- Konu Sahibi haleyilmaz64
Biz bir aileyiz ve tek çalışan sensin diyor ve siz utancınızdan kenarda bekliyorsunuz. Sizin ana babanız kuzeniniz arkadaşınız vs yok mu? Bu adama köle olarak mı satıldınız? Sonuç belli olsun ne değişecek? Olay babasının hasta olması değil, siz başınızdaki belanın farkında değil misiniz? Kardeş adamın iş bulup bulmaması mı sorun? Adam sizi yanlız bırakıyor, para gönder de ne halin varsa gör diyor. Ben yazdıklarınızı şok içinde okuyorum. Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz? Çalışıyorsunuz, kiranızı ödüyor evi geçindiriyorsunuz ve adam yok ortada. Utanmadan çalış ve bize bak, para gönder diyor. Siz sonuçların çıkmasını niye bekliyorsunuz?işte yaşadığın hiç bir sorunu bana anlatma çek beni ilgilendirmiyor .çıkamazsın çalışacaksın diyor.
ben utancımdan kenarda öyle bekliyorum on gündür sus payı da iki günlüğe gelecekmiş
Ne nafakası ya, adam eve gelmiyor. O ne der bu ne der... size ne kim ne derse desin. Tek başınasınız, aileniz akrabanız yok. Eve hırsız girse biri peşinize takılsa öldün mü kaldın mı diyecekler mi? Siz bahaneleri sıralamaya başladınız, tahmin ettiğim gibi bu adamdan kopmaya hiç niyetiniz yok.