Çok uzun zaman oldu sevgili hanımlar akıl verin

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu ve size anlatmak istediklerim var
Öncelikle boşanalı 14 ay oldu oğlumun velayeti bende özel sektörde hayli yorucu ve yıpratıcı nir işte çalışıyorum ve ailemden ayrı bir evde oturuyorum
Kızlar şimdi bir çok problemim var aslında bir başlangıçla beraber bir çok sorunda yaşadım hala da yaşıyorum iş yeri olsun aile meselesi olsun çok yıprandım artık
Oğlum her sabah işe gitme diye ağlıyor iş yerinde devamlı problemler devamlı çalışmaya ihtiyacının olduğunu bilen insanların ağır tavır ve ezmeleri Arkandan iş çevirmeleri
Bunarada asıl konuya girelim işe girdim gireli ilgili davranan kimseye ezdirmeyen emeğını esirgemeyen bir iş arkadaşım var aslında baştan beri hoşlanıyorduk birbirimizden ama ben o hiç evlenmedi diye çekimser davranıyordum bir kaç olay yaşadım ve bu olaylar onla beni birbirimize daha çok bağladı ve aramızdaki bağ güçlendi
Bi kaç hatam oldu onları ört pas etti hep yapıcı davrandı ve sonunda niyetinin ciddi olduğunu söyledi ailemle az çok tanışıyorlar onun ailesi beni biliyor yanı ciddi olduğumuzu falan biliyorlar ablası ile tanıştık hatta
Beni düşündüren bu adam hiç evlenmedi baktığınız zaman ben yanında paspal bile kalıyorum ama oğluma ve bana hep ilgili davrandı sevdiğini hissettirdi iş yerinde benim üzerime geldiklerinde kaç yıllık iş arkadaşlarını karşısına alacak kadar çok savundu ama bilirsiniz işte korkuyorum
Geçenlerde amcamla yengem konuşma ihtiyacı duymuşlar amacınne diye o da ben vegayı ne seviyorum demiş
Eşkineşime göre çok farklı o pasıf bu maço biraz tam Anadolu erkeğı modunda kızlar ama işte ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin sevgiler
Bu arada gündüz işte çok yazma fırsatım olmuyor

Valla hemen karar verme . İyice tanı , düşün , eksileri tart ..
daha yeni boşanmışsınız acele etmeyin .yalnış kararlar vermeyin . Ve illaki evlenmek zorunda değilsiniz .

Acele etmeyin, zamana birakin..

Valla hemen karar verme . İyice tanı , düşün , eksileri tart ..
daha yeni boşanmışsınız acele etmeyin .yalnış kararlar vermeyin . Ve illaki evlenmek zorunda değilsiniz .
Tabibi öyle ama yuvam olsun istiyorum daha iyi bir hayat istiyorum ve hep bu yaşta da kalmayacağım bu enerjim bitecek çok yıprandım aslında hayat arkadaşı istıyorum

Yani zaten hemen olacak bir şey değil işin açığı aile tanışma işi o bana güven sağlamak isterken oldu çünkü güvenin çok sarsıldı insanlara karşı
tanımaya calisin o zaman. Objektif bakin, cunku birakin erkekleri insanlar asla değişmiyor..

Anadolu erkegi maço falan bi itici geldi bana

Siz korkudan baska ne hissediyorsunuz ? Yani oglunla ayni eve girecek sonucta. Insan cok tedirgin oluyo böyle mevzularda.

Bence zaman verin, sizi anlaması gerekir daha yeni boşanmışsınız çocuğunuz da var.
Bir de yardımcı olması güzel ama bu baskınlığını maçoluğunu evlendikten sonra nasıl gösterir acaba diye düşünün derim.
İnşallah mutlu olursunuz.

Hayat sizi yorduğu sığınacak bir liman güvenecek birini istediğiniz için evlenmeyin. Ancak aşık olduğunuz zaman bu insanla yaşlanırım ben dediğiniz zaman evlenin. Bir ilişkinin başlarında da ciddi düşünmeyin bence hemen evlenme yuva kavramlarını kurmayın kafanızda. Akışına Bırakın ve aylarca değil neredeyse birkaç yıl gözlemleyin. Tekrar evlenip boşanmak çok tahrip eder sizi de oğlunuzu da ruhsal olarak.

Henüz az zaman olmuş bosanali. Bence şu an sağlıklı karar veremezsiniz. Kendinize zaman tanıyın derim

Anadolu erkegi maço falan bi itici geldi bana

Siz korkudan baska ne hissediyorsunuz ? Yani oglunla ayni eve girecek sonucta. Insan cok tedirgin oluyo böyle mevzularda.
Ya aslında itici değil ilk eşim gibi deneyimden sonra maço olması İnan çok etkileyici geliyor oğlumla araları fena değil aslında yapmacıklık derecesınde çok abartılı da davranmıyor soğukta davranmıyor sorumluluk sahibi gibi davranıyor ona karşı yani mesela oğlum hırçınlık yapınca güzel güzel konuşuyor aman ya çocuk yapsın da demiyor kayıtsızda kalmıyor

Kesinlikle öyle yıpranırı evet aşk var sevgi saygı var ama işte puan benim için bunlar yeterli değil işin açığı dul bayan olunca özellikle bizim topluluğumuzda iş biraz uzayınca olay bel altı menfaatimiş gibi görülüyor
Ya aslında ciddi bakamayacağım bir ilişki bana göre değil yani baştan Bile bile onunla zaman geçirmek ileride benim için hoş bir şekildenkarşıma çıkmaya bilir

İlk evliliğimin bitme sebepleri de eski eşimin genişliğiydi yani aşırı genişti adam maçoluk olayı hoşuma gitmedi değil aslında biraz sert mizaçlı erkekler bende biraz daha farklı etki bırakır sahiplenildiğimi hissettirir bilmiyorum neden böyle düşünüyorum ama birazda kendime baba figürü arıyor olabilirim

Aman iyi ölçüp tartın ... aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ... olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur diye ayrı ayrı değerlendirin derim

Ailen az çok fikir sahibi olmuştur.
Onlar ne diyor?

Ailelerin az çok tanışıyor olması bu kişinin ciddiyetini gösteriyor ailelerin bilmesinden çekinmiyor O zaman sizin dul ve bir evladınız olması sorumluluğunu da alıyor (bu durum gayet normal yanlış anlaşılmasın herkes boşanabilir fakat lanet olası mahalle baskısı yüzünden belirttim )bunlar iyi tarafları bundan sonrası sizin acele etmeden tanımanıza kalıyor

Sadece kendi mutluluğunuz değil, artık oğlunuzun da mutluluğundan sorumlusunuz, emin olmak zorundasınız.
Evlenmemiş olması sorun değil bence.
Yeterince sağduyulu olması önemli.

Cok acele ediyorsun
Nasil hemen guvenebiliyorsun?
Niyetinim ciddi oldugunu hemen nasil anladin?

Ben olsam guvenemem hemen

sutden agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs
hatta yemelı
bıraz daha zaman tanıyın bırbırınıze bence
hakkınız da hayırlısı olsun

Bu güzel gelebilir ama evlenince bu durum sizi zorlayabilir belki, baskı kurabilir üzerinizde, sert yaklaşır?
Belki de alakası yoktur dediğimin ama emin olmaya çalışın o kişiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…