çok yalnızım ben...

Çok olumsuz ve karamsarsın, bu sekilde eşini de sıkmış olabilirsin.

Maalesef içinde hep bir güven problemi olacak, ne olursa olsun aşamayacaksın, başedemeyeceksin bu problemle.
Bazen unutur gibi olacaksın ama en ufak bir olayda hortlayacak.

Bu yüzden hayat sana zehir olacak ve yıpranacaksın.

Bunlar, ihaneti affedip evlenmenin bedeli olacak maalesef.

Güven bir kere gitti mi, kırmızı kar yağdırsa karşındaki gelmiyor geri.

Bir de huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef..Hakkında hayırlısı olsun.
Belkide tek sorunum bunu kabul edememek güvenim Kırıkken bir evlilik yapmak yanlıştı ve o ilginize göremeyince herşey hortladı inş herşey dah güzel ve hayırlısı olur zaman yolumu gösterecektir bir daha aldatılmaktan çok korkmuyor da değilim aslında o kadar uysal sakın ve iyi biriydi ki kimse ilk duyduğunda bana bile inanmadı ama işte insan hiç tanıyamıyorsun

Canım yaa senin sorun bambaşka ve çok zorluymus sana ve ailene saygısı bu erkeklerin aile düşkünlüğünu anlamıyorum böyle kaynanalarida anlamıyorum çocuklarının huzurunu bozmaktan ne anlıyorlar çocukları boşansa mutlu mu olacaklar
her zaman dedikleri siz kapiyi kapatinca kocanla icerdesiniz biz disardayiz ama masallah herseye karisiyolardi babasi cocugu ne zaman emzircegime bile laf soyledi kizi gibi olmami bekliyodu ben seni kizimdan ayrt etmiyorum diyodu samimiyetsizlikle suclandim neler soylediler yazmk bile istemiyorum ama arkmdan konustuklarini iyi biliyorum kendilerini begenmis insanlardi simdide hicbisey olmamis gibi davraniyolar arayi duzeltmeye calisiyolar bizimkide ailesine duskun eskisi hibi surekli girip cikmamizi yiyip icmemizi bekliyo oblarla iyi deglm dye hep kavga edyorz hatta vuruyo bile nasl biri anlamiyorum bazen melek ama ailesi konusnda cok hassas kin gutme dyo kin gutmede surekli gelip gitmenin alemi yok bosancaktik onlar yuzunden herkesi bi arada istiyomus npmaya calisiyo cok basite aliyolar herseyi onlar kin gutmuyomus ee iftra atan onlar ezilen ben niye kin gutsunler evi tasidilar ben istemedim o yuzden de hazmedemyo esim

Bazen hatırlamak acı versene bu 8 yıllık ilişkinizde 4 yıl boyunca hayatında başka biri daha olmuş daha doğrusu bir mesajlaşma arkadaşlığı olmuş tabi önceleri bir kaç kez bu kızla konuşmalarını yakalamış sorun yaşamış ayrılmıştık ama kalın kafam yada kalbim ayrılığa dayanamadı evliligimizden bir yıl önce askere gitti gitmeden beni görmeye yanıma geldi herşey çok güzeldi bu kızlara artık görüşmüyor biliyordum ama sonra o askerdeyken acı gerçekle yüzleştim askere gitmeden benim yanıma gelip gittikten sonra o kıza gitmiş yanında kalmış hatta onu uğurlamak için konyaya gittiğim gün beyfendi onun yanından gelmiş ve ben salak ben onu affettim inandım pişman olduguna

Hers

Beni çok sevdiğini bir aptallık yaptığını beni kaybetmek istemediğini söyledi askerden izin alıp yanıma geldi konuşmaya yüzünün olmadığını ama çok sevdiğini söyledi arkadaşlarımla görüşüp kalbimi kazanmaya çalıştı ben zaten seviyordum pişman olduğunu görüp bir şans verdim

ben sana hem üzüldüm hem kızdım
bi hatadır oldu gibi bişey değil ki eşinin yaptığı
seni yıllarca kandırmış
askere giderken bile
silip atsan daha iyi olurmuş
şu anda eşinin aklı o kadında olabilir mi?
bence çok iyi gözlemle takipçisi ol
hala görüşüyor ise bu evliliği sürdürme

