- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Umarım bu dediklerini yapabilirim tabi önce barışmamız lazımÖncelikle çok cool davranıyoruz . eltiye ne kadar kızarsam kızalım ne yaparsa yapsın asla görmüyorsunuz .
Sonra siz asla eşinize eltinin "e"sini demiyoruz .
Bir araya geldiğinizde de çok pozitif ve tatlısınız ama asla eltiye yüz vermiyorsunuz . kızmıyoruz herkesle sohbet ediyorsunuz o kıza bakmıyorsunuz .
Eşinizin kucağına verdi öp möp mü dedi . Siz diyeceksiniz buldunuz bal gibi adamı öpün tabi. canım benim bilmem ne orda eşinize güzel sözler söylüyorsunuz ama aslaa aslaaaaa eltinizi görmüyorsunuz.
Sosyal medya bilmem nerde asla iğnelemiyoruz.
Dipnot: anlatım bozukluğu olabilir. özür dilerim . 1 ay veriyorum. kadın kuzu
Kocanı doğru tahmin edememişim.Akrep erkekleri eşine çok bağlıdır senin kıskançlığına rağmen seninle beraberse ondan akreptir demiştim.Ne alaka yengeç kova .Yengeçler duygu insanıdır kovalar mantık.
Neyse eltin konusunda ne yapabilirim demişsin ya yukarıda yazmıştım.Umursamaz davran kocana eltinden hiç bahsetme.Madem görüşmeye gidiyorsunuz sende sohbete katıl kocanla konuş gül eğlenmene bak.
Yapamıyorum diyorsanda oraya hiç gitmemelisin.Eşin kardeşine kendisi gitsin gelsin.Aklına saçma fikirler getirme.
Sen kıskandıkça eşinin egosu daha da büyür kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder.Sen eşinede umursamaz davranmalısın.
Gençsin güzelsindirde ne güzel mesleğin işin gücünde var imkamların var ...sen böyle yaptıkça özgüvensiz hatta ezik görüleceksin eşin tarafından.
Kendine bu kötülüğü niye yapıyorsun.
Aklım yok çünkü akılsızım
O zaten umursanmadığını görse biliyorum ben onu canı yanar
Kocan yazmış olmasın.Hangi kayınvalide böyle mektup bırakır .
Kayınvalide yapmış olsa hangi cüretle evine giriyor bu lafları söyleyebiliyor oğlunuda kendininde ağzının payını verirdim.O anahtarı alırdım elinden.
Eşin yapıyorsa şikayetçi olduğu konuları yüzüne söylemeyecek kadar korkak mı
Ne cins bir aile
Hayır kv yazmış eşimin yazsı değil ki zaten o öyle bişey yapmaz
Mektupta yazan şeylerin baxılarını bana telefonda da söylemişti