anne babalarımız hastalanabilir tabiki gidilir gelinir ama ev eş iş bütün sorumluluklar bırakılıp gidilmez .ben iki haftadır kendimi suçladım üzdüm stresten 4 dişim kırılmış kendimi sıkmaktan saçlarım oluk oluk dökülüyor.
doğru düzgün yemek yemiyorum gözlerim ağlamaktan şişmiş öyle bir hale büründüm ki...
ve çalışma şartlarım ağır ben bu işe daha iyi olanaklar için geldim eşimde çalışır birikim yaparız dedim.herşeyin başı tabiki sağlık ama ben bir başıma kaldım.15 gündür doktora götürdükten sonra gelinir eşin yanında kalınır iş bulunur izin alınır tekrar gidilirdi.yatalak hasta değil bu insan .
Tiyatro, sinema, alışveriş, farklı bir yemeği deneyimlemek, kitapçıları gezmek, bunları tek başına yapabilirsin, bunları yap.
Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin bu önerinizi notlarıma ekledim evde kaldıkça kendi kendimi yiyorum.yeni işe başlar insan bir tişört alamaz mı alamadım.şöyle gönlünce yemek yemez mi yiyemedim.
eşimin çalışmaya gönlü yok ...babası ameliyat olacakmış sonucları cıkmıs ...ameliyatı tedavisi derken beş altı ay ben tekim ...zor günleri tek atlatıp sonra kimseyi sefaya kondurmam ..bencillik ise bencillik.ben para vermeyince onlar beni boşar zaten :)ben tek eşimle evli değilim ya ailesi ile de evlendim malum babası karar veriyor her şeye
Konu sahibi ben seni çok iyi anladım stresini üzüntünü buradan hissediyorum. Sana sarılmak isterrdim.
Sen bu hayatta biriciksin lütfen kimse için kendini bu kadar üzüp hasta etme.
Sen şimdi eşinin babasını da onun babasının hastalığını tedavisini de at bir kenara..
Eşini de babasının yanına gitti diye suçlama ya da yatalak değil vsvs gibi mantıklı açıklamalar yapma.
Onları komple boşver, kendi hayatına dön sağlığına dön, sen önemlisin sen, sen, sen.
Senin sağlığın giderse belli ki bu adam her şeyi bırakıp gelip sana bakmayacak, sen kendine çok iyi bakmalısın.
Maaşını alır almaz kendine normalde yapmayacağın kadar güzel şeyler yap, zor bir işte çalışmanın belirli mükafatlarından faydalanırsan işin de sana daha anlamlı gelir.
Ama hem daha yoğun zor bir işte çalışıp, hem hayat standartların düşüyorsa tabii ki çıldırırsın.
İşine zamanını emeğini sağlığını veriyorsun, karşılığında o da sana para veriyor. Bunu hayatını güzelleştirmeye kullan. Kendine yatırım yap, kendini mutlu et...
Ve bence terapiste para harcayarak başlayabilirsin... En çok hak eden şey de o. Hem sana yeni taşındığın bu şehirde bir yoldaş, dertleşecek bir insan olmuş olur.
Kendini çok sev <3