• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Eşinize acıyorum ya.Adam size katlandığı için cennetlik bence ömür törpüsü gibi kadınsınız.
Hala adam lafları geri alacak da hanımefendi affedecekmiş.Hatasını anlayacakmış.E sizsiniz hatalı ama.Bi kere de siz adım atın incileriniz mi dökülür.Ne zannediyosunuz naz niyaz yapınca kıymetli olduğunuzu falan mı?
Boşanın madem ya boşanın yani hem adama hem kendinize hayatı zehir zıkkım ediyosunuz.
Bi de akademisyendiniz sanırım.Gerçekten eğitim her şeyi çözmüyor bunun en iyi örneğisiniz.
Allah eşinize dostunuza sabır versin
Suçlu ben değilim ki ben adım atayım

Ben bi hesap sormadım ki daha bi yorum yapmadı sadece kavga esnasında savunur nitelikte konuştu, bundan önce hep benim yanımdaydı
ben genel soruyorum.
daha önce de defalarca kavga ettiniz küstünüz filan.
genel olarak senin hakkında yorumu ne?
sana tutumu nedir?
sen de olaya elti dışından bak artık:))
sorun elti melti değil.

elif konunun başını mı unuttum diye tekrar okudum

eşinin ne dediğini yazmamışsın

bize de hala o haksız ben haklıyım diyorsun

ne dedi adam da bu kadar dellendin yani onu bana tercih etti dedin

hani kv kp olsa işte sen onlara bakacaksın, gerekirse altlarını temizleyeceksin vs vs gibi muhabbetler meşhurdur da eltin için ne demiş olabilir ki bu kadar seni kızdıran

klasik bir tartışma imiş bana onu yapma bunu yapma deme ben nerede ne yapacağımı bilirim demiş

bunu hepimiz dedik zaten

eşin ekstra ne dedi de bu kadar kızdın

ben genel soruyorum.
daha önce de defalarca kavga ettiniz küstünüz filan.
genel olarak senin hakkında yorumu ne?
sana tutumu nedir?
sen de olaya elti dışından bak artık:))
sorun elti melti değil.
Daha önce küstük evet yine beni kırdı ama ikimizde adım atıp barıştık
Aslında kıskançlık konusunda abarttığımı düşünüyo ama itirazda etmiyodu hiç bana etmemesi lazım zaten benim içimi rahat ettirmesi lazım
Bu kezde konuşcaktık bu konuları ama konuşamadık demek ki saklıdığı bişeyler var bıkma fln değil bu gizlisi saklısı olmayan asam tamam konuşalım istediğimi sor der

elif konunun başını mı unuttum diye tekrar okudum

eşinin ne dediğini yazmamışsın

bize de hala o haksız ben haklıyım diyorsun

ne dedi adam da bu kadar dellendin yani onu bana tercih etti dedin

hani kv kp olsa işte sen onlara bakacaksın, gerekirse altlarını temizleyeceksin vs vs gibi muhabbetler meşhurdur da eltin için ne demiş olabilir ki bu kadar seni kızdıran

klasik bir tartışma imiş bana onu yapma bunu yapma deme ben nerede ne yapacağımı bilirim demiş

bunu hepimiz dedik zaten

eşin ekstra ne dedi de bu kadar kızdın
Ya işte onu korur gibi konuştu
Ve en önemlisi o onu. Ailesi ben yabancıymışım gibi kınuştu gerçekten abartmıyorum bunları ima etti

Ya işte onu korur gibi konuştu
Ve en önemlisi o onu. Ailesi ben yabancıymışım gibi kınuştu gerçekten abartmıyorum bunları ima etti

yazsana ne dedi

yani sen gidersin ama o bu ailede mi dedi

seninle ilişkimin bitmeisne ben karar veririm ama x in ailede kalmasına ben karışamam mı dedi

o aileden ona tepki gösteremem mi dedi

Konularınıza şimdi baktım sizinde eşinizinde haksız olduğu durumlar var. Anlaşamıyorsunuz orası ayrı ama bence siz bu takıntı haliniz için profesyonel bir yardım alın.
Çift terapiside olabilir tartışmadan anlaşmanız lazım.
Yoksa yıpranır ve toparlayamazsınız ilişkiyi bir yerden sonra.

