çocuktur yapar düşüncesindeyim ..
herkes çocuguna sahip cıkmalı ..
kadın neden ağlıyosa ..
bosverin olanlar olmus ..
Olan oldu hakikaten. Benim hormonlar konuşuyor zaten ben değil. Kendime hakim olamıyorum bazen saçmalıyorum. Ben hata yaptığımı bile idrak edemedim ilk anda. Çocuğa vurmak değildi amacım geçip benimkini Alcam ordanAma gerçekten abarttı kadın bana kızabilirdi orda. Ayıp ettin kızım falan dese anlarım. Sonuçta insanız hata yapıyoruz. Bende hatamın farkındayım. Çocuğun annesi falan gerçekten dövdüm sandı. Nasıl döverim minnacık çocuk. Dokunmamalıydım ama.
Amacım
çocuğu alıp koltuğun arkasından çıkmak. Arada öbürünede kafaya çekilsin diye dokundum. Benimki şok olmuş ağlıyor gelme diyor saklanıyor, . Onu öyle görünce dayanamadım
Kadın bi yaygara çıkardı herkes gerçekten bişey oldu sandı. Bende kendimi ifade edemedim. Yoksa canı yanmadı çocuğun eminim.
Hani annesini babasini borlestiriyor oyunlar yapiyor filan oyle valla ..:))))
Zaten hamilesin niye kendini strese sokuyorsun ki.anlamam çocuk için tavir yapanlari. Bir defasinda annemin bir akrabasinin ayni bu yaşlarda bir oğlu burnuma yumruk atmiştio aciyla vurdum poposuna güçlüymüş demekki bir süre sızladi burnum neyse annesi surat asti babasi bir sigara yakti hahâaa Çoculari seviyoruz elbette ama bazen hata yapabilir insan özür dilemişsin zaten akli başinda bir kadinsa uzatmaz.
Zahmet edip çocuğuna baksaydı annesi, bu durum hiç yaşanmazdı.
Sen de hamilesin, zaten hormonların zirvededir. O halde seni kimsenin üzmesine izin verme.
Senin çocuğun dövüldü ve kimse engellemedi. Senin de mi çekip gitmen, olayı büyütmen gerekiyordu bu mantığa göre ??
az totosunu yerinden kaldırıp baksaydı çocuğuna asıl çocukluğu onlar etmiş az dur desinler. hem öldürcem falan ne bu yaşta çocuk
Piraye Hanım ben sizi haklı buluyorum. 2 yaşındaki çocuk daha bebek ya. Belki de bu olay çocukta travma yaratabilir. 2 yaş kritik bir yaş. Annesi anneannesi totolarının keyfine çocuğa bakmayacak, siz rezil olacaksınız öyle mi? Hiç de rezil olmadınız, annelik içgüdüleri ve hormonlarınızla hareket ettiniz. Kadın da ağlamış bir de, çok komik. Bi tane tokat indirseydiniz de iyi ağlasaydı o zaman. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Kendinizi de asla suçlu falan hissetmeyin.
Boşuna kendini üzüyorsun insanların ne konuştuğunu takma bence, ayrıca bazı insanlar çocuğu başkasının çocuğunu dövünce iyi bak güçlü kendine güveniyor felan diye zırvslıyor böyle herkesi dövmesine izin verirlerse yarın kardeşini sonra karısını sonra çocuklarını döver bu çocuk yazık ne biçim çocuk yetiştiriyorlar, senin tek suçun bu insanların yanlışını yüzüne vuracaktım ve özür dilemeyecektin yapmadığın şeyin özrünü dilemişsin......
Olasılıklar&şanslar
Kim olsa aynısını yapardı, buna takılmak bile gereksiz.. Hamileymişsiniz, bebeğe odaklanın. Kim ne düşünürse düşünsün.Zaten hep onu düşünüyorum bilyomusunuz. Inanın canının yanması değil çocuğumun korkması beni benden aldı. Pısmış gelme diyor ağlıyor. Saklanmış zaten daha sıkıştırıyor. Tamam bunlar çocuk ama dövmedim zaten. O an telaş yaptım galiba.
pirayecim vurman belki hata olmuş ama çocuk haketmiş o ne psikopatlıkKonuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım edeyim diye kayınvalideye geçtim erkenden. Kaynımın nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?