Çok üzgünümmmm

Kubraagg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
33
18
18
33
Moral olarak çökmüş durumdayım kızlar burda yeniyim doğru yere mi konu açtım bilmiyorum nişanlıyım agustosta düğünüm olacaktı cok büyük kavga ettik bana kavga sırasında bi dolu hakaret etti kadınlığıma kadar laf etti azar videoları filan izliyordu bana diyor ki “kadın ol da izlettirme “ ailesiyle cok iyi anlaşıyoruz ama malesef bu iş olmayacak sanırım şimdiden bunu söyleyen ilerde ne yapar nişanlım polis cidden cok saçma psikolojileri oluyor ben öğretmenim öz güvenimi yerle bir etti cok kötüyüm

Daha yolun başındayken gerçek karakterini görmüş olman bir avantaj. İlişkilerde her türlü kavga ve tartışmanın normal olduğunu düşünürüm ama bir erkeğin bir kadının namusuna kadar uzanacak küfürler edip başka kadınları izlemesini asla normal karşılamam ve kaldıramam. İnsanlar kavga anında gerçerk karakterlerini gösterirler böyle bir adamla ömrünün sonuna kadar yaşamak istiyor musun bir daha düşün bence

Daha evlenmeden böyle davranması aynı evde yasayincada devamının geleceğini gösteriyor.gercek ahlaki seviyesini simdiden gormussunuz. Konu her ne olursa olsun sizi bu sekilde incitmesi sizin duygu ve düşüncelerinize hic önem vermediğini gosteriyor. Yol yakinken kurtulun

Evet haklısınız en baştan o videoları izleyen adamla olmaz zaten

Genellemek hoş bir durum değil fakat polisler, özellikle liseden mezun olup direkt pmyo okuyan kesim, kadınlarla nasıl iletişim kuracağını pek bilmiyor. Iletişimleri çok zayıf oluyor. Aralarında çok kibar ve iletişim becerileri güçlü olanlar var elbet, kendisini geliştiren vs. Fakat az bir kesim. Sürekli erkeklerle ve malum bir kesimle iç içe oldukları için bu tarzda bir çoğu

Once git bir sadaka ver, yetim sevindir. Sonra ellerini acip dua et Allahim sana sukurler olsun diye. Icinden o kadar emek verdin, nisan oldu, dugun olacakti bik bik diye öten gerizekali bir ses duyarsan " ömrümü kurtardim ömrümü " diye cevap ver. O adamdan kacarak uzaklas sakin arkana bile bakma.

Azar videoları nasıl ki?Bilsem birşey diyebilirdim
Ama sana hakaret etmesi için gerekçe kabul edilemez

Koşarak kaçınız. Size yüzünü şimdiden göstermesi çok iyi olmuş. Azar videosu izlemesi sizin kadınlığınızla değil daha çok onun adamlığıyla ilgili.

Şuan ayrılmazsan bi kaç sene sonra "kocam beni aldattı,çok mutsuzum evliliğimin bi anlamı yok" tarzı konularla geri gelirsin

Nişanlın iğrenç bir kişilik.
Yeni görmüş olabilirsin ama göz göre göre evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde değil mi?

Tatlım umarım gözündeki perde kalkmıştır zararın neresinden dönersen kardır. İleride çok pişman olacağın kararlar verme

Şimdiden azar videoları izleyen ve kadın ol da izlettirme diyen insan yarın evlenince çocuk digurunca kendinize bakamahinca ya da en ufak kilo almanızda sizi aldatır ve öyle manipüle eder ki sen bakimsizdin ilgilenmedin o yüzden oldu diye siz de kendi kendinizi yer bitirir siniz . Baştan ne güzel beli etmiş iyi ki de belli etmiş şükredin her serde bir hayır vardır evlenip bosanmaktansa Nisan atın karşınıza çok daha iyileri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…