elif bak benimde sorunlu bir evliliğim var
ama sebebi bu kadar basit şeyler değil
1. sürekli eşini kıskanıyorsun buda kendine olan güvenini zedeliyor.
ya hepimiz evliyiz hepimiz seviyoruz ahlak yoksunu olanlar dışında ki bu kısım çoğunlukta kadınların hiç birinin gözü evli erkeklerde değildir
2. mesela benim eşim ablam ve enistem nerede olurlarsa olsunlar çok sıkı muhabbet ederler ne yani böyle bir durumla karşılaşsan sen tövbe tövbe ablanlada mi konuşturmazsın
3. eltine gıcık oluyorsun amenna ama inan böyle yaptıkça daha çok gözüne batıyor. görme bakma o tarafa adama söyleme zaten senin kocan söylediğin şeyin aksini yapmaya meraklı az gizemli ol herşeyi paldır küldür dökme ortaya
bence dinle bizleri

yazsana ne dedi

yani sen gidersin ama o bu ailede mi dedi

seninle ilişkimin bitmeisne ben karar veririm ama x in ailede kalmasına ben karışamam mı dedi

o aileden ona tepki gösteremem mi dedi
Yok öyle demedi
Tartışırken laf arasında aileme laf etme ltfen artk dedi oysa ben kimseye laf etmedim ki eltim hakkında konuştum sadece! Onu ailesi olarak görüyo demek ki yaptıklarına rağmen
Yaptıklarını hala unutmadn mı vs vs dedi
Hepsini yazmıyorum ama çıkan sonuç onu koruduğu yönde..
Bi insan niye başkasınuğruna eşiyle kötü olur anlamıyorum ya bide kaynımı görsen eşi için dünyayı yıkar
O yüzden ben hazmedemem bunu ancak geri alırsa sözlerini açıklama yaparsa öyle

adam yeğeniyle ilgileniyor seviyor elif hanım eltimle muhattap oluyor diye sorun yapıyor. ben asla kocama "benim değil onun (aileden herhangi bir başkası) tarafını tuttun" gibi bir laf etmem. kendisine saygısı olan bir insan bunu düşünmez bile ilkokul çocuğu gibi...

elif hanım çok kıskanç ve malesef çirkeflik derecesinde kıskanç. sadece elti meselesi olsa acaba eltisi çok hata mı yaptı kendisine karşı derim de bakınca, elifin konularında etraftaki bütün kadınlar "kötü, yılışık, kocasına meyilli vs..." ve elif sürekli herkese sinir oluyor. ve hep ama hep haklı (nasıl oluyorsa?).

linkedn profiline bakan insanları (kadın) kocasına soruyor tanıyor musun diye, sen tanımazsan neden baksınlar kim onlar diyor! oha!
adam akrabalarının düğününe gidiyor hep birlikte kuzenler kardeşler akrabalar kalkıp oynuyorlar, neymiş pistte 2 tane de kadın varmış oynayan, sinirleri bozuluyor! fotograf çekinirken (kadın) kuzeni de girmiş fotografa çıldırmış bu!
kocası sınav yaparken bir öğrenciye silgi vermiş, adama hesap soruyorr, ne hikmetse yine! çok sinirlenip asla bir daha kimseye silgi vermemesini söylüyor. ve tahmin edeceğiniz gibi öğrenci kız!
adam bir arkadaşıyla konuşuyor, bu o kız arkadaşını tanımadığı için çıldırıyor çünkü kendi fakültelerinde olsa kesin tanırdı, nerede tanıştı bunlar?
adama birisi mail atıyor, adıyla hitap ediyor, kim olabilir bu kadın yine kendisinin tanımadığı. haa tabi mail sadece işle ilgili kesinlikle başka bir durum yok, ama kocası başka bir kadına yardım edecekmiş onu öğreniyor mailde, nasıl edermiş!!

okuduğum konulardan aklımda kalan bazıları bunlar. her şeyi sorun olarak görmeye o kadar alışmış ki, en ufak konuyu bile bdv de sorun olarak dert olarak paylaşmış... tatile nereye gideceği ile ilgili 10 konu görmüşümdür en az :)

böyle bir insan olamaz, ona hatanın kendisinde olduğunu söyleyenlere de ısrarla kendini savunuyor, o haksız ben haklıyım, o özür dilesin, o hatasını anlasın vs. püfff ömür törpüsü bu insan. nereden nasıl ediniyorlar bu egoyu bu aşırı özgüveni merak ediyorum.

adam yeğeniyle ilgileniyor seviyor elif hanım eltimle muhattap oluyor diye sorun yapıyor. ben asla kocama "benim değil onun (aileden herhangi bir başkası) tarafını tuttun" gibi bir laf etmem. kendisine saygısı olan bir insan bunu düşünmez bile ilkokul çocuğu gibi...

elif hanım çok kıskanç ve malesef çirkeflik derecesinde kıskanç. sadece elti meselesi olsa acaba eltisi çok hata mı yaptı kendisine karşı derim de bakınca, elifin konularında etraftaki bütün kadınlar "kötü, yılışık, kocasına meyilli vs..." ve elif sürekli herkese sinir oluyor. ve hep ama hep haklı (nasıl oluyorsa?).