her zaman dedikleri siz kapiyi kapatinca kocanla icerdesiniz biz disardayiz ama masallah herseye karisiyolardi babasi cocugu ne zaman emzircegime bile laf soyledi kizi gibi olmami bekliyodu ben seni kizimdan ayrt etmiyorum diyodu samimiyetsizlikle suclandim neler soylediler yazmk bile istemiyorum ama arkmdan konustuklarini iyi biliyorum kendilerini begenmis insanlardi simdide hicbisey olmamis gibi davraniyolar arayi duzeltmeye calisiyolar bizimkide ailesine duskun eskisi hibi surekli girip cikmamizi yiyip icmemizi bekliyo oblarla iyi deglm dye hep kavga edyorz hatta vuruyo bile nasl biri anlamiyorum bazen melek ama ailesi konusnda cok hassas kin gutme dyo kin gutmede surekli gelip gitmenin alemi yok bosancaktik onlar yuzunden herkesi bi arada istiyomus npmaya calisiyo cok basite aliyolar herseyi onlar kin gutmuyomus ee iftra atan onlar ezilen ben niye kin gutsunler evi tasidilar ben istemedim o yuzden de hazmedemyo esim
ne yazık ki erkekler konu aileleri olunca gözleri her şeye kapanıyor bir ömür yanında olacak insanı görmemeye başlıyor ben böyle bir durumda kalmadım şimdilik ama çok yakın arkadaşım sana benzer şeyler yaşadığı için durumunu halini anlayabiliyorum aslında seninde yapabileceediğin birşey yok eşinin olanları görmesi lazım oda şuan çok zor gibi evlenince şıunu öğrendim istediğin kadar sadece eşimle ben olucam diye düşün ne yazık ki ailesi ilede evleniyorsun

boniboni aslında çok gülen neşeli etrafına hep gülücük ve neşe dağıtan biridir - biraz verici bir tarafm vardır - sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşadığım için kolay kolay kimseyi hayatımdan çıkaramam bana kazık atsalarda herseyin iyi yanını görmeye çalışır zarar görürüm

Sanırım yaz dönem tatili nedeniyle eşinizin yanındasınız şu an. Tayin bekliyorsunuz ve bu sene içinde eşinizin yanına tayin alacaksınız olarak anladım yazdıklarınızı. Yani artık bir evin içinde yaşayacaksınız her günü.. Bu durumda yukarıda okuduklarımızın daha fazla değer kazanıyor..
Gülümsemek veyahut neşeli olmak "karakterden mi" ileri geliyor, yoksa bahsettiğiniz zayıflığınızı saklamak için bir kalkan mı?.. Çoğu zaman neşeli olmasanız da, öyle davranmak zorunda hissettiğiniz hatta öyle davrandığınız oluyor mu? Bunu sorma nedenim, bazı durumlarda kullandığımız yapay enerjiler pilimizi pek doldurmayacağı için, insanlardan o pili doldurması için daha fazla beklentiye girmemize sebep olur.. İlgiyi daha yoğun isteyebiliriz mesela.. Ya da daha fazla anlaşılmak.. Biraz karışık yazıyor olabilirim, umarım tam olarak anlatabiliyorumdur.. Beklenti, karşı taraf durumunuzu anlayamayacağı için hayal kırıklığına kolayca dönüşebilir. Hatta karşı taraf sürekli gülümseyen, güçlü yanınıza yaslanma ve sorumluluk almaktan kaçınma rahatlığını yaşadığı için, depresif bir hale büründüğünüzde sizi üstüne yük görebilir.. "Ne oldu şimdi buna?" gibi.. Bunların hiçbiri sizin hayatınızda olmayabilir, ben sadece ihtimalleri sıralamak istedim..

Verici taraf olma sizin erdemlerinizden biridir. Bu konu, karakteriniz güçlü ise eğer, size fayda da getirebilir.. Ancak kaybetme korkusu, birilerini kaybetmemek için size verdiği fayda ve zarar dengesini gözetmeden hayatınızda tutmaya çalışmanız, uzun vadede farklı sıkıntılara da yol açabilir. Bir kere karşı tarafa uğraşacak, didinecek, emek verecek hiçbir şey bırakmazsınız.. Nasılsa bir şeyler kırılsa ve dökülse bile Boniboni toparlayacak, affedecek, düzeltecektir.. Heyecan bunun neresinde peki? Bu daha çok ebeveyn ilişkilerinin köşe taşıdır, zaten emeksiz sahip olduğumuz ve hayatımızda kaideyi tutması gereken köşe taşının özelliğidir. Bu evlilik veya ikili diğer ilişkiler içinse ne yazık ki yanlış bir şey.. Zahmet ve emek olmadan, kaybetme korkusu olmadan, heyecan olmaz.. Düzeyli, korkutmayan, monoton bir hayat yaşayabilirsiniz belki.. Ki bu karakteriniz için güvenli sulardır.. Ancak karşı taraf çelinmeye müsait olabilir..

