cok uzuluyorum yardim edin :(

limonata7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
17
2
1
31
merhaba.ben 15 yasinda bi kizim.size kendi yasadigim olaylari anlatmak istiyorum cunku artik dayanamiyorum.ben kucukken cok zayif bi kizdim.bu yuzden arkadaslarim surekli her gun benimle dalga geciyolardi.zaten cok utangac bi cocuktum.bu yuzden cok kizdirdilar.her gun agladim.ne kadar uzuldugumu bilmiyolardi :( en yakin arkadaslarim bile beni yargiliyodu .zayifligimla dalga gectiler surekli.bende artik dayanamadim ve okulu biraktim.okulu biraktigimda 6. siniftaydim.babam cok kizdi bana bagirdi cagirdi.babamada soyleyemedim :( cok uzuldum.sonra okula gitmemek icin basim agriyo diye yalan soyledim.cunku artik benimle dalga gecmelerini istemiyodum.korkuyodum :'( benimle dalga gecenlere inat bende kilo aldim hemde 30 kilo.vucumda catlaklar olustu goguslerimde sarkma oldu.cok pisman
oldum :'( sonra insanlar hakkimda dedikodu cikardi.beni ruh hastasi yerine koydular :( kalbim cok kirildi :( her gun agladim intihar etmeyi bile dusundum .hic arkadasim kalmadi.kendimi yapayalniz hissediyorum.okulada gidemiyorum artik sinifta kaldim.cok caresiz kaldim kendimi degersiz hissediyorum :'( daha 15 yasindayim bana yardim edin lutfen ne yapmaliyim sizce:( ?

6. sinifta aileniz sizin okula gitmemenizi nasil kabullendi? Okulun rehberlik hocasi yokmuydu konusabilirdiniz bunu rahatlatirdi sizi. ne yap et egitimine devam et insanlara bakma sen

Niye başkalarını hayatının merkezine koyuyosun sen kendinden memnun değilsen kilo almaya çalışırdın ve ya çalışmışsındır zaten sana pskilojık baskı yapanlar senin arkadasın olamaz..başkalarının fikirlerine bu kadar önem vermek normal değil

Öncelikle kendini topla ve psikolojik yardım al ergenlikte olur öyle şeyler dert etme. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır.
Bende çok sıska biriydim 20 yaşıma kadar şimdi tüm rejimleri deneyen ve kilo vermeye çalışan biriyim.
Yemek yapmayıda yemeyide çok seviyorum.
Okul için geç kalmış değilsin bu yıl başlayabilirsin okulla görüşün.olmadı açıköğretimden oku.
Sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle güzelsindir, sen kendinde kusur görürsen herkes görme hakkı görür kendinde.
30 kiloda olsan 90 kiloda olsan sen kendini böyle kabul ediyorsan kimsenin kabul etmeme gibi bir hakkı olamaz.
sana bir laf edene sen 3 lafla cevap ver susarlar, hayatını bsşkaları için mahvetme çok gençsin.

6. sınıfta okulu bırakacağımı babama söyleseydim o arkadaşlarımın yaşattığından daha fazla travma yaşatırdı bana :KK12:
insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın, benim bacaklarım yapısal olarak kalındır ortaokul ve lise boyunca dalga geçtiler. yapacak bişey yok ergenler acımasız. ha noldu ben 28 yaşıma geldim nerdeyse hala etek giyemiyorum bacaklarım kalın yaaa diyerek. kendinizle dalga geçmeyi öğrenin hayatı çok da ciddiye almayın allah beterinden korusun kilo alınır da verilir de ya başka bir sıkıntınız olsaydı.

açık lise açık okullar falan var araştırın eğitiminizi tamamlayın. kendiniz için yapacağınız en iyi şey bu olur.

Guzelim sen neden insanlari o kadar takiyorsun? Benim yegenim su an lise3te ve 38 kilo. Sirf bu yuzden okulu birakmayi dusunmedi.
Zararin neresinden donersen kardir. Ayrica bu yasak. Ilkogretim zorunlu degil miydi nasil musaade ettiler??

Neyse milleti takma. Egitimine devam et. Iyi yerlere gel gör o zaman sen o milleti..

Seni sen yapan vasiflar kilon boyundeğil ki canım.seni sen yapan karakterin kisiligindir.zayıflık ,şişmanlık bunlar hayatının değişebilecek vasıfları.bende 6 sınıfta siskanin tekiydim.üstelik boyumda kısaydı lise ye başladığımda regl olmaya başladım ve boyum uzadı vücut hatların gelişti .hiç üzülme okulunu bitirmye bak açıktan oku gerekirse ama mutlaka oku.insanlar hep konuşur zayif san zayif derler kiloluysan kilolu onlar hep konuşacak birşey bulur.kimseyi memnun etmek zorunda değil sin.kendinle barış

Okula kabul etmemeleri için 2 kere sınıfta kalmış olman lazım tatlım. Ayrıca açık öğretimdende okuyabilirsin. Bak daha 15 yasindasin hayat sadece okuldan ibaret değil. Sen bu asosyallik yada korku her neyse onu asamazsan hiç bir ortama giremezsin. Çalışmak istemiyor musun ? Kendi parani kazanmak ? Yada evlenmek ? Ergen acimasizligi diye bir şey var. Herkes ufakta olsa yaşamıştır senin yaşadıklarını. Kimi kilolu diye kimi kisa diye kimi uzun diye kimi de senin gibi zayıf diye. Bir psikologtan yardım al ilk önce şu sorunu bi aş. Sonra okulunun çaresine bak. Sosyallesmeye çalış. Yeni arkadaşlar edin. Daha çok küçüksun zehir etme hayatını.

Back
X