linkedn profiline bakan insanları (kadın) kocasına soruyor tanıyor musun diye, sen tanımazsan neden baksınlar kim onlar diyor! oha!
adam akrabalarının düğününe gidiyor hep birlikte kuzenler kardeşler akrabalar kalkıp oynuyorlar, neymiş pistte 2 tane de kadın varmış oynayan, sinirleri bozuluyor! fotograf çekinirken (kadın) kuzeni de girmiş fotografa çıldırmış bu!
kocası sınav yaparken bir öğrenciye silgi vermiş, adama hesap soruyorr, ne hikmetse yine! çok sinirlenip asla bir daha kimseye silgi vermemesini söylüyor. ve tahmin edeceğiniz gibi öğrenci kız!
adam bir arkadaşıyla konuşuyor, bu o kız arkadaşını tanımadığı için çıldırıyor çünkü kendi fakültelerinde olsa kesin tanırdı, nerede tanıştı bunlar?
adama birisi mail atıyor, adıyla hitap ediyor, kim olabilir bu kadın yine kendisinin tanımadığı. haa tabi mail sadece işle ilgili kesinlikle başka bir durum yok, ama kocası başka bir kadına yardım edecekmiş onu öğreniyor mailde, nasıl edermiş!!

okuduğum konulardan aklımda kalan bazıları bunlar. her şeyi sorun olarak görmeye o kadar alışmış ki, en ufak konuyu bile bdv de sorun olarak dert olarak paylaşmış... tatile nereye gideceği ile ilgili 10 konu görmüşümdür en az :)

böyle bir insan olamaz, ona hatanın kendisinde olduğunu söyleyenlere de ısrarla kendini savunuyor, o haksız ben haklıyım, o özür dilesin, o hatasını anlasın vs. püfff ömür törpüsü bu insan. nereden nasıl ediniyorlar bu egoyu bu aşırı özgüveni merak ediyorum.

ben böyle uzun uzadıya yazmadım ellerine sağlık :) ama artık elifin gerçek olmadığını düşünüyorum böyle bir kadın olabilir mi? böyle bir kadınla bir adam evlenebilir mi? eften püften havadan nem kapan dünya yüzündeki tek erkek kocasıymış gibi davranan ve herkesin kocasına aşık olduğunu düşünen bir kadın. bir süre sonra aha buraya yazıyorum eltim kocama aşık diye konu açacak. eğer gerçekse de elif mutlu oluyorum kendimi seviyorum, etrafımdaki insanların ne kadar iyi olduğunu fark ediyorum. bu arada elif bir öğretim görevlisi vay o öğrencilerin haline. yeni nesil bomba gibi geliyor :D :D

Yok öyle demedi
Tartışırken laf arasında aileme laf etme ltfen artk dedi oysa ben kimseye laf etmedim ki eltim hakkında konuştum sadece! Onu ailesi olarak görüyo demek ki yaptıklarına rağmen
Bi insan niye başkasınuğruna eşiyle kötü olur anlamıyorum ya bide kaynımı görsen eşi için dünyayı yıkar

İşaretlediğim yere takıldım ben, ve burdan çıkardığım sonuç ortada eşinizin, söylediği hiç abartılacak bir laf söz göremedim öyle anlatıyorsunuzki adam, sanki yengesine ilgi duyuyor sanki sizi,atıp onu tutuyor altı üstü bunalmış, ve aileme laf etme artık, demiş ee elti aileden değilmi .

ben böyle uzun uzadıya yazmadım ellerine sağlık :) ama artık elifin gerçek olmadığını düşünüyorum böyle bir kadın olabilir mi? böyle bir kadınla bir adam evlenebilir mi? eften püften havadan nem kapan dünya yüzündeki tek erkek kocasıymış gibi davranan ve herkesin kocasına aşık olduğunu düşünen bir kadın. bir süre sonra aha buraya yazıyorum eltim kocama aşık diye konu açacak. eğer gerçekse de elif mutlu oluyorum kendimi seviyorum, etrafımdaki insanların ne kadar iyi olduğunu fark ediyorum. bu arada elif bir öğretim görevlisi vay o öğrencilerin haline. yeni nesil bomba gibi geliyor :KK70: :KK70:
Bunu ben de uzun zamandır düşünüyorum. Elif duruyor duruyor sonra saçma sapan bir konu açıyor.
Buradakiler kendini parçalıyor, yardım etmeye çalışıyor.
Elif işine geleni cevaplıyor, işine gelmeyeni cevaplıyor arada bir yazıp ben haklıyım o haksız diyor.
Sonra yine kuluçka dönemine giriyor. Bekliyor, yine bir bomba atıyor.
Açtığı konular ilgi görüyor bu ilgi onu mest ediyor. Egosunu tatmin ediyor böylece.
Bir çeşit Zeynep olayı yani. Zeynep'e de inanmamıştım ama milletin saldırısına vakit ayıramayacağım için uzun müddet susmuş sonunda yorgan yanınca itiraf etmiştim.
Uzun zamandır Elif'ede inanmıyorum.
Eğer gerçekse vay adamcağızın, eltisinin haline.