Umarım karışık yazmadım..
Benim yazdıklarımın hiçbiri doğru olmayabilir.. Kişilerin saklı yaşantısı kendisine özneldir..
ama bir ihtimal, siz okurken hissettikleriniz sizi doğruya götürecektir..
Bu ilişkide Boniboni değişmeli.. Elbette siz daha iyisini bilirsiniz..

Sanırım yaz dönem tatili nedeniyle eşinizin yanındasınız şu an. Tayin bekliyorsunuz ve bu sene içinde eşinizin yanına tayin alacaksınız olarak anladım yazdıklarınızı. Yani artık bir evin içinde yaşayacaksınız her günü.. Bu durumda yukarıda okuduklarımızın daha fazla değer kazanıyor..
Gülümsemek veyahut neşeli olmak "karakterden mi" ileri geliyor, yoksa bahsettiğiniz zayıflığınızı saklamak için bir kalkan mı?.. Çoğu zaman neşeli olmasanız da, öyle davranmak zorunda hissettiğiniz hatta öyle davrandığınız oluyor mu? Bunu sorma nedenim, bazı durumlarda kullandığımız yapay enerjiler pilimizi pek doldurmayacağı için, insanlardan o pili doldurması için daha fazla beklentiye girmemize sebep olur.. İlgiyi daha yoğun isteyebiliriz mesela.. Ya da daha fazla anlaşılmak.. Biraz karışık yazıyor olabilirim, umarım tam olarak anlatabiliyorumdur.. Beklenti, karşı taraf durumunuzu anlayamayacağı için hayal kırıklığına kolayca dönüşebilir. Hatta karşı taraf sürekli gülümseyen, güçlü yanınıza yaslanma ve sorumluluk almaktan kaçınma rahatlığını yaşadığı için, depresif bir hale büründüğünüzde sizi üstüne yük görebilir.. "Ne oldu şimdi buna?" gibi.. Bunların hiçbiri sizin hayatınızda olmayabilir, ben sadece ihtimalleri sıralamak istedim..

Verici taraf olma sizin erdemlerinizden biridir. Bu konu, karakteriniz güçlü ise eğer, size fayda da getirebilir.. Ancak kaybetme korkusu, birilerini kaybetmemek için size verdiği fayda ve zarar dengesini gözetmeden hayatınızda tutmaya çalışmanız, uzun vadede farklı sıkıntılara da yol açabilir. Bir kere karşı tarafa uğraşacak, didinecek, emek verecek hiçbir şey bırakmazsınız.. Nasılsa bir şeyler kırılsa ve dökülse bile Boniboni toparlayacak, affedecek, düzeltecektir.. Heyecan bunun neresinde peki? Bu daha çok ebeveyn ilişkilerinin köşe taşıdır, zaten emeksiz sahip olduğumuz ve hayatımızda kaideyi tutması gereken köşe taşının özelliğidir. Bu evlilik veya ikili diğer ilişkiler içinse ne yazık ki yanlış bir şey.. Zahmet ve emek olmadan, kaybetme korkusu olmadan, heyecan olmaz.. Düzeyli, korkutmayan, monoton bir hayat yaşayabilirsiniz belki.. Ki bu karakteriniz için güvenli sulardır.. Ancak karşı taraf çelinmeye müsait olabilir..

Umarım karışık yazmadım..
Benim yazdıklarımın hiçbiri doğru olmayabilir.. Kişilerin saklı yaşantısı kendisine özneldir..
ama bir ihtimal, siz okurken hissettikleriniz sizi doğruya götürecektir..
Bu ilişkide Boniboni değişmeli.. Elbette siz daha iyisini bilirsiniz..
aslında ihtimallerininzin bir çoğu doğru bazeb sizin dediğiniz gibi neşeli olmasam da öyle gözükme zorunluluğu hissediyorum eşim yüzüm gülmüyorsa ne oldu şimdi diyor anlamasını istiyorum ama o tabiki anlayamıyor ne kadar anlatmaya çalışsamda birşeylere benim gözümden bakmadığı için anlayamıyorum.
şu bir gerçek eşimde beni kaybetme korkusu yok çünkü boniboni gitmez ondan vazgeçmez çok iyi biliyor. ama herşey üstüste gelince bazen kaçmak gitmek istiyorum ama kiseyidde üzmek istemiyorum. sizinde dediğiniz gibi 6 yıl boyuınca yaşadığım şehri okulumu öğrencilerimi dostlarını bırakacak olan benim ama o beni anlamıyor şuandaki tek sıkıntısı kendi işi ve işini sevmemsi bazen evde kendimi görünmez hissediyorum.
hayat çok monotonlaştı bazen evlilik bunalımındayım diyorum ama hergün ev temizlik yemek derken boğuluyorum oysa ne zaman sıkılsam tualimi fırçamı alırdım elime şimdi onları görmek istemiyorum 2 günde bir kitap bitiren ben eline kitap almaz oldu hayalleri için 6 yıl çabalayan boni şimdi amaçsız gibi hissediyor.
ama şu bir gerçek değişmem lazım ama o enerjiyi bulamıyorum kendimde pilim sanki bitti
eşimiz tekrar bana aşık olmasını isterdimmm

