- 10 Temmuz 2022
- 139
- 187
- 18
Kadın : Hıı ne alaka?Ne deyip destek olcaksiniz? Saçını kestirmissin çok üzüldüm destek olmak istedim mi diyeceksiniz? Bana birisi boyle bir sey dese,Bihterin Cemileye baktigı gibi bakardım suratına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın : Hıı ne alaka?Ne deyip destek olcaksiniz? Saçını kestirmissin çok üzüldüm destek olmak istedim mi diyeceksiniz? Bana birisi boyle bir sey dese,Bihterin Cemileye baktigı gibi bakardım suratına.
yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.Canı istemiş yapmıştır deyip geçin bence.
Ama boşanmış bir kadın olarak şöyle; yaşadıklarımız malesef çok zor.Yillarimizi verdiğimiz, hayatta en güvendiğimiz insanlarin bizi yaralamasi çok acı.
Benim son 1 yılda; herkesin hayranlıkla nasil bu kadar güzel dediği saçlarım döküldü ve bembeyaz yün gibi oldu.
2 yıldır görüşmedigim bir arkadaşım bu 2 yıl senden çok şey götürmüş dedi.
Dışarıdan boşanmış işte nolucak diye dedikodu malzemesi olsak da sadece ; bu hayattta ne yaşadığını insan sadece kendi bilir.
hayır hastalık değil. eşini tanıyorum ve konu açılacak eminim bana durumları anlatacak. ve ben nasıl davransam diye düşünüyorum. çünkü bir arada çalışınca bi de üstüne kırılacağı bir durum olsun istemiyorum. eğer çok aşırı hassas bir durumdaysa hiç yorum yapmamayı düşünüyorumSanırım siz hastalıktan şüpheleniyorsunuz.
Çünkü anlatım tarzınız onu gösteriyor.
Öyle bir şey varsa öğrenirsiniz yakında
Madem o kadar merak ettiniz sorsaydınız saçlarını:)
Nefes almak istemiştir her anlamda..bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Bu konuda sormak istediği kızın durumuna üzüldüm filan değil ki.merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz
ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.Kadının saç şeklinden niye etkileniyorsunuz?
Aklıma denişik seyler gelmişti de alakası yokmuş galibaKadının saç şeklinden niye etkileniyorsunuz?
ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.
keşke sen de o aklını kullanıp benim konularıma yorum yapmasan ay ne güzel olur ya . çok mutlu olurum biliyor musunAklı varsa seninle konuşmaz da nereden bilsin kadın senin ne menem bişey olduğunu.
Merak etme samimi değilsiniz zaten, eşini tanıman da bişey değiştirmez. Saç konusunda hassas olsa kestirmezdi zaten. Seni ilgilendiren bir durum yok her halükarda.
hakaret edenleri sadece şikayet ediyorum. yorum yapanlarla ilgileniyorum.saci kisa olanlara davranis bilimi diye birsey mi var ben mi bilmiyorum ya ne kadar sacma bir insansin konu sahibi.
saci uzunken nasil davraniyorsan kisayken de oyle davranicaksin
aycica kökü onda yine uzar ama sizin akliniz baya kisa kalmis ona care yok
kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
not: arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.
Keşke bu hassasiyetinizi kendi hayatınıza göstersenizay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.
Sen ve mutlu olmakkeşke sen de o aklını kullanıp benim konularıma yorum yapmasan ay ne güzel olur ya . çok mutlu olurum biliyor musun![]()