- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.578
- 478
- Konu Sahibi ribozoming
-
Kumarbaza göz değmez rahat olabilirsinizO zaman sevgilim kazanır ben yerim. Göz çekmeyeyim ama güzel ve sabit bir işim güzel bir ailem mis gibi de bir sevgilim var. Ha evet erken yaşta belki de akranlarımızın çoğunun yapamayacağı tatillere gittik ülkeleri gezdik kazançları paraları gördük biraz evren bize es verdirdi azıcık sarsıldık. Sarsılınca haliyle birbirimize sardık ama toplasan 1 ay sürmedi. Sevgilim o paraların üstüne 1 bardak soğuk su içti dün de arabamın benzinini fulleyip gitti bebisim. Sen benim alacak verecek işlerimin peşine düşme bize bir şey olmaz
Göz nazar bunlar biraz daha sığ insanların düşüneceği şeyler geliyor bana.Kumarbaza göz değmez rahat olabilirsiniz
'Göz çekmeyeyim' yazan ben miydim? Kendinizi sığ olarak tanımlıyorsanız bir şey diyemem.Göz nazar bunlar biraz daha sığ insanların düşüneceği şeyler geliyor bana.
Konu biraz daha ilerlerse kocası olacak
Mansmdsh kendimi sığ olarak tanımladım aynen'Göz çekmeyeyim' yazan ben miydim? Kendinizi sığ olarak tanımlıyorsanız bir şey diyemem.
Umarım biraz olsun bir dank etme olmuştur da işin özüne odaklanırBilemiyorum yani şair ne anlatıyor burada onu çözmeye çalışıyorum kime hava atıyor burada ki insanların evi arabası mı yok aşık sevgilisi mi yok. Kumar oynayan insandan korkarım net. Aslında iyiliği için söylendi ama nedense dalga geçiyor ve büyük laflar ediyor hep derim hayatta ne olacağı belli olmaz buraya ne konular açmak zorunda kalır umarım boyle olmaz ama bu şımarıklığın sonu hayra alamet değil dini boyutu geçtim ekonomik olarak ev birliğine zarar veren alışkanlıkların gülüp geçilmesi vs. Tuhaf.
Bağımlılıkları psikiyatriler bile zor çözüme kavuşturuyor kaldı ki. Konu sahibi takıldığı konulara bak birde ayrı tez konusu.
Sevdiğin yanlarında bir kültür, efendime söyleyeyim bir ilim bilim göremedik ama neyse , parasından başka neyini seviyorsun mesela?Zorla adamın sevdiğim yanlarını hatırlattınızvallahi ne güzel uyanınca zehirleyecektim onu ama suan aşık bir kelebeğim.
Ya bu çocuk beni öldürcek vampirmi gömüyosun diyo dkdkdk hahahahahah!!gözümde bu canlandı benim
Ne hava atması arkadaşım? Yüz koldan yazanlara anladıkları dilden cevabını veriyorum. Şımarığım yada değilim nazımı çeken siz değilseniz bence kimseyi ilgilendirmiyor hatta şükürler olsun ki şımarabileceğim insanlar çıkarmış hayat hep karşıma. Psikiyatrik destek almadığını nerden biliyorsun? Desteğini de alıyor üzerine düşeni de yapıyor. Ben de evinde çekirdeğini çitleyerek oturan bir kadın olmadığıma göre (ki kendi emeklerimle) kendi geleceğim kendi ellerimde. Başkasının drama dolu hayatlarını bana yontmaya çalışmayın aynı kalibrede olduğumu düşünmüyorum çünküBilemiyorum yani şair ne anlatıyor burada onu çözmeye çalışıyorum kime hava atıyor burada ki insanların evi arabası mı yok aşık sevgilisi mi yok. Kumar oynayan insandan korkarım net. Aslında iyiliği için söylendi ama nedense dalga geçiyor ve büyük laflar ediyor hep derim hayatta ne olacağı belli olmaz buraya ne konular açmak zorunda kalır umarım boyle olmaz ama bu şımarıklığın sonu hayra alamet değil dini boyutu geçtim ekonomik olarak ev birliğine zarar veren alışkanlıkların gülüp geçilmesi vs. Tuhaf.
Bağımlılıkları psikiyatriler bile zor çözüme kavuşturuyor kaldı ki. Konu sahibi takıldığı konulara bak birde ayrı tez konusu.
Ayyy inşallah yaaa donanır da beni de donatır canım sevgilimmm. Olsun sonra yine kazanır bir şey olmaz. Sevgilisi var onunnnAklınız fikriniz o bana ne katacak erkek arkadaşıma ne katacak, kültür ilim bilim donanım...
Kız üniversite öğrencisiymiş o yetmiyor mu? Belki de bilim, sanat, genel kültür vs hakkında makaleler paylaşır, donanır da donanır sevgiliniz. Siz de az buçuk ucundan okursunuz paylaşımlarını kültürünüze kültür katarsınız.
Yazı tarzınız, cümleleriniz, abi abi demeleriniz kültürü yüksek değil varoş birini andırıyor. Şimdi okudum da söz konusu sevgili de pek makale okuyacak bir tip değilmiş. Bence vaktinizi harcamayın böyle boş beleş bir adama. Bugün yine kazanır para sorun değil diyorsunuz da yine kazanır yine oynar
Aşk tezatlıklarla dolu. Bebisimin kültürsüzlüğünü ayrı seviyorumSevdiğin yanlarında bir kültür, efendime söyleyeyim bir ilim bilim göremedik ama neyse , parasından başka neyini seviyorsun mesela?
Amaannn tencere kapaksınız bence, toksiksiniz evlerden ırak ...
Bu bilgi bize NE KATACAK? bi de hele?şu aşamada kazancım ondan yüksek ama yine de siz bilirsiniz.
Parasını seviyorsun denmedi mi?Bu bilgi bize NE KATACAK? bi de hele?
Donanımını alan çıksın, kasıyorBu bilgi bize NE KATACAK? bi de hele?
Aşk tezatlıklarla dolu. Bebisimin kültürsüzlüğünü ayrı seviyorumşu aşamada kazancım ondan yüksek ama yine de siz bilirsiniz.
İnanmıyorum uyudum uyandım sen hala laf mı yetiştiriyorsun insanlara kız nereden geliyor bu enerji? Pes etmekte yokParasını seviyorsun denmedi mi?
Bana ne kattığını söylesem sen de aşık olursun tek bir kelime daha sormaEvet her konu da üstünsen kültür, kazancın ve yüksek farkındalığın cart curt bu adamla işin ne senin sana ne katıyor bu kaçıncı kendinle çelişmen yahu.Birde hayatlarında katkı sağlamayan birilerini istemiyormuşmuş. Adam bomboş biri. Ay sorunlu birisin baya ruh emici çift. Nerden baksan tutarlı bir tarafın yok o kız senden bile kültürlüdür eminim. Altı bomboş bir ego.
Uyumamam lazım malesef bana da uyanık kalmam için bahaneİnanmıyorum uyudum uyandım sen hala laf mı yetiştiriyorsun insanlara kız nereden geliyor bu enerji? Pes etmekte yokUyusanaaaaa
Peki, bir kahve iç sakinleş gevşe rahat ol kızım yaUyumamam lazım malesef bana da uyanık kalmam için bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?