Değerli Boniboni..
Mesajlarımı alıntılamışsın ama sanırım yazdıkların bana gelmedi..
Ben şimdi offline olmak zorundayım.. Yine de bir şeyler yazarsan eğer konun aklımda.. Elbette benim fikrim herhangi bir şeyi değiştirecek değil, kendimde bu haddi görmüyorum zaten.. Ancak offline olacağımı özellikle söylemeliyim ki, kendini zaten yalnız hissederken, bir de ben kaçıp gitmişim gibi olmasın..
Çok şeker valla :KK9:

işte bazı ilişkiler heyecanını bu yüzden bitiriyor arkadaşım zaten 8 yıl birbirinize doymuş ve bıkmış oluyorsunuz evliliklerde ya anlaşmazlık oluyor yada sen önceden böyle değildin değiştin triplerine giriliyor.. benim sana önerim oturup karşıklı konuşman bence birşeyler yürümüyorsa ve 2 kişilik bir eziyete dönüşüyorsa işte sonucu mutsuz bir hayat oluyor...

Bazen hatırlamak acı versene bu 8 yıllık ilişkinizde 4 yıl boyunca hayatında başka biri daha olmuş daha doğrusu bir mesajlaşma arkadaşlığı olmuş tabi önceleri bir kaç kez bu kızla konuşmalarını yakalamış sorun yaşamış ayrılmıştık ama kalın kafam yada kalbim ayrılığa dayanamadı evliligimizden bir yıl önce askere gitti gitmeden beni görmeye yanıma geldi herşey çok güzeldi bu kızlara artık görüşmüyor biliyordum ama sonra o askerdeyken acı gerçekle yüzleştim askere gitmeden benim yanıma gelip gittikten sonra o kıza gitmiş yanında kalmış hatta onu uğurlamak için konyaya gittiğim gün beyfendi onun yanından gelmiş ve ben salak ben onu affettim inandım pişman olduguna

Evlilikler de genelleme yoktur. Herkesin evliliginde gozardi edebilecegi seyler farklidir. Yargilamak kimsenin haddi degildir canim. Sen o zaman oyle dusunuyordun, sevgisine inaniyordun. Suanda da ilgisizligini ufacik aştığını gorsen dedigin gibi bu duygular hortlamayacak.
Keskelerle degil de kurtarilabilir mi cumleleriyle yoğur kendini. Esinin de bu evlilikten mutlu olmadigi kesin. Birlikte yapilmasi gerekeni (konusun,psikologa gidin , ortam degistirin, tatile gidin, ikinize vakit ayirin ) yapin..
Insallah kurtabilirsiniz cicegi burnunda evliliginizi...

Evlilikler de genelleme yoktur. Herkesin evliliginde gozardi edebilecegi seyler farklidir. Yargilamak kimsenin haddi degildir canim. Sen o zaman oyle dusunuyordun, sevgisine inaniyordun. Suanda da ilgisizligini ufacik aştığını gorsen dedigin gibi bu duygular hortlamayacak.
Keskelerle degil de kurtarilabilir mi cumleleriyle yoğur kendini. Esinin de bu evlilikten mutlu olmadigi kesin. Birlikte yapilmasi gerekeni (konusun,psikologa gidin , ortam degistirin, tatile gidin, ikinize vakit ayirin ) yapin..
Insallah kurtabilirsiniz cicegi burnunda evliliginizi...
Çok tşkler dediğinizde haklısın aslında konuştuğumuzda eşimle beni sevdiğini kaybetmek istemediğini kendi kendimi üzdüğümu asla öyle birşey olmayacağını sevdiği için evlendiğini sırf vicdan yada kendini sorumlu hissettiği için evlenebilecek biri olmadığı söylüyor biraz bende pozitif düşünmeliyim galiba ama dediğiniz gibi bir evlilik danışmanına gitmek çok iyi gelir ikimiz adinada

Back
X