çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

Başlarım onun babasina. Essahtan bi babasi varmış gibi konuşup durmasin. Gereksiz tripler peşinde olan ara bozmaktan baska bir ise yaramayan yelloz babasını alsin basina calsin :) sen sonuna kadar haklisin. Asla taviz verme. Yoksa bu kan emiciler seni perişan eder borçlar takar öyle birakirlar.

Cok iyi yapmissiniz karti kapatmakla. Boyle sorumsuzca davranip harcama yapmasi hic mantikli degil. Biz bile 10 yillik evliyiz harcamalarimiza ekstra ozen gosteriyoruz birbirimize sormadan alisveris yapmiyoruz. Bu ne sorumsuzluk vurdumduymazlik boyle.. hersey karsilikli olur evlilikte tek taraf diye birsey yok. Bu durum terside olabilir erkek calisir evine karisina bakar. Karisinin ailesine bakmak gibi bir yukumlulugu yoktur, karisida kocasini benim aileme bakmak zorundasin diye manipule edemez asla.. kadin evdeki gorevini bilir kocasi calisir kazanir karisi cocuklari icin cırpınır. Kadinda evde kocasina destek olur normali budur. Sizinki evlilik degil kölelik dediginiz gibi.. Aslinda saglam bir avukat lazim size. Çünkü karşı tarafa kullanıldiginiza, psikolojik olarak çöktüğünüze dair kusur davasi acmalisiniz. Mali acidan suistimal var gordugum kadariyla bu durumlar avukatlarca incelenip mahkemeye sağlam bir delil sunabilir ve tabiri caizse donununa kadar alirsiniz.

son konuşmamıza istinaden babası ameliyat olacakmış dedim peki...
ben ne haldeyim burda babamın nazını ayrı çekiyorum babamı bırakıp gelemem şu an iş güç umrumda mı dedi.dedim ben kartı kapattım.ödeme limitini çoktan geçtik.baban bugune kadar sana ne ev vermiş ne araba ne de bir iş sahibi yapmış seni dogru dürüst dedim.malları var satsın en iyi hastanede kendine baktırsın arada da siz gidin benim etim ne budum ne dedim.
birlilte yaşama hayalini ailenle unut.
söylendi kapattı ...bu yokuşa kendi sürükledi.sessizce kiramdır vs ödeyeceğim kurs bakıyorum kendime evde oturup babasının yasını tutturuyolar bana ...bu ayrılık bu kopuş onu da ve orda aldıgı gazlar boşanmaya sürüklüyor.en büyük kötülüğü o ömrünün yarısını çoktan geçmiş bencil kaprisli babası yapıyor...ölünce arkasından bir kişi fatiha okumaz.yıksın yıksın yuvasını sevgimi bitirdiler soguttular .

Olmayacam de ya zorla mi. Olmama da hakkin var yani. Konu para degil zaten seni eş yerine koymamasi önceliği yapmamasi senin canını düşünmemesi mesele. Ama boyle paragöze vermiyorum hadi yallah baska kapiya da denir cok rahat. Çünkü sabaha kadar da konuşsan seni suclu ilan edecek zaten arsiz pis herif. Laftan anlayacak olsa böyle hareketler yapmaz zaten. Dişlerin neden kırıldı? Gece diş sıkmaktan dikine mi kırılmışlar? Gece plagi yaptirman lazim bir an önce biliyorsun degil mi baskalari da kirilmasin. Sen kendine emanetsin orda nolur kendine iyi bak lutfen boyle biri icin kendine eziyet etme.

Arkadasim saf misin? Ne nafakasi isteyecekler? Ay sinir oldum su yorumuna kadar okuyabildim
Yok mu cevrende bir aile buyugun
Seni soyle bi iyice sarsip kendine getirecek?
Herseyin farkindasin ama basiretin baglanmis gibi davraniyorsun
Gelcem gitcem iste bilet kes diyen sahsa koca mi diyorsun sen hala?

Siz haklisiniz cunku belki cok uzun bir süreç sizi bekliyor bu sürecte naapacak karısının parasini yiyerek babasinami bakacak.Babaya bakacak tek insan olsa neyse ama o sehirde kardeside var diyorsunuz

Üstelik o sehirde tedavi gormek zorunda da degil.Kendi sehrinde kalsa varsa eşı başka cocugu da destek olur.Bosayin gitsin kim ne derse desin

Siz secmissiniz ama bunu. İş sikayetinizde eşinizle alakalı durum yok . Taşınmayı isteyen de sizsiniz. Siz yine taşınmayı isteyince eşiniz işsiz kalmış. Eşinizin iş bulmadan bulurum deyip taşınması garip. Ama yine siz istediniz diye olmuş. İşi olsa babasınin yanında da o kadar duramazfi yine.
Yani şikayetlerinizi sebebi siz olmuşsunuz özetle.
Babasına duskunse ve babası yasliysa belki son senesi son aylari ameliyat riskli ise son zamanları belki de kaygılı adam. Hiç kolay değil bu kaygı ile yaşamak. O noktada anlayışlı olmanız gerek. Gel özledim değil de iş bul deyin bence . Çalışmayan erkek olmaz yani. Oradan ilerleyin. Babamla kardeşim ilgilenir ve demeyin.

