• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

işte yaşadığın hiç bir sorunu bana anlatma çek beni ilgilendirmiyor .çıkamazsın çalışacaksın diyor.
ben utancımdan kenarda öyle bekliyorum on gündür sus payı da iki günlüğe gelecekmiş
Biz bir aileyiz ve tek çalışan sensin diyor ve siz utancınızdan kenarda bekliyorsunuz. Sizin ana babanız kuzeniniz arkadaşınız vs yok mu? Bu adama köle olarak mı satıldınız? Sonuç belli olsun ne değişecek? Olay babasının hasta olması değil, siz başınızdaki belanın farkında değil misiniz? Kardeş adamın iş bulup bulmaması mı sorun? Adam sizi yanlız bırakıyor, para gönder de ne halin varsa gör diyor. Ben yazdıklarınızı şok içinde okuyorum. Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz? Çalışıyorsunuz, kiranızı ödüyor evi geçindiriyorsunuz ve adam yok ortada. Utanmadan çalış ve bize bak, para gönder diyor. Siz sonuçların çıkmasını niye bekliyorsunuz?

Ne nafakası ya, adam eve gelmiyor. O ne der bu ne der... size ne kim ne derse desin. Tek başınasınız, aileniz akrabanız yok. Eve hırsız girse biri peşinize takılsa öldün mü kaldın mı diyecekler mi? Siz bahaneleri sıralamaya başladınız, tahmin ettiğim gibi bu adamdan kopmaya hiç niyetiniz yok.

maaaşı yüksek ikimize de yeter dışarı da çıkamıyor ben izin vermiyorum çevresi de yok evde ye iç tek öğün zaten diyor.ailesinden ayrılmama durumları hep vardı onlarla bagımlı gibiydi.tüm hayatımız onlardan ibaretti ben farklı bir şehirde daha iyi olur derken adımımı bu şehre atmam ile babası hastaneye gitmek istedi.beni babası ayrı annesi ayrı arayıp üzerine denetliyorlar .sözde sevgi gösterisi.eşim burda iş bulamayıp sıkılınca da yarınlar yok gibi harcama yaıpı ailesi ile kalıyor .bana adam akıllı destek olmuyorsun diye kızıyor ben daha maaş almadım ki...tüm ev giderleri vs hepsi bende
Eşinizin elinde olan kartları kapatın, para yollamayın, bilet almayın.
Babası tek hasta o değil. Ki ortada bir sonuçta yok şuan. Size güvenip bana, aileme bakacaksın diyemez. Ne güzel memleket. Bu fırsattan istifade etmek resmen. Boşayın bu adamı ailesiyle ne yapıyorsa yapsın. Boşamazsabız yalnız bir şehirde yaşayıp, ailece onlara bakmaya devam edersiniz.

Son düzenleme:
bunlar öyle manipülatif bir aileki ...ellerinde imkan varken istanbula çıkıp gttiler kendi illerinde mükemmel iyi prof lar varken amaçları sen misin oğlumu başka şehire götüren benden böyle intikam alıyorlar.
burada olur ölmez kalmazsak şunu da derler iyi maaş almaya başladı.şımardı kocayı boşadı da diyecekler .onlar aldıgım maaaşa göz diktikleri için onu tek yememe fırsat vermeyip boşanma sürecinde nafaka istemek için ellerinden geleni yaparlar
Canım bence kartını kapat kullandırma kendimden biliyorum sonra cok pişman olursun

Aynı yerde kardeşi var kimse olmasa bile sonuçta geçim derdi var sanami güvendi sen em başta istemişsin diger kardeşi baska şehirde hayat kurmuş
biraz önce konuştum dedim iki günlük geleceksen gelme bana masraf çıkarma ben zor şartlar altında çalışıyorum .bütün gün sahada koşturuyorum.sen dedim evini bilsen çıkar gelirsin sonra sonuçlar çıkınca ailenin yanına gidersin.
hemen babasına duyurdu kardeşine duyurdu.benim derdimi görün bağırıyor orda o düşmüş tek kalmamamın derdine .benim sıkıntım var diye avaz avaz bağırıyor.ailesinden şimdi icazet alıyordur.
ben babamın derdindeyim seninle uğraşamam demek ...ve ben size sormasam susacaktım.
ne gelsin ne gitsin ....sırası ile başlar şimdi ailesi ayrı kendi ayrı arayıp manipüle etmeye ...

