• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Öncelikle çok cool davranıyoruz . eltiye ne kadar kızarsam kızalım ne yaparsa yapsın asla görmüyorsunuz .

Sonra siz asla eşinize eltinin "e"sini demiyoruz .

Bir araya geldiğinizde de çok pozitif ve tatlısınız ama asla eltiye yüz vermiyorsunuz . kızmıyoruz herkesle sohbet ediyorsunuz o kıza bakmıyorsunuz .

Eşinizin kucağına verdi öp möp mü dedi . Siz diyeceksiniz buldunuz bal gibi adamı öpün tabi. canım benim bilmem ne orda eşinize güzel sözler söylüyorsunuz ama aslaa aslaaaaa eltinizi görmüyorsunuz.

Sosyal medya bilmem nerde asla iğnelemiyoruz.
Dipnot: anlatım bozukluğu olabilir. özür dilerim . 1 ay veriyorum. kadın kuzu
Umarım bu dediklerini yapabilirim tabi önce barışmamız lazım
Kocanı doğru tahmin edememişim.Akrep erkekleri eşine çok bağlıdır senin kıskançlığına rağmen seninle beraberse ondan akreptir demiştim.Ne alaka yengeç kova .Yengeçler duygu insanıdır kovalar mantık.

Neyse eltin konusunda ne yapabilirim demişsin ya yukarıda yazmıştım.Umursamaz davran kocana eltinden hiç bahsetme.Madem görüşmeye gidiyorsunuz sende sohbete katıl kocanla konuş gül eğlenmene bak.

Yapamıyorum diyorsanda oraya hiç gitmemelisin.Eşin kardeşine kendisi gitsin gelsin.Aklına saçma fikirler getirme.

Sen kıskandıkça eşinin egosu daha da büyür kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder.Sen eşinede umursamaz davranmalısın.

Gençsin güzelsindirde ne güzel mesleğin işin gücünde var imkamların var ...sen böyle yaptıkça özgüvensiz hatta ezik görüleceksin eşin tarafından.

Kendine bu kötülüğü niye yapıyorsun.

Aklım yok çünkü akılsızım
O zaten umursanmadığını görse biliyorum ben onu canı yanar

Kocan yazmış olmasın.Hangi kayınvalide böyle mektup bırakır .

Kayınvalide yapmış olsa hangi cüretle evine giriyor bu lafları söyleyebiliyor oğlunuda kendininde ağzının payını verirdim.O anahtarı alırdım elinden.

Eşin yapıyorsa şikayetçi olduğu konuları yüzüne söylemeyecek kadar korkak mı

Ne cins bir aile

Hayır kv yazmış eşimin yazsı değil ki zaten o öyle bişey yapmaz
Mektupta yazan şeylerin baxılarını bana telefonda da söylemişti

Sen ne demiştin peki ? Evinizin anahtarını ona kim verdi?
Ben nasıl vakit ayırayım eve demiştm gerekeni yapıyorum oğlunun hiç yardımı yok demiştim baya konuşmustuk ya bi saat fln çocuk konusunda biz su an istemiyoruz demiştim
Anahtarı esim vermiş benim annemde de var ama kadın bir kez olsun ben yokken gelmiş değil
Bu nasıl bi insan aklım almıyo benim
Eşimin haberinin olmasın istememiş bundan ama söylesem de eşim kızmaz zaten annesine ondan eminim

H
orası öyle de

beni o mektubun içeriği vs alakadar etmez ki

kv nin cüreti önemli

sana ne diyemeyen eş önemli

o kv ye anahtarın verilmesi önemli

ben kv ye eltiyi uyar dedik deyince çocuk musunuz karıştırmayın kadını demiştim mesela

kv herkesin ayrı bireyler olduğunu idrak etmeli acilennn tabi eşin elti ile muhabbeti değil de annesine bu hususta ne dediği bence çok önemli

dün eve gidince kv nin bu yaptıklarını görünce ve mektubu okuyunca ne dedi

yoksa eşin mi hazırlamış bu düzeneği elifff_____ elifff_____
ayır o yapmaz
Ve haberi de yok mektuptan
Yazısı da çok kötüydü ya

