çok yalnızım ben...

boniboni

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
30
15
288
38
Merhaba kızlar bu benim ilk konum olacak kendimi çok yalnız hissediyorum dertleşmek istiyorum ama kimse yokmuş gibi hissediyorum sanki tüm arkadaşlarım iyi gün içinmiş gibi ağlasam koşup gelecek bir dostum yok güçlüklerle konuşmaktan yorulduğumu hissediyorum 10 ciltlik günlük koleksiyonum oldu bile sanal herşey oluyorda neden dert arkadaşı dost olmasın dedim belki benim gibi yalnız olduğunu düşünenler vardır içinde çok sözü olup konuşamayanlar

Senin gibi yalnız olduğunu düşünen çok fazla sayıda genç var ne yazık ki benim çevremde..
Bu biraz da çağın getirdiği bir şey.. Duygusal bir insansın belli ki.. Günlük biraz er kişi işidir.. Tutmak kolaydır ama yazdıkça ve yazdıkça, yazdıkların yara izi olur.. Daha fazla taşıp anlatmak istersin... Eskiden dost vardı.. Şimdi ise duygular daha kolay harcanabilir ve hızlı tüketilebilir olduğundan, dost sayısı azaldı.. Arkadaş sayısı ise sosyal ağlarda Rakam'dan ibaret..
Sorunlarını anlatabileceğin bu gibi mecralar aslında bazen daha sağlıklı.. En çok kendin olabildiğin yer, kendini saklayabildiğin yerdir.. Eleştirilirsin ama kimse senin sen olduğunu bilmez.. Belki burayı bir deneyebilirsin dost edinmeye çalıştığın süre içerisinde.. Anlatmaya gerçekten ihtiyacın varsa...

Nerden başlasam bilmiyorum açıkçası 8 yıl sonra sevdiğim adamla 2 ay önce evlendim şimdi boşanmaya düşünüyorum çok değişti mesela ilgisiz umursamaz biri oldu eşten çok aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz bu şekilde evliliği yurutebilecegimi düşünmüyorum şimdi bakıyorum da evlilik hazirliklari nda bile heyecanlı değildi düğüne 3 hafta kala ayrılalım dedi düğün günü kuaföre almaya geç geldi çünkü uyuyormuş evleneceğiniz gün bile heyecanlanmak şimdi 40 yıllık evli çiftler gibiyiz

Nerden başlasam bilmiyorum açıkçası 8 yıl sonra sevdiğim adamla 2 ay önce evlendim şimdi boşanmaya düşünüyorum çok değişti mesela ilgisiz umursamaz biri oldu eşten çok aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz bu şekilde evliliği yurutebilecegimi düşünmüyorum şimdi bakıyorum da evlilik hazirliklari nda bile heyecanlı değildi düğüne 3 hafta kala ayrılalım dedi düğün günü kuaföre almaya geç geldi çünkü uyuyormuş evleneceğiniz gün bile heyecanlanmak şimdi 40 yıllık evli çiftler gibiyiz

Öncelikle sorayım.
Teselli mi istiyorsun çözüm önerisi mi?

Evlilik depresyonu olabilir mi?
Bazı erkekler, iş ciddiye bindiğinde geri adım atmaya başlıyorlar.. Mecbur olmasak da, evliliğe alıştırmak bize düşebiliyor..
Aile ilişkileri nasıl? Yaşı kaç mesela? Sekiz yıl boyunca ilişkiniz inişli çıkışlı mıydı, yoksa gayet aşık olarak mı evlilik kararı almıştınız..?

Evlilik depresyonu olabilir mi?
Bazı erkekler, iş ciddiye bindiğinde geri adım atmaya başlıyorlar.. Mecbur olmasak da, evliliğe alıştırmak bize düşebiliyor..
Aile ilişkileri nasıl? Yaşı kaç mesela? Sekiz yıl boyunca ilişkiniz inişli çıkışlı mıydı, yoksa gayet aşık olarak mı evlilik kararı almıştınız..?
28 yaşında aslında ilişkimiz inişi çıkışı bırak bazen yere çakılıyor bazen göğe yükseliyordu çok sorunlar atlattık çok çabaladık daha doğrusu çok çabaladım

Eşinizin neden böyle davrandığını bilmek için biraz medyumluk gerekecek yazdıklarınızdan=)
Sizin çabalarınızla bu ilişki evliliğe varmış, bunu anladım.. Hangi konularda çaba gösterdiniz mesela?.. Atıyorum eşinizin "Ben sıkıldım, olmayacak böyle" çıkışının ardından yeni heyecanlar mı katmaya çalıştınız ilişkinize.. Ya da aramıyor sormuyordu ama siz onun yerine onu hem arıyor, hem soruyordunuz? İlgi yeterli gelmiyordu ama alttan alıyordunuz? Çabalar böyle çabalar mıydı?
Bir de tekrar sormakta fayda var.. Eşinizin aile ilişkileri nasıl?

