adam yeğeniyle ilgileniyor seviyor elif hanım eltimle muhattap oluyor diye sorun yapıyor. ben asla kocama "benim değil onun (aileden herhangi bir başkası) tarafını tuttun" gibi bir laf etmem. kendisine saygısı olan bir insan bunu düşünmez bile ilkokul çocuğu gibi...
elif hanım çok kıskanç ve malesef çirkeflik derecesinde kıskanç. sadece elti meselesi olsa acaba eltisi çok hata mı yaptı kendisine karşı derim de bakınca, elifin konularında etraftaki bütün kadınlar "kötü, yılışık, kocasına meyilli vs..." ve elif sürekli herkese sinir oluyor. ve hep ama hep haklı (nasıl oluyorsa?).
linkedn profiline bakan insanları (kadın) kocasına soruyor tanıyor musun diye, sen tanımazsan neden baksınlar kim onlar diyor! oha!
adam akrabalarının düğününe gidiyor hep birlikte kuzenler kardeşler akrabalar kalkıp oynuyorlar, neymiş pistte 2 tane de kadın varmış oynayan, sinirleri bozuluyor! fotograf çekinirken (kadın) kuzeni de girmiş fotografa çıldırmış bu!
kocası sınav yaparken bir öğrenciye silgi vermiş, adama hesap soruyorr, ne hikmetse yine! çok sinirlenip asla bir daha kimseye silgi vermemesini söylüyor. ve tahmin edeceğiniz gibi öğrenci kız!
adam bir arkadaşıyla konuşuyor, bu o kız arkadaşını tanımadığı için çıldırıyor çünkü kendi fakültelerinde olsa kesin tanırdı, nerede tanıştı bunlar?
adama birisi mail atıyor, adıyla hitap ediyor, kim olabilir bu kadın yine kendisinin tanımadığı. haa tabi mail sadece işle ilgili kesinlikle başka bir durum yok, ama kocası başka bir kadına yardım edecekmiş onu öğreniyor mailde, nasıl edermiş!!
okuduğum konulardan aklımda kalan bazıları bunlar. her şeyi sorun olarak görmeye o kadar alışmış ki, en ufak konuyu bile bdv de sorun olarak dert olarak paylaşmış... tatile nereye gideceği ile ilgili 10 konu görmüşümdür en az :)
böyle bir insan olamaz, ona hatanın kendisinde olduğunu söyleyenlere de ısrarla kendini savunuyor, o haksız ben haklıyım, o özür dilesin, o hatasını anlasın vs. püfff ömür törpüsü bu insan. nereden nasıl ediniyorlar bu egoyu bu aşırı özgüveni merak ediyorum.