- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Fazla abartılı bir tepki olmazmıydı sizce?Direkt polise giderdim ben olsam
Ne saçmalıyorsunuz?Direkt polise giderdim ben olsam
Direkt polise giderdim ben olsam
Direkt polise giderdim ben olsam
Köy okulunda çalışıyorum dediğiniz için rehberlik servisinden yardım alın diyemiyorum. Gerçekten çok hassas bir konu. Güvenebileceğiniz tecrübeli bir öğretmen varsa ona bir danışın.
Döve dove öldürum felan demis okumadiniz sanirimFazla abartılı bir tepki olmazmıydı sizce?
Ne kötü sevgisiz kalmak canım benim ne kadar muhtaç sevilmeye demek ki. Yaşı için ne büyük imtihan ona gösterilmesi gereken sevgiyi aşk sanmış
Tayin?
Cok uzucu ve hassas bir konu. Siz ne kdar dogru yaklsirsniz yaklsin,bir ihtimal büyüdükçe sizi takinti haline de getirebilir.Gozden irak olmanız daha iyi gibi
Valla bu yaşta cocukların kanı deli akıyor içten içe neler kuruyodur şimdi o sizin yaninizda baska öğretmeni gorse bile kıskanir neler demiş baksanizaAma bu çok abartı olmaz mı
Çocuğun bana karşı hiçbir saygısızlığı olmadı ki
Hayırlısı. Üzülmeyin,hangimiz küçükten öğretmeninden hoşlanmadı ki:)Ücretli öğretmenlik yapıyorum zaten bu sene iyi bir puan aldım eğer atanırsam gideceğim
Okudum hanımefendi merak etmeyin. Bu söyledikleriniz doğru ama hepsi sadece bir ihtimal. Çocuğun eğitim hayatını etkileyecek bir adımdan bahsediyoruz burada. Belki çözmenin farklı yolları vardır. Çocuk harcanmasın.Döve dove öldürum felan demis okumadiniz sanirim
Tvlerde goruyorz bu cocuklar takintili oluyor kendi beyninde neler kuruyor kimbilir
Allah korusun sonu kotu olabilir simdiden önlem alınmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?