapatıyodu diyor yani onların çocugunun yaptıgıda az şey değil
dün 30 haftalık oldu teyzesi senin hamilelik takvimi yok ya hamile oldugunu bile unutmuşumBu arada sen yazınca mutlu oldum. Sağol. Senin bebiş kaç haftalık oldu?
Konuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım edeyim diye kayınvalideye geçtim erkenden. Kaynımın nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.
inşallah canım senin içinde aynı şeyleri diliyorumMaşallah canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Senin sınav nasıldı? Inşallah atanırsın bu yıl. Hakediyorsun gerçekten. Enazından pes etmedin benim gibi....
Takvim falan yapmayı bilmiyorum ki:)) sınava çalışamadım canım. Hoş çalışsamda. Pek yapabilirmişim gibi gelmedi. Bu sene yine zor oldu benim için. Istedim ama çalışamadım.
Enazından alana çalışıyordum. Dün bu olay yaşandı koptum ben. Çok abartıyorum biliyorum. Ama elimde değil. Hala eşimden gizli ağlıyorum. O insanların yüzüne nasıl bakarım. Çok utandım kendimden. Hiç yakışmadı. Teyze keşke kenara çekseydi beni kızsaydı diyorum. Ama öyle bir çıktıki odadan herkes gerçekten dövdüm sandı. Ben bile. Ama çocuk ağlamadı bile offf atamıyorum aklımdan.
Senin çocuğuna vururken onların torunu /çocuğu bişey yok, sen müdehale edince kıyamet kopuo.
Boşversene sen.Herkes haddini bilmeli. Bi daha senin çocuğuna vurmasınlar.
inşallah canım senin içinde aynı şeyleri diliyorumevet ben pes etmedim artık azmimle dalga geçiyo çevrem hala mı diye
benim bebiş içerde ona ragmen zor oldu senin hem 2 yaşında bi bıcırın var biri karnında bi ara dersanede çalıştın anca canım böyle bi olaya bırakma sakın gkgy kimsenin iyi geçmedi eb herkeste yakın alan belirleyecek
bakana bişey diyim gkgy sınavına 5 gün kala kendi ailemle çok kötü tartıştım mesele ablamlaydı konuda haklıydım ama tepki dozum fazlaydı sinir krizleri geçirdim günlerce agladım annem dahi arayıp ne haldesin demedi 4 gün boyunca buna ragmende hem agladım hemde bırakmadım 1 gün dışında çalışmayı sende bırakma biz elimizden geleni yapalım Rabbim nasip ederse olmayacak bişey yok mesele halada hallolmuş değil konuşmuyoruz ablamla ama umrumdada değil ben işime bakarım pişman olmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?