Hani dostların yapma çok üzülürsün o sevgini hakediyor dediği bir ilişkiydi ama ben onun beni çok sevdiğine inandım uzakta olduğumuz için sorunlar yaşadığımızı inandım

Teselli veren çok oluyor ama ben gerçekleri söyleyecek objektif olacak birileri istiyorum teselliler kandırmaca oluyor onu da kendime zaten çok yapiyorum
O zaman çok sanslisin.
Teselli edemeyen etsem de arkasından çözüm önerileri ile acı gerçekleri sıralayan biriyim.
Herkes sevmiyor bunu sadece kuru teselli isteyenler de oluyor da o yüzden sordum :)

Öncelikle 2 aylık evlilikte boşanmayı düşünmek icin erken. Şiddet ve aldatma yok anladigim kadariyla.

Şu bir gerçek ki 3 hafta kala ayrılmak isteyen, düğün günü uyumak gibi bir sorumsuzlukla geç kalan adamla evlenmek bir hata..

Ama olan oldu..
Şimdi bu şartlar içinde neler yapabilirsin buna odaklanmalisin..

Bir kere 3 hafta kala neden ayrılmak istemişti? Sorunlarınız düğün öncesine dayanıyor bence..

Öncelikle teşekkürler Serotonin dinlediğin için ailesi ile ilişkileri çok iyi ailesini çok seviyorum eşim mi ailesini dersen ailesi onlar daha çok seviyor ilgileniyor

Bazen hatırlamak acı versene bu 8 yıllık ilişkinizde 4 yıl boyunca hayatında başka biri daha olmuş daha doğrusu bir mesajlaşma arkadaşlığı olmuş tabi önceleri bir kaç kez bu kızla konuşmalarını yakalamış sorun yaşamış ayrılmıştık ama kalın kafam yada kalbim ayrılığa dayanamadı evliligimizden bir yıl önce askere gitti gitmeden beni görmeye yanıma geldi herşey çok güzeldi bu kızlara artık görüşmüyor biliyordum ama sonra o askerdeyken acı gerçekle yüzleştim askere gitmeden benim yanıma gelip gittikten sonra o kıza gitmiş yanında kalmış hatta onu uğurlamak için konyaya gittiğim gün beyfendi onun yanından gelmiş ve ben salak ben onu affettim inandım pişman olduguna

"Bundan daha iyisini mi bulacağım sanki" hayıflanmasıyla yapılmış bir evlilik olabilir mi eşinizin ki.. İsteksiz ve fakat verdiğiniz emeğe, geçen yıllara, alışkanlığa teslim olmuş olarak?... Hatta bir vicdan azabına teslim olarak?

Düzeltme yapayım benden önce yazmışsınız çünkü.. Hayatına sizden önce biri girmiş ve siz bunu affetmişsiniz.. Bu ilişki kesin olarak bitti mi? Bitti ise nasıl bitti.. Eşiniz kalbini orada, vicdanını burada tutuyor olabilir mi hala? Bu çok önemli bir mesele çünkü.. Ne kadar sürmüş?

Bazen hatırlamak acı versene bu 8 yıllık ilişkinizde 4 yıl boyunca hayatında başka biri daha olmuş daha doğrusu bir mesajlaşma arkadaşlığı olmuş tabi önceleri bir kaç kez bu kızla konuşmalarını yakalamış sorun yaşamış ayrılmıştık ama kalın kafam yada kalbim ayrılığa dayanamadı evliligimizden bir yıl önce askere gitti gitmeden beni görmeye yanıma geldi herşey çok güzeldi bu kızlara artık görüşmüyor biliyordum ama sonra o askerdeyken acı gerçekle yüzleştim askere gitmeden benim yanıma gelip gittikten sonra o kıza gitmiş yanında kalmış hatta onu uğurlamak için konyaya gittiğim gün beyfendi onun yanından gelmiş ve ben salak ben onu affettim inandım pişman olduguna

4 yil aldatan adamla evlendiniz mi?!?

Kendi dusen aglamaz.

Benim öncelikle merak ettigim 8 yillik iliskinizde ne gibi sorunlariniz oldu? Noldu da cabalaman gerekti? Esinizle alakali seylermi yoksa baska dis etkenlermiydi sorun?

Arkadaştan dostluk sıfatına erişmesi için belli bir zaman gerekiyor. Candan öte 2 dostum var, eleye eleye zamanla, yaşanmışlıklarla dost oluyorlar. Zaten kötü günler geldikçe eleme yapıyorsunuz. Bu açıdan kötü zamanlar da iyi bir şey.

Back
X