Daha evlenmeden böyle davranması aynı evde yasayincada devamının geleceğini gösteriyor.gercek ahlaki seviyesini simdiden gormussunuz. Konu her ne olursa olsun sizi bu sekilde incitmesi sizin duygu ve düşüncelerinize hic önem vermediğini gosteriyor. Yol yakinken kurtulunMoral olarak çökmüş durumdayım kızlar burda yeniyim doğru yere mi konu açtım bilmiyorum nişanlıyım agustosta düğünüm olacaktı cok büyük kavga ettik bana kavga sırasında bi dolu hakaret etti kadınlığıma kadar laf etti azar videoları filan izliyordu bana diyor ki “kadın ol da izlettirme “ ailesiyle cok iyi anlaşıyoruz ama malesef bu iş olmayacak sanırım şimdiden bunu söyleyen ilerde ne yapar nişanlım polis cidden cok saçma psikolojileri oluyor ben öğretmenim öz güvenimi yerle bir etti cok kötüyüm
Evet haklısınız en baştan o videoları izleyen adamla olmaz zatenMoral olarak çökmüş durumdayım kızlar burda yeniyim doğru yere mi konu açtım bilmiyorum nişanlıyım agustosta düğünüm olacaktı cok büyük kavga ettik bana kavga sırasında bi dolu hakaret etti kadınlığıma kadar laf etti azar videoları filan izliyordu bana diyor ki “kadın ol da izlettirme “ ailesiyle cok iyi anlaşıyoruz ama malesef bu iş olmayacak sanırım şimdiden bunu söyleyen ilerde ne yapar nişanlım polis cidden cok saçma psikolojileri oluyor ben öğretmenim öz güvenimi yerle bir etti cok kötüyüm
Erkeklerin ve bazi o kesim bayanlarin girdiği sacmasapan bir site goruntulu bende merak edip yorumlara bakmistim sapiklarin takildigi biryerAzar videosu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?