biraz önce konuştum dedim iki günlük geleceksen gelme bana masraf çıkarma ben zor şartlar altında çalışıyorum .bütün gün sahada koşturuyorum.sen dedim evini bilsen çıkar gelirsin sonra sonuçlar çıkınca ailenin yanına gidersin.
hemen babasına duyurdu kardeşine duyurdu.benim derdimi görün bağırıyor orda o düşmüş tek kalmamamın derdine .benim sıkıntım var diye avaz avaz bağırıyor.ailesinden şimdi icazet alıyordur.
ben babamın derdindeyim seninle uğraşamam demek ...ve ben size sormasam susacaktım.
ne gelsin ne gitsin ....sırası ile başlar şimdi ailesi ayrı kendi ayrı arayıp manipüle etmeye ...
Açmayın kimsenin telefonunu. Böyle bir koca yanınızda olsa ne olur, size huzur mu verecek, destek mi olacak? Bırakın ne hali varsa görsün. Göndermeyin tek kuruş para, kapatın tüm kartları, sonuna kadar durun babasının yanında duyabiliyorsa.

Sizin eşiniz ve ailesi tam olarak kötü niyetliler.Peki anneniz babanız yok mu ne diyolar bu duruma sizi sahipsiz görmüşler köle gibi kullanıyorlar.Para kesinlikle verme kartlarını iptal et hatta biraz para biriktireyim bu işten ayrılacağım çok ağır geldi bu iş vs vs diye de blöf yap

Eşinizin elinde olan kartları kapatın, para yollamayın, bilet almayın.
Babası tek hasta o değil. Ki ortada bir sonuçta yok şuan. Size güvenip bana, aileme bakacaksın diyemez. Ne güzel memleket. Bu fırsattan istifade etmek resmen. Boşayın bu adamı ailesiyle ne yapıyorsa yapsın. Boşamazsabız rlanız bir şehirde yaşayıp, ailece onlara bakmaya devam edersiniz.
yok Allah hepinizden razı olsun ben köşeme çekilmiş olaylara razı geliyorum.ilk hasta babası değil son hasta da olmayacak ölmedi babası ...keza hastalık sağlık ölüm bizler için ne bilet alıyorum ne para gönderiyorum.bana iki günlük geleceksen gelme ayıptır ya dedim babasına anasına duyurdu hemen bakın bakın bana neler diyor ben ne derdindeyim o ne derdinde diye feryat ediyor.
madem tekim ben tek başıma hallederim

Sizin eşiniz ve ailesi tam olarak kötü niyetliler.Peki anneniz babanız yok mu ne diyolar bu duruma sizi sahipsiz görmüşler köle gibi kullanıyorlar.Para kesinlikle verme kartlarını iptal et hatta biraz para biriktireyim bu işten ayrılacağım çok ağır geldi bu iş vs vs diye de blöf yap
yok ben son konuşmada gördüm beni yıllarca böyle sindirdiler .kavgayla bagırtı ile ...ben şu an babası hasta olan birine tavır yapıyorum oldu.ölüm kalım bizler için taziye bile üç gün sürüyor.kalsın babasının yanında ayıpsa ayıp bana da ayıp oldu

yok Allah hepinizden razı olsun ben köşeme çekilmiş olaylara razı geliyorum.ilk hasta babası değil son hasta da olmayacak ölmedi babası ...keza hastalık sağlık ölüm bizler için ne bilet alıyorum ne para gönderiyorum.bana iki günlük geleceksen gelme ayıptır ya dedim babasına anasına duyurdu hemen bakın bakın bana neler diyor ben ne derdindeyim o ne derdinde diye feryat ediyor.
Ay ne derdindeymiş? Adam olsun biraz. Şöyle kocayı yanımda bile istemezdim yani sizi bilemiyorum. Allah korusun hastalık farklı bir boyutta olur da neyse. Daha ne olacağı, nasıl bir sürece girecekleri belli değil. Hayat sadece bundan ibaretmiş gibi sorumsuzca yaşayamaz eşiniz. Buna izin vermeyin artık. Dediğim gibi kalsın, sizde beş kuruş almadan ne yapıyorsa yapsın.

Yarın barışsanız bir çocuğunuz olsa onu da yüz üstü bırakacak. Karı koca mahremi yok, adam her şeyi söylüyor. Bu yaratıktan çocuğunuz olmadığı için şükredeceksiniz. Aramayın cevap vermeyin engelleyin. Çalışıp bize bakacaksın yazan mesajları saklayın avukatınıza verirsiniz. Kusurlu taraf olup bir de üstüne tazminat ödetirler bu yaratığa inşallah. Yalnız başka şehirde iş bulmayla ilgili aynı fikirde olduğuna dair mesajlar varsa onlar da önemli. Beni bıraktı gitti diyip sizi kusurlu göstermeye çalışabilir.

