kızlar daha öncede anlatmıştım 4 senelık bı ilişkim var suan ayrı şehirlerdeyiz ve o unıverstede bende onun yanına gıtmek ıcın sınava hazrlanıyorum ama daha zamanı var bu süre zarfında o ortamlara giriyo falan benım kıskanc bı yapım var kı oda öyle ben ona dedimki ortamlara gir tabı ev ortamı harıc kızlar olabılır normal ama soğuk ol samımı olma arkdas olma bı kız var onun dısında duvar ör kızlara karsı cunku benım basıma daha oncede geldı kız arkdası asıldı ve ogunden berı kızlara hıc guvenmıyorum neyse tamam dıkkat ederım dıyo ama sureklı kızlar eklemeye basladı o gruptan facee dedımkı hanı soguk davranıyodun ben herkese aynıyım nerde ne yapcagamı bılıyorum ıkıkere en fazla muabbete gırmısımdır ekledılerse benım suucum ne dedı bende bı söz aldım daha dikkatlı olup soguk olma sözu nekadar uygular bılmıyorum ama bugunde bı resım gordum kız erkek karısık resım cekılmısler sevgılım yok kız poz vermıs buyuk ıhtımal cekende erkek arkdasım sınırlendım kıskandım ne alaka ya kız poz vercek sevgılım cekıcek katlanamıyorum bı kızla yakınlasmasını kaldramıyorum uzak durdun muabbet bıle etmesın ıstıyorum kı oda ben olsam aynı selerı solerdı asla kabullenmezdı zaten bıkackezde ev ortamına gırdı kızlarında oldugu cok tartsıtık sımdıde sureklı kızlar eklıyo yanı hergun bısey cıkıyo ve ben kavga cıkarıyorum artık oyle yıpranıp yoruldumkı napıcam bılmıyorum bana bi yok gösterın ilişkimin bıtmesını ıstemıyorum ama kızların ona yakınlasmasınıda kaldramıyorum
napıcam ben hergun dusunmekten kafayı yıcem