Çok yalnız kimseyle dertleşemiyorum

Merhabalar,
1 buçuk yıldır evliyim, eşimle problemlerimiz tartışmalarımiz çok oluyor 10 yıl anlaşıp severek evlendik esimi cok seviyorum ama evlenince çok değişti ilgisiz sürekli arkadaşları ile mesajlaşıyor ailesi ile konusuyor oyun oynuyor konusmak istedigimde bunlarla ilgilendiği icin bana bagiriyor konusmak istemiyor benim derdimi anlaticagim muhabbet edeceğim arkadaşım yok diyebilirim herşeyi içimde yaşıyorum halime oturup ağlıyorum ikimizde çalışıyoruz evde hiç yardımcı olmuyor yardımcı olduğunda da tartışma çıkıyor aileme hiç birşey anlatamıyorum bana şiddette uyguladı aileler arasında kültürel farklılık var ben ailemi zor ikna ettim problemlerimi anlatıp onları üzmek istemiyorum eşimi çok seviyorum ama sevildiğimi hic hissetmiyorum ben eşimle sürekli ilgileniyorum ama gosterdigim ilgi ve sevgiyi göremiyorum nasıl düzelir ne yapmaliyim
Bu zamana kadar düzelmediyse daha da düzelmez boşanmak için sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz işin içinde şiddette varsa. Dışarda düzelmişleri varken kendinize bunu mu hak görüyorsunuz? Yaşlarınız kaç

Peki sizce eşiniz neden böyle davranıyor o ne hissediyor olabilir su katılmamış oküs mü yoksa evliliğinize dair huzursuz olduğu bir şeyler mi var

Şiddetin dönüşü olmamalı arkadaşım iyi misin? Yani şiddetten bahsediyoruz. Dayak yemişsin saygın kaldı mı bu adama?
Dayaktan sonra seviyorum demek biraz daha döv beni demek gibi bisey.

Diğerleri belki hallolur ama şiddet asla.. havaya kalkan o elin bir daha ineceğini düşünmüyorum..
Aynen öyle aldatıldım affettim diyen bile daha makul ilişki dinamiğidir olabilir. Şiddet çok ayrı bir olay

Peki sizce eşiniz neden böyle davranıyor o ne hissediyor olabilir su katılmamış oküs mü yoksa evliliğinize dair huzursuz olduğu bir şeyler mi var
Ona karşı hep iyi olmamı sakin kalmamı onun istediği gibi olmamı bekliyor ama bende insanım sinirlenebiliyorum belli dönemlerden geçebiliyorum anlayışlı davranmak yerine sürekli şikayet ediyor ne yapsam memnun edemiyorum

İşin şiddet boyutunu gözden kaçırmışım ben. İsterse zır deli olsun haklı çıkartmaz. Bir an önce siz de silkelenip kendinize gelin, kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu

bakın kadına şiddet uygulayan adamları terapi süreçlerine alıyorlar bazı ülkelerde, gene de iyileşmiyor bu canavarlar. profesyonellerin düzeltemediği adamı siz düzeltemezsiniz. ayrıca adam pişman dahi olmamış size vurduğu için. gençsiniz ekonomik özgürlüğünüz var boşayın gitsin en fazla altı ay üzülürsünüz. boşanmazsanız yıllarca çekersiniz

İşin şiddet boyutunu gözden kaçırmışım ben. İsterse zır deli olsun haklı çıkartmaz. Bir an önce siz de silkelenip kendinize gelin, kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu
Değil hiç birşey yapamıyorum boşanmak istesem ailem ne der diye düşünüyorum etraftaki insanların lafları ailemin üzüntüsünü görmek istemiyorum

İşin içine şiddet girmiş hala neden böyle diyorsunuz yarın daha fenasını yapabilir Allah korusun bu adam size kendi canınızı düşünün artık

Değil hiç birşey yapamıyorum boşanmak istesem ailem ne der diye düşünüyorum etraftaki insanların lafları ailemin üzüntüsünü görmek istemiyorum
peki etrafınızda ki insanların üzüntüsü için bir ömür kendinizi üzmeye gerek var mı? Ailwniz etrafınızdakiler en fazla 1 yıl konuşur susar, olan size olur her zaman. Sonuçta psikolojik ve fizksel şiddeti onlar görmüyor siz görüyorsunuz. Böyle bir insan sizi sevse ne olur

Back
X