Başka bir konu vardı bu şekilde babası hasta olan sonra ölmüş babası. Kadın yaş sürecinde e artık benle de ilgilen demiş. Öncesinde de demiş işte. Adam babası öldükten sonra boşanmak istemişti . İçimde birşeyler koptu babamı kaybetme korkumu kayıp açımı anlamadım demis

Esiniz sorumsuz bir cocuk gibi su anda babasinin yaninda olmasini gerektiren hicbirsey yok bahen bulmus dizlerinin dibinden ayrilmiyor birde harcama yapiyor issiz gucsuz sakin oara falan vermeyin siz orada tek basiniza calisiyorsunuz oturun konusun babanin biseyi yok bu sureci orada geciremezsin diye kabul etmiyosa herkes tavrini belli etsin

Yalniz bu durum farkli
Adamin zaten calisasi yok
Ustune bide utanmadan karisinin parasini yiyor sakin isten cikma sorunlarini bana anlatma çek dertleri diyor
Kendini bi lütuf sanip üf hadi al bileti 2 gunluk gelir giderim diyor
Bize bakmak zorundasin diyor
Sorunlarini ailesine yansitiyor kendini acindirarak
Ailesi de tuhaf zaten adamin
Koca desen degil es desen degil ne bi sevgi kirintisi ne birsey
Psikolojim iyi degil karicim sende zorlaniyorsun biliyorum kalbim sende aklim babamda napcagimi sasirdim geri buraya mi tasinsak falan da demiyor
Calis para gönder köle diyor resmen
Sizin ornek verdiginiz konuda adam kayip yasamis yas sürecinde elbette ilgi gosterememesi cok dogal
Ayni sey degil
Adamin sonuclari bile cikmamis daha ustelik

Bence bir süre üzerine gitmeyin sonuçta sağlık bu Allah korusun çok kötü bir durumda çıkabilir ya da söyle düşünün sizin kardeşiz de ailenizle aynı yerde yaşasa siiz de gidip görmek istemez miydiniz bu tarz konularda bence daha anlayışlı olmak gerekiyor neden biliyor musunuz yaşlılar bir anda kötüleşebilir onların o kötü anlarında yanında olamama riskini de düşünüp şimdiden yanında olmak istiyor kardeş konusuna gelince çok gereksiz bir kavg herkes iyi bilirki her ailede ailesine daha düşkün 1 tane evlat vardır herkes işi ona bırakır anne baba da memnundur şimdi siz bu düzeni bozamazsınız zaten sadece evinizin huzurunuzu bozarsınız .

O kısımları okumadım. Zaten para gondermesin çalış desin yani. Eğer arsız biri ise konu tamamen başka zaten. Boşan geç çocuk yokken. Ama okumadım bunlari

Hadi bakalım lafta mi kalacak bu yapamam kocam alışkanlıklarım beceremem elalem diyerek yoksa yeniden küllerinden güçlü bir insanmı doğacak göreceğiz sizinle beraber .Sizin özlenecek gerçek bir yuvanız yok sadece bunu yazayım fikrim ortada kalsın
Gerisi sizin hayatınız sizin sinir sisteminiz sizin yaş almanız ve sizin tükenmeniz ömrümüzü istediğimiz şekilde harcama lüksüne sahibiz her insanın bakışı kadar hayati ben kendini paralayanlardan değilim onlara aferin madalyada verilmiyor kim nasıl isterse harcanabilir

ben o kadar yalnız o kadar kimsesiz hissediyorum ki ailem uzakta. annemde rahatsız bu arada şu an yanıma gelme imkanları yok. annemin şahsen böyle bir durumu olsaydı ameliyat zamanı gider ilgilenir toparlanınca işime gücüme dönerdim. benim de sorumluluklarım var derdim. ailem de zaten bana şunu derdi evine yuvana git...
burada eş sonuçlar çıkmamış ameliyat olabilir olasılıkları ile beni bırakıp gidip sen istedin bu işi der gibi cezalandırıyor...dün düştüm mesela iyi bir şeyin yok zaten dedi....tek başıma hastaneye gittim filmimi çektirdim .tek elimle yemeğimi yaptım yedim dünya baba ve anneden ibaret değil. benden destek bekliyormuş.yani dermansız dert değil elden ayaktan düşmüş değil.gayet yiyor içiyor geziyor.ordan yetmiyor bana saydırıyor adam...
sonuç ta ben anlayışsız oluyorum bana telefonda babam ölecek sen ne olsun istiyorsun diye avaz avaz bağıran bir adam ...
kartı kapattım öğrendi
sessizliğimde kalıp maaş günü ortaya çıkıp gelecek bir adam var şimdi...
neymiş kafası beyni durmuş ne eşi ne işi düşünemezmiş.