Tamam kal gelme de işte. Sessiz kalma. Açma başkasının telefonlarini zaten

Merhaba;
ben mi abartıyorum sizin nacizane yorumlarınıza ihtiyacım var .
özel sektörde çalışıyordum maddi imkanları daha iyi olan farklı bir ilde iş buldum.eşimin ailesinin yaşadığı bizim yıllardır yaşadığımız ile 6 saat uzaklıkta olan bir şehir.tabi başta eşimin ailesi istemedi ama eşimin özel sektördeki işindeki dalgalanmalar sonucu eşim dedi sen başlarsın bende tanıdıkları bi ziyaret eder onların yanında çalışırım dedi.
böylelikle taşındık.
ben hem il değiştirdim hem arkadaşlarımdan ayrıldım hem yıllardır alıştığım bildiğim iş ortamımdan.
yeni başladığım iş benim eski çalıştığım sektöre yakın olsa da öğrenilmesi gereken çok detay var ve yorucu. sahada ziyaretler var çok yoruluyorum.duygusal olarakta mental olarakta yoruldum ama maddi imkanlar işte ...eşimde istediği gibi bi iş bulamadı.

asıl konumuz eşimin babası genel sağlık kontrolüne gitmek istedi.eşim ailesinin yanına gidip babasını doktora götürdü. sonuçlar sonucunda bir lezyondan şüphelendiler ve istanbula tektikler baştan yapılsın diye gidildi. tabi ben hem yalnız kaldım hemde iş çok zor geldi.

işin garibi eşimin diğer kardeşi istanbul da yaşıyor .eşim babasına düşkün mesela sonuçların çıkmasına on gün var bir ameliyat tedavi süreci olsa 5/6 ay yok .bana ben tepki verince haftasonu gelip bir seni görüp döneyim diyor .diyorum daha tedavi sürecin e başlanmadı daha sonuçlar ortada yok belki uzun bir ayrılık dönemi bizi bekliyor bari 10 gün kal öyle gidersin diğer kardeşin de yanında .babam hasta yalnız bırakamam iki gün gelip döneyim diyor ardından kavga ediyor.
kimseyi tanımıyorum .iş yerindeki malesef çalışan çogunluk erkek bayanlar da samimi olamıyorum hep başlarına yeni bir yönetici istemediler ilk günden tavırlarını belli ettiler . hem samimi olsak bu sefer iş yürümeyecek.
tek başıma kaldım alışveriş yapıp 20 gündür evde bekliyorum akşamları.
tek sabrım telefon eski dostlarımla hal hatır sorarak geçiyor.

sizce sürece ben mi yanlış yaklaşıyorum.eşim babasına düşkün ben bu saatden sonra kötü bir hastalıkta çıkarsa yanlarından ayrılamam diyor.
daha teşhis bile konmadan ağlama seanslarına başladık.
eşim bu süreçte de babasının yanında olmaktan ne iş arar ne iş bulur.
ben işte zorlandığımı yapamadığımı söylediğimde yalnız kaldığımı söylediğimde bağırıyor kızıyor kıyamet kopuyor.sakın işten çıkayım deme diyor bende çalışmıyorum diyor.
ama işe alışamadım ortama alışamadım
Erkeği işten çıkarıp başka ile taşınmak hiç mantıklı olmamış ,kadının çalışıp erkeğin gezdiği evlilikler kim ne derse desin bana çok saçma geliyor.

Erkeği işten çıkarıp başka ile taşınmak hiç mantıklı olmamış ,kadının çalışıp erkeğin gezdiği evlilikler kim ne derse desin bana çok saçma gel
Adam şaka gibi. Derdi babası olsa babam duyup üzülmesin diye uğraşır. Bu yaygara yapıyor. Adam kotulesse senin yüzünden diyecek. Allah sabır versin.
ne kıymetli babası varmış ben anlamadım. gelmesin gelse de burnumdan getirip babası için yaygara koparıcak .adam kötüleşmese bile kötüleşmiş rolü yapıyor benden sağlam .o maaş günü gelicek ben anladım.onu o güne bilet kesip gelme çabasında .

Erkeği işten çıkarıp başka ile taşınmak hiç mantıklı olmamış ,kadının çalışıp erkeğin gezdiği evlilikler kim ne derse desin bana çok saçma geliyor.
ben işe gireceğim şöyle böyle dedi.sonra saldı adam allah affetsin beni babası sanki hastalık bahane etti tetkik vs gibi de geliyor bana .senmisin oğlumu götüren diye ..yalnız kaldı diye kapris yapıyor ben iş yerinde hüngür şakır sabah beri ağlıyorum bir odada bana yazık.böyle bir insanı ağlatarak şifa bulurlar mı bilemem