Yok öyle demedi
hazmedemeyip napacaksın ki elif?

Konu dışına çıkmayı ne çok seviyosunuz ya eğlence mi arıyosunuz
ben böyle uzun uzadıya yazmadım ellerine sağlık :) ama artık elifin gerçek olmadığını düşünüyorum böyle bir kadın olabilir mi? böyle bir kadınla bir adam evlenebilir mi? eften püften havadan nem kapan dünya yüzündeki tek erkek kocasıymış gibi davranan ve herkesin kocasına aşık olduğunu düşünen bir kadın. bir süre sonra aha buraya yazıyorum eltim kocama aşık diye konu açacak. eğer gerçekse de elif mutlu oluyorum kendimi seviyorum, etrafımdaki insanların ne kadar iyi olduğunu fark ediyorum. bu arada elif bir öğretim görevlisi vay o öğrencilerin haline. yeni nesil bomba gibi geliyor :KK70: :KK70:

Onlar gayet memnunlar benden merak etme sen

İşaretlediğim yere takıldım ben, ve burdan çıkardığım sonuç ortada eşinizin, söylediği hiç abartılacak bir laf söz göremedim öyle anlatıyorsunuzki adam, sanki yengesine ilgi duyuyor sanki sizi,atıp onu tutuyor altı üstü bunalmış, ve aileme laf etme artık, demiş ee elti aileden değilmi .
Aileden ama eşim sanki onu ailesi olarak görüyor ayrıca burda masum birinden söz etmiyoruz ki eltim gibi şeytan birini ailesi olarak görüyo ben kimim peki
Eltiniz size tam olarak nasil laf atiyor?
Bunun ilgili konu açıp anlatmıştım ams onlar binde biri bile değil
Bunu ben de uzun zamandır düşünüyorum. Elif duruyor duruyor sonra saçma sapan bir konu açıyor.
Buradakiler kendini parçalıyor, yardım etmeye çalışıyor.
Elif işine geleni cevaplıyor, işine gelmeyeni cevaplıyor arada bir yazıp ben haklıyım o haksız diyor.
Sonra yine kuluçka dönemine giriyor. Bekliyor, yine bir bomba atıyor.
Açtığı konular ilgi görüyor bu ilgi onu mest ediyor. Egosunu tatmin ediyor böylece.
Bir çeşit Zeynep olayı yani. Zeynep'e de inanmamıştım ama milletin saldırısına vakit ayıramayacağım için uzun müddet susmuş sonunda yorgan yanınca itiraf etmiştim.
Uzun zamandır Elif'ede inanmıyorum.
Eğer gerçekse vay adamcağızın, eltisinin haline.

Zorla mı yorum yaptırıyoruz saçma sapan geliyosa mantıklı gelen konulara yaz

Ev

evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi bana
Elif,
eski konularınızı da baz alarak bazı konularda hak veriyorum size, özellikle parasal konularda ama sizin soğuk olduğunuz kişilere eşinizinde mesafeli olmasını istemenizi, gereksiz kıskançlıklarınızı asla haklı bulmuyorum.
Bakın çok açık söylüyorum, eğer benim eşim bu kadar kıskanç olsa yeeetttteeeeeer imdaaatt yangın vaarrr diye bağırır yolları ayırırdım, o onun yengesi, diğeri yeğeni, ha yengesinin kucağındayken sevmiş çocuğu ha yerde oynarken, birşey daha benim sizin gibi kıskandığını belli eden eltim olsa inadına üstüne giderdim, yenge demek eşinizin ablası demek bir nevi, en azından bizde öyledir, ben kayınbiraderim için ablayım, evlense ve karısı bana soğuk davranılmasını istese veririm ağzının payını.

Kayınvalide, kayınpeder, kayınbirader, görümce, enişte, elti, yeğen aile demektir, aile arasında soğukluk olmasını mesafe olmasını isteyemezsiniz, buna gerçekten hakkınız yok, siz hoşlanmıyorsanız mesafeli davranırsınız ama eşinizin mesafeli davranmasını isteyemezsiniz.

Aynı şey eşiniz içinde geçerli, sizin ailenizden hoşnut olmadıkları varsa mesafeli davranır ama sizden mesafeli olmanızı isteyemez.
Evliliklerde böyle hatalara düşmeyin, bir insanın ailesiyle arasına girerseniz dışlanan hep siz olursunuz.

Back
X