sizlerin değerli yorumları ile sessiz kalıyorum.ve para akışı bitti.kartım da kapalı....olaki maaş günü hortlar para isterse isterse cümle alem beni suçlasın bir tl destek olmam onlara...kavga mı suçlamamı kopsun artık ...
sizlere sormasam ayıp günah diye sırtımda kambur taşıyacaktım.ve sonunda benim evime gelip yasayacakları zaten orda kopacaktı kıyamet...artık bu benim için ayrılık alıştırması....ben beni seven bşr eşim oldugunu düşünmüyorum ne babaymış otursun babacıgı ile şeytan diyor engelle hepsini açma telefonlarını ....

Allah yardımcın olsun işin daimi olsun güç kuvvet motivasyon versin Allah size böylece bu fırsatı değerlendirip azıcık aşım kaygısız başım olsun inşallah dilerim daha iyi günlerde gelir hayat mucizelerle dolu hele bı yükleri bırakın bakalım neler olacak

tabiki evlat olarak gidecek doktora da götürecek ama elde şöyle bir imkan vardı kendi öz be öz yeğeni alanında çok başarılı kendi yaşadığı ilde bu hastalıkları tedavi ediyor ..tetkikten tutunda iyileşme sürecine kadar....biz dedik ki tetkiklerini yine yeğenin yapsın sonuçları en iyi araştırdığımız doktorlara götürelim tedavi sürecine böyle karar verelim...tedavi tahlil tetkik hepsi ayrı uzun süreçler bunca gün farklı ilde kalmak masrafları ...sonuçlar çıkacak tedavi sürecine karar verilecek ameliyat ise ameliyat ilaç ise ilaç uzun bir süreç te var önümüzde belki 6 ay belki 1 yıl.oğulları çalışmadan eşini tek bırakıp yanından mı ayrılmayacak....hepsini geçiyorum yeni taşındığım ilde tek başına bırakılmam ne yersin ne içersin diye sorulmadan para istenmesi...oğlumdan ayrılamıyorum hep yanımda kalsın dese o na da kabuldum ama sen çalış para gönder denmesi ağrıma gidiyor ben borçları ödeyemeyeceğim için tost ekmekle gün geçiriyorum.zaruri olmayan bir şey almıyorum.
ama onlar keyifle yemekler kahvaltılar şehir gezileri yapınca ağrıma gitti.
ve ben gerçekten zor bir işte çalışıyorum...

çok teşekkür ederim...nasıl bir sürecin beni beklediğini aslında biliyorum .hain ilan edileceğim zor zamanımızda destek olmadı denilecek kavgalar üste çıkma çabaları.boşanma süreci sancılı geçeçek ...ve göreceğiz ki babası iyileşecek o evliliğimizin başından beri evimize hükmeden adam ...belki bir ilaçla bile tedavi süreci olacak ...veya en kötüsü ameliyat olacak diyelim ooo daha da şaha kalkacaklar ....aileme de sıçratacaklar kızınız aile değil oğlumuza destek olmadı ben hastayım da denilecek....desinler bu kimsesizlik duygumu hiç unutmayacağım

Ay sizin kartlara kadar kaoatip bu kadın ne yiyor ne içiyor diye düşünmemesi bir banami anormal geliyor birde maaş alınca gelecekmiş yanına bunu hangi kadın kabul eder yahu

Lütfen geri adım atmayın belki banane ister ayrılsın ister ayrılmasın yazarım çoğu konuya fakat sizi hiç düşünmeyen bir kocanız var yeni şehir yeni iş kartları kapatmak maaş al geleceğim demek lütfen ya siz o olmadan daha iyi olursunuz bence zaten ben inanmıyorum bu güne kadarda siz sirtladiniz bu ilişkiyi günah size ya ben böyle düşünüyorum

Ay sizin kartlara kadar kaoatip bu kadın ne yiyor ne içiyor diye düşünmemesi bir banami anormal geliyor birde maaş alınca gelecekmiş yanına bunu hangi kadın kabul eder yahu
çok afedersiniz damızlık kocaya bir gün yanımda duracak kocayı artık istemiyorum.iki gün gelecekmiş şaka gibi ..gün içinde nasılsın demek yok denetlercesine nerdesin diyen insanlar ...tek sabrım eski iş yerindeki dostlarım onlarla ne konusuyorsun anlatmıyorsun değil mi ...benim çalışmadığımı diyor bana ...
para gelmeme ihtimaline sen ne zaman destek olsun diye haykırıyor bana evlendiğimizden beri telefon faturamı bile ödememiştir.
bir kere otobüs bileti almamıştır annemleri görmem için ....hastayken özele gittim diye kıyamet koparırdı zengin gibi yaşama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…