Her ne olursa olsun bir erkek karısının gözü önünde olsun olmasın asla başka bir kadınla eşi istemedikce samimi davranışlarda bulunamaz..eğer yapıyorsa bu adam kisiliksiz biridir.hele hele bidekardesininkarısı ki bunda dahada mesafeli olmalıydi.o eltin olacak kadın sana nispet yaparak kocanla muhattap olup seni kiskandirmaya çalıştığı için hiç sağlam bir ayakkabı değilmiş.kocan olacak adamda çok kanı bozukmus.siz küs olunca hemen böylemi davranmak gerekiyor.valla siz gene iyi sabır gostermissiniz..ben o eltiden bi başlardim eşimde bitirirdim sinirimi..ya bırak konuşmassa konusmasin .bi adam karısını kiskandiracak hareketler yapıyorsa bosarim ben o adamı tek celsede.

aaa çok komik olmuş ya.
gelinine mektup yazan kv:))
sen de ona cevap yazmalısın elif.
eşin ailesine daha çok para verebilmesi için senin daha daha az harcaman gerekiyor tabi ki elif.
maaş kartını oğluma ver yazmamış mı hayret
Ben hiç olmamış gibi davranmk istiyorum aslında ya onu tanıyorum normal biri değil ama mektubu görünce bende sok oldum rüyama geldi
Benm sorun ettiğim şey eve girmesi biz yokken mektup için gelinir mi eve ya

Her ne olursa olsun bir erkek karısının gözü önünde olsun olmasın asla başka bir kadınla eşi istemedikce samimi davranışlarda bulunamaz..eğer yapıyorsa bu adam kisiliksiz biridir.hele hele bidekardesininkarısı ki bunda dahada mesafeli olmalıydi.o eltin olacak kadın sana nispet yaparak kocanla muhattap olup seni kiskandirmaya çalıştığı için hiç sağlam bir ayakkabı değilmiş.kocan olacak adamda çok kanı bozukmus.siz küs olunca hemen böylemi davranmak gerekiyor.valla siz gene iyi sabır gostermissiniz..ben o eltiden bi başlardim eşimde bitirirdim sinirimi..ya bırak konuşmassa konusmasin .bi adam karısını kiskandiracak hareketler yapıyorsa bosarim ben o adamı tek celsede.
Eline sağlık
O kadar güzel yazmışsın anlamışsın ki
Herkes okumalı mesajını

Bu arada hocayı havaalanınagötrmek için evinden aldık çıkarken eşim gördü kadını gülmeye başladı tipe bak diye oysa bişeyde yoktu tipinde bere takmıştı
Beni oraya çağırması vs amacı beni kıskandırmak ben artık belli etmk istemiyorum ya gitmemeliydim asla

Ben hiç olmamış gibi davranmk istiyorum aslında ya onu tanıyorum normal biri değil ama mektubu görünce bende sok oldum rüyama geldi
Benm sorun ettiğim şey eve girmesi biz yokken mektup için gelinir mi eve ya
davranabilecekmisin peki hiç olmamış gibi?
kv psikolojik sorunlu biri mi elif?
eşin seninle ilgili annesiyle dertleşir mi?
kv bu sebeple mektup yazmış olmasın

davranabilecekmisin peki hiç olmamış gibi?
kv psikolojik sorunlu biri mi elif?
eşin seninle ilgili annesiyle dertleşir mi?
kv bu sebeple mektup yazmış olmasın
Bilmiyorum ama normal biri değil yani asla değil
Dertleşip dertleşmediklerini de bilmiyorum
Gelip dolabımı açıp bakmıs dağınık demis
Soğuk davranıyosun oğluma demis vs

Ben nasıl vakit ayırayım eve demiştm gerekeni yapıyorum oğlunun hiç yardımı yok demiştim baya konuşmustuk ya bi saat fln çocuk konusunda biz su an istemiyoruz demiştim
Anahtarı esim vermiş benim annemde de var ama kadın bir kez olsun ben yokken gelmiş değil
Bu nasıl bi insan aklım almıyo benim
Eşimin haberinin olmasın istememiş bundan ama söylesem de eşim kızmaz zaten annesine ondan eminim

:KK57:

Sen hala nasıl böyle sakin anlatıyorsun kocanada toz kondurmuyorsun anlamıyorum

Kocanın işyerindeki kadınlarla uğraşacağına önce yanındakilere haddini bildirmelisin.

