• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzüldüm hırpalandım ama genede mutlulugu buldum dıyenler

Hiç terk edilmemiştim
İlk aşkımdı, ben de kaldıramadım bunu
Bir de severek ayrıldık
İyice travma oldu
Çok bunalımlar atlattım üstüne paranoyak, takıntılı biri oldum
Eşime çok güvendim ama maalesef gönlümü kıracak birkaç yalanı oldu affettim ama yine dağıttım
Beynini yiyip duruyorum dolayısıyla şu nasıl oldu, bu nasıldı, neydi, nerde, kimle vs. bakalım ne zaman düzelicem :52:

galibaa yakında bende seninn gibi olucammm beni anlatın sankııı:52::52::52::52:

manevi canımm... sevgisizlik.. hayal kırıklıgıı guvendiğim insanlar tarafından birbir darbe ymekk vee boş canımı sıkan muhabbetler... Ama hersey bittide icimde acısı kaldı hayatımda hıc bı degısıklık olmadan ilerliyorr sadece.. Ama eminim gecelerime de gunes dogacak inşallah

hayırlısı bir gün biri çıkar ve herşeyi unutturur inşallah. darbe konusuna bişey diyemiyorum o herkeste mevcut maalesef

Allah sevdiği kulunu bu dünyada pişmesini ister sıkıntılar bizim için ahiret hayatı için nimet olabilir.bende çok sabrettim halen sıkıntılar yaşıyorum inşallah bu dünyada mutluluğu yakalarım

Allah sevdiği kulunu bu dünyada pişmesini ister sıkıntılar bizim için ahiret hayatı için nimet olabilir.bende çok sabrettim halen sıkıntılar yaşıyorum inşallah bu dünyada mutluluğu yakalarım

inşallahh yakalarsın canım inşallahh bende seninle aynı dusuncedeyımm

Back
X