• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnız hissediorm :( :(

ayy canım benim yaa kıyamam kız sana :( :( olur mu hiç öyle şey ben zaten yalnız hissediyordum şimdi bi arkadaş bulmuş oldum :)
sen bu çocuğu sewiyorsun ama bnce bnm ilk dönemler yaşadığım kaygıları çekiyorsun malum uzaklık, güwen we en kötüsü hayatı ertelemek..
ben önce uzaklıktan bıktım
ssonra güwen dersek ben sadece kendime güweniorm sonuçta orda değilim başını mı beklicem?? kaldıki yanımda da olsa aldatma ihtimali aynı bence :D
üçüncüsü de hayatı bekletmek gerçekten çook kötü ama işte şimdi benim yaptığım gibi gelecek güzel günleri hayal edip mutlu olabilirsin sen de :) bak ben en üzgün anımda bile gelecek güzel günlerimizi düşünüp ewimiz için heycanlanınca hemen geçiio üzüntüm :) biraz polyanacılık oynuorm anlicağın :):52:

benim polyanam coktan uzaklaştı benden sıkıldı galiba :9:

elbette yaşamışssndır bu kaygılarımı ama cok fazla ayrıntı var şimdi anlatamıyorum ztn burdan da.
sıkıntı büyük yani :ssz:

aldatma ihitmali yok diyorum. ve hayatıma giren girecek olan hiç kimseden bu kadar emin degildim ve olamıcamda.
cünkü seviyo biliyorumm..

sorun ben cok şey beklemesemde beklentilerim yüzünden üzülüyorum.biraz da cok üstüme geliyo. tutuncak bi ev hayalim bile yok yani :9:

bu arada umarıımm cook cok cok cok mutlu olursun.:54:

gonder gönder ben de konu açamıyorum mailden deşifre oldum bi ara o yüzden okunma ihtimaline karşı buralarda dolanıyorum konu içlerinde bahsediyorum bazı seylerden mesajlarda kaynar diye :1: arada paslaşırız özelden:9:

anlaştık ozaman :13:

benmde onun gibi bi sıkıntım var :9:

özel msj kutunu boşalt şimdiden :27:

Elinden Bir Şey Gelmiyorsa
Aşktan için Yanıpta Sönmüyorsa
Yüzün Eskisi Gibi Gülmüyorsa
Azalıyor insan, Tükeniyor insan
Artık içinde Rüzgar Esmiyorsa
Gönül Telinde Kuşlar Ötmüyorsa
Aklının Sözünden Çıkmıyorsa
Azalıyor insan, Tükeniyor insan
Geçmişin Üstesinden Gelmiyorsa
Hesabı Kesip Dosttan Saymıyorsa
Vicdanının Sesini Duymuyorsa
Yanılıyor insan Ne Biliyor insan
Ağlıyor Azalıyor Tükeniyor insan

beni anlatan tercümann olan şarkımı buldummm :24:

Son düzenleme:
anlaştık ozaman :13:

benmde onun gibi bi sıkıntım var :9:

özel msj kutunu boşalt şimdiden :27:

boş boş mesaj kutum da boş:9:

konu sahibi kuzum sen de arkadaşım yok demişsin ya biraz da ondan büyütmüşsün içinde bence. senin şarkında da demiş cocuk ağlıyor, azalıyor tükeniyor insan diye:) kendi kendine kurma bence sıkıntın olunca kimsen yoksa gel burda anlat rahatlarsın

boş boş mesaj kutum da boş:9:

konu sahibi kuzum sen de arkadaşım yok demişsin ya biraz da ondan büyütmüşsün içinde bence. senin şarkında da demiş cocuk ağlıyor, azalıyor tükeniyor insan diye:) kendi kendine kurma bence sıkıntın olunca kimsen yoksa gel burda anlat rahatlarsın

ayy saoll yaa zaten o gece çok rahatladım :) bu arada sorudm seni dinledim yani :) yaza işe girelim sonra düğünü ağustos gibi yaparız dedii :) :52::52::52::52::52::52:

Back
X