Eşin senden izinsiz nasıl anahtar verir?Evin senin özelin.

Kayınvaliden hangi cüretle bunları söyler

İsterse evime bomba düşmüş gibi olsun bu kimseyi enterese etmez.Parfümünden aldıklarından ona ne kime ne

Çok yüz vermişsin belli.Yoksa bunları sana söylemeye cesaret edemezdi.Anahtarı al elinden kocanada bir daha anahtarımızı kimseye verme de.Senin yüzünden nelerle muhatap oluyorum de.

Kayınvalideye de mesafeli ol bundan sonra.Yaptığı resmen senin özeline saygısızlık.Böylelerine haddini bildirmen lazım.

Bu arada hocayı havaalanınagötrmek için evinden aldık çıkarken eşim gördü kadını gülmeye başladı tipe bak diye oysa bişeyde yoktu tipinde bere takmıştı
Beni oraya çağırması vs amacı beni kıskandırmak ben artık belli etmk istemiyorum ya gitmemeliydim asla

elifff_____ elifff_____ cidden ne hissettin hocayı görünce..

tipe bak filan ne alaka.
çocuk gibi eşin.
hiç mi saygısı yok hoca arkadaşına ya.
ne acayip bir eşin var elif?
dalga geçmek için mi alıp götürüyosunuz kadını?
hem eşin niye götürüyor?
taksiyle gitsin filan.
neden eşin özel servis yapıyor?

:KK57:

Sen hala nasıl böyle sakin anlatıyorsun kocanada toz kondurmuyorsun anlamıyorum

Kocanın işyerindeki kadınlarla uğraşacağına önce yanındakilere haddini bildirmelisin.

Eşin senden izinsiz nasıl anahtar verir?Evin senin özelin.

Kayınvaliden hangi cüretle bunları söyler

İsterse evime bomba düşmüş gibi olsun bu kimseyi enterese etmez.Parfümünden aldıklarından ona ne kime ne

Çok yüz vermişsin belli.Yoksa bunları sana söylemeye cesaret edemezdi.Anahtarı al elinden kocanada bir daha anahtarımızı kimseye verme de.Senin yüzünden nelerle muhatap oluyorum de.

Kayınvalideye de mesafeli ol bundan sonra.Yaptığı resmen senin özeline saygısızlık.Böylelerine haddini bildirmen lazım.
Haklısın ama daha öncede böyle saçmalıklar yaptı biz de bu yüzden çok tartıştık aileler bile tartıştı ama yok kadın akıllanmıyor

Toz kondurmamazlık değil ki sadece o yazmaz dedim

tipe bak filan ne alaka.
çocuk gibi eşin.
hiç mi saygısı yok hoca arkadaşına ya.
ne acayip bir eşin var elif?
dalga geçmek için mi alıp götürüyosunuz kadını?
hem eşin niye götürüyor?
taksiyle gitsin filan.
neden eşin özel servis yapıyor?
İşte bu ölçüsüzlüğü yüzünden ben ona güvenemiyorum
İşte öyle o. Herkese şöforluk yapar

Elif her konuna aynı şeyi yazıyorum. Senin de her konun aynı. Eşin seni tinlamiyor. Seni kaybetmekten korkmuyor. Seni umursamiyor. Ve sanırım seni sevmiyor. Seven insan böyle davranmaz. Bu adam senin psikolojini bozdu. Buradan biz bunu anlayabiliyoruz. Paranoyak garip bi insan oldun. Ben senin böyle bi karakterde olmadığını hissediyorum elif. Evlilik bu olmamalı. Sen eşini değiştiremezsin karakteri böyle. Ya senin dusuncenle geniş bi evlilik yaşayacaksınız ya da bırak adamı gitsin elif. Ben senin durumunu iyi gormuyorum. Ömrünün sonuna kadar bunları yaşamak çok zor

Back
X