Suan aynı durumu yaşadım elimde titriyor canim ya. Yana oturuyoruz esim 1 saat uzaklikta çalışıyor evde kayinpeder hariç 5 kişiler neymiş pederin tansiyonu yükselmiş annesi arayıp taniyonu yükseldi fenalaştı demiş esimde beni aradı bende dedimki babanı gordum baban ya üşümüş yada yemekten oldu dedim oyle söyledi dedim 4lüleri yaka yaka gelmiş akli başında insan olsa ambulans denen birsey var 5 tane kisi var degilmi yani cocugun doktor olacak diye böbülerniyordun bir tansiyonuna bakamadılar wsim geldi yok gelmicem demiş Eşim limon tuz soda yaptı ke dine geldi yemek yiyor 😂 diger oglunu övüyor kafayı yememek elde değil gerçekten bıktım bende canim ke di derdiyle uğraşıyorum zaten 2. Transferimi olmuşum stres yaşıyorum ya vok meraklilarsa dizlerinin diplerinde otursunlar yani bide sen kartını vermişsin aklını basina al canim mesleğin var sinir hastası oldum benimde sonum yok ama bir tane çocuğum olsun diye

Galiba siz bu şehirdeki işi istediniz. Adamın ailesi zaten istememiş gitmenizi.
Adamın zaten işi düzenli değilmiş. Yangına körükle gitmeyin. Gaza gelmeyin. Uyum sürecini hesaba katmamışsınız. Böyle sorunlardan dolayı insanlar uzağa çalışmaya pek sıcak bakmıyorlar.

Suan aynı durumu yaşadım elimde titriyor canim ya. Yana oturuyoruz esim 1 saat uzaklikta çalışıyor evde kayinpeder hariç 5 kişiler neymiş pederin tansiyonu yükselmiş annesi arayıp taniyonu yükseldi fenalaştı demiş esimde beni aradı bende dedimki babanı gordum baban ya üşümüş yada yemekten oldu dedim oyle söyledi dedim 4lüleri yaka yaka gelmiş akli başında insan olsa ambulans denen birsey var 5 tane kisi var degilmi yani cocugun doktor olacak diye böbülerniyordun bir tansiyonuna bakamadılar wsim geldi yok gelmicem demiş Eşim limon tuz soda yaptı ke dine geldi yemek yiyor 😂 diger oglunu övüyor kafayı yememek elde değil gerçekten bıktım bende canim ke di derdiyle uğraşıyorum zaten 2. Transferimi olmuşum stres yaşıyorum ya vok meraklilarsa dizlerinin diplerinde otursunlar yani bide sen kartını vermişsin aklını basina al canim mesleğin var sinir hastası oldum benimde sonum yok ama bir tane çocuğum olsun diye
Bu bakan koşan dertlenen evlat her zaman ikinci planda kalır eşinin hiç kıymeti olmaz ama senelerce yaranmak için koşar da koşar .hiç strese girme güzel sonuçlar al inşallah bebeğinle güzel bir ömrün olsun sana ses nefes yaşam sevinci olsun ....güzel günlerin olsun evladınla inan ben dert ediyorum ailesini hepsi keyfi yerinde ...derdi çeken hastalanan ben :(

Galiba siz bu şehirdeki işi istediniz. Adamın ailesi zaten istememiş gitmenizi.
Adamın zaten işi düzenli değilmiş. Yangına körükle gitmeyin. Gaza gelmeyin. Uyum sürecini hesaba katmamışsınız. Böyle sorunlardan dolayı insanlar uzağa çalışmaya pek sıcak bakmıyorlar.
uyum süreci inanın çok zor geldi bana ..yeni şehir yeni iş yeni ev ..işin zorluğu bazen 13 saat çalışıyorum.ama işte zor ...eşimin bu sorumluluk almaması ...babasının düşünmeden elde var mı avuçta var mı demeden başka şehirde 20 gündür kalınıyor
uçak biletleri otel masrafları yeme içmesi...bulunduğu ilde tetkikleri olup sonuçları göstermek için farklı doktor tercihi olabilirdi.yine ben götürseydim hatta en iyi doktor araştırılsa idi.sağlıktır bu yapılır tabiki de oğlunu diğer evladını işinden gücünden etmesi bunca masrafı yaptırması sözde sevdikleri gelinlerini bir başına bırakmaları zoruma gidiyor aslında.ben maaş almadım ki var mı yok mu düşünmemeleri ...beni arayıp hadi biz kahvaltıdayız hadi biz yemekteyiz diye gülmeleri zoruma gitti.benim ailem uzakta ben tek başıma ...ne zor şartlarda çalışıyorum.ben ev almak araba almak birikim yapmak istemiştim müsrif bir hayatın ödemelerini yapmak için değil

Back
X