Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Kumarbaza göz değmez rahat olabilirsiniz

Konu biraz daha ilerlerse kocası olacak

Bilemiyorum yani şair ne anlatıyor burada onu çözmeye çalışıyorum kime hava atıyor burada ki insanların evi arabası mı yok aşık sevgilisi mi yok. Kumar oynayan insandan korkarım net. Aslında iyiliği için söylendi ama nedense dalga geçiyor ve büyük laflar ediyor hep derim hayatta ne olacağı belli olmaz buraya ne konular açmak zorunda kalır umarım boyle olmaz ama bu şımarıklığın sonu hayra alamet değil dini boyutu geçtim ekonomik olarak ev birliğine zarar veren alışkanlıkların gülüp geçilmesi vs. Tuhaf.
Bağımlılıkları psikiyatriler bile zor çözüme kavuşturuyor kaldı ki. Konu sahibi takıldığı konulara bak birde ayrı tez konusu.

Umarım biraz olsun bir dank etme olmuştur da işin özüne odaklanır

Zorla adamın sevdiğim yanlarını hatırlattınız vallahi ne güzel uyanınca zehirleyecektim onu ama suan aşık bir kelebeğim.
Sevdiğin yanlarında bir kültür, efendime söyleyeyim bir ilim bilim göremedik ama neyse , parasından başka neyini seviyorsun mesela?

Amaannn tencere kapaksınız bence, toksiksiniz evlerden ırak ...

Aklınız fikriniz o bana ne katacak erkek arkadaşıma ne katacak, kültür ilim bilim donanım...

Kız üniversite öğrencisiymiş o yetmiyor mu? Belki de bilim, sanat, genel kültür vs hakkında makaleler paylaşır, donanır da donanır sevgiliniz. Siz de az buçuk ucundan okursunuz paylaşımlarını kültürünüze kültür katarsınız.

Yazı tarzınız, cümleleriniz, abi abi demeleriniz kültürü yüksek değil varoş birini andırıyor. Şimdi okudum da söz konusu sevgili de pek makale okuyacak bir tip değilmiş. Bence vaktinizi harcamayın böyle boş beleş bir adama. Bugün yine kazanır para sorun değil diyorsunuz da yine kazanır yine oynar.

Ne hava atması arkadaşım? Yüz koldan yazanlara anladıkları dilden cevabını veriyorum. Şımarığım yada değilim nazımı çeken siz değilseniz bence kimseyi ilgilendirmiyor hatta şükürler olsun ki şımarabileceğim insanlar çıkarmış hayat hep karşıma. Psikiyatrik destek almadığını nerden biliyorsun? Desteğini de alıyor üzerine düşeni de yapıyor. Ben de evinde çekirdeğini çitleyerek oturan bir kadın olmadığıma göre (ki kendi emeklerimle) kendi geleceğim kendi ellerimde. Başkasının drama dolu hayatlarını bana yontmaya çalışmayın aynı kalibrede olduğumu düşünmüyorum çünkü evet ben toparlayacağına %100 eminim ama toparlanamadı tekrar mı etti onu hayatımdan anında şutlarım. O da farkında ve ona göre davranıyor

Ayyy inşallah yaaa donanır da beni de donatır canım sevgilimmm. Olsun sonra yine kazanır bir şey olmaz. Sevgilisi var onunnn

Sevdiğin yanlarında bir kültür, efendime söyleyeyim bir ilim bilim göremedik ama neyse , parasından başka neyini seviyorsun mesela?

Amaannn tencere kapaksınız bence, toksiksiniz evlerden ırak ...
Aşk tezatlıklarla dolu. Bebisimin kültürsüzlüğünü ayrı seviyorum şu aşamada kazancım ondan yüksek ama yine de siz bilirsiniz.

Aşk tezatlıklarla dolu. Bebisimin kültürsüzlüğünü ayrı seviyorum şu aşamada kazancım ondan yüksek ama yine de siz bilirsiniz.

Evet her konu da üstünsen kültür, kazancın ve yüksek farkındalığın cart curt bu adamla işin ne senin sana ne katıyor bu kaçıncı kendinle çelişmen yahu. Ayy Birde hayatlarında katkı sağlamayan birilerini istemiyormuşmuş. Adam bomboş biri. Ay sorunlu birisin baya ruh emici çift. Nerden baksan tutarlı bir tarafın yok o kız senden bile kültürlüdür eminim. Altı bomboş bir ego.

Bana ne kattığını söylesem sen de aşık olursun tek bir kelime daha sorma ruh emiciyimmn toksiğim böyle fırsatım ve şartlarım var çünkü. Sırtımın yere gelmeyeceği kadar gördüğüm bir ilgi ve koşulsuz sevgi var. Şanslıyım ve bunun farkındayım egoysa da altı boş değil dopdolu bir ego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…