çok yalnızım bu evde :'(

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
17 yaşında ş...f bi erkek kardeşim var...evde her isteğini yaptırır bağıra bağıra konuşuyodu bende bağırma dedim sen kimsin diye elime öyle bi vurdu ki parmalarım kırıldı sandım şuan ağlıyorum elimin acısı geçti ama çok mutsuzum kimsem yok anlatcak sevgilimede anlatmak istemiyom
araya babam girdi bende ona vurcaktım babam git odana dedi banane gitmiyom dedim git diye bağırdı o kardeşim olcak adide bağrıyo hala seni dövcem köpeksin sen diye
nefret ediyorum hayattan
küçükken kavga etmiştik o 4 5 yaşındaydı ablama vurcam die ağlıyodu babam elimi tuttu bana vursun diye hep ezildim kalbim çok sızlıyor

Son düzenleme:
Kendinden yaşça büyük birisine vurmak çok hoş degil ama tüm kardeşler arasında olur böyle şeyler..

Sıkıntı yapma geçici bi durum

Kendinden yaşça büyük birisine vurmak çok hoş degil ama tüm kardeşler arasında olur böyle şeyler..

Sıkıntı yapma geçici bi durum

anneme bile vuruyor ki yani sıradan bi kavga değil çok kudurdu artık bizimkilerde komşulardan çekiniyorlar kaç kere kapıları kırdı

ah canım yaa takma kafana noolur,bizde 5 kardeşiz ve en büyüğüm 4 tane erkek kardeşim var..hizmetçi gibiydim evde seni çok iyi anlıyorum,insan çok bunalıyor ama ne babanı ne erkek kardeşini değiştirebilirsin..sadece düşünmemeye çalış annenle takıl..sevgiline de anlatma gerek yok..geçer bunlar zamanla erkek kardeşin de büyüdükçe düzelir ama şimdi değil..neyse bn şimdi evliyim Allahtan:)

yaşla olmuyor bu ki.küçükten beri zaten aranızda iyi bir bağ olmamış. tabi ki kardesini seviyorsun o da seni seviyor ama nefretle karışık bir sevgi bazen küçük kardeslerdeki. yakınlaşmaya ilgilenmeye calıs sevginiz kuvvetlensin dyecegim ama 17 yasında biri var karsında cocuk da degl ki ne yapabilirsin bilmiyorum. ama seni anlıyorum. kafana takma. mesela birlikte bir seyler yapın vakit gecirn.

Abla olmak zordur,ama güzeldir.Geçer hepsi,takılma böyle küçük sözlere ve bir daha kardeşin için de o kelimeyi sakın kullanma.

hepsini denedim konsere sinemaya götürdüm yemeğe götürdüm hediye aldım ama değişmiyor yani ona düşmanım saıyor heralde

hepsini denedim konsere sinemaya götürdüm yemeğe götürdüm hediye aldım ama değişmiyor yani ona düşmanım saıyor heralde

ailen senin üstüne düşyor onunla ilgilenmiyor mu? gerci yas olmus 17 kıskanclık falan da sanmıyorum neden düşman göryor seni..

ailen senin üstüne düşyor onunla ilgilenmiyor mu? gerci yas olmus 17 kıskanclık falan da sanmıyorum neden düşman göryor seni..

yok tam tersi babam benle pe sohbet etmekten hoşlanmaz ama onla eder ona bağırmaz pek falan çok şımarık

asu-de, Erkek kardeşin hem deli yaşında hemde erkek olmanın verdiği geç olgunlaşma evresinde , o yaşların verdiği asilikte.

Bu durumu yaşamak kalbini çok ezmiştir. Anlayabiliyorum şuan seni.

Tüm gemileri yakıp yıkmak istiyorsundur şimdi.

Bunu bilmelisin, ne olursa olsun büyüdükten sonra anlayacaksın ki bu dünyada ki en kıymetli varlıklar ailemiz.

Şuna bunları söylemem senin için birşey ifade etmiyordur biliyorum, aklının bir köşesinde tut yinede.

Abla olduğun için senin durman beklenilmiştir. Büyük bir sorumluluki katılıyorum sana, emin ol ki sen duymadan da erkek kardeşine kızmıştır.

Annen var mı ? Senin yaşın kaç ?

Bu arada ne olursa olsun kesinlikle erkek arkaşınla paylaşma bu durumu olur mu ?

Son düzenleme:

ben değil kardeşim 17 yaşında ben üni son sınıftayım..annem var ve dayanamıyor kalbi sıkışıyor nasıl anlatayım hergğün bişi buluyor kapıları yumrukluyo bigün huzurlu geçmiyor

yok yok asla paylaşmam bi kere paylaştım pişman etti zaten

Evet sonradan fark ettim, değiştirdim yazımı. Sen 17, o senden küçük diye okudum sanki.

Oy ne güzel işte, üniversite bitiyor, inşaallah kendi hayatını en güzel şekilde kuracaksın..

Annenin en büyük destekçisi sen olmalısın..Buda bir sorumluluk biliyorum, gereken belkide.

O yaştaki dizginlenemeyen erkekler gerçekten ev ortamını bozabiliyor.

Babanın biraz daha otoriter bir yapısı olmalı. Dengeli otoriterlik olmalı bu.

haklısınız gerçekten babam otoriter olmalı ama kıyamıyor oğluna bana daha çok kıyıyor
güzel dileğiniz içinde çok teşekkür ederim

benimde erkek kardesim benden 5 yas kücük,cocuk beni eziyorsunuiz diyor..

ama bizdede o 22 yasinda ben 27 tartisma filan oluyor ama babam sürekli hakli olani tuttugu icin buda bana hep böyle yapiyorsunuz diyor..

genelde babam aslinda büyümesin diye ki sadece kizarak konusuruz hemen beni tutacak bisey diyor aman ne olacak ondan diye erkek kardesimde

hee hep o hakli demi diyor:)

aslinda öyle deigldir yani arada tatsizlik cikmasin diye babalar öyle araya girer bizim normalde öyle degil böyle diyecegmiz seylerde babam girdi mi araya

yani o zaman kardesim küsüyor .. bosver ama oda ergenlikte ayrica ondadr bi hiddetti

canım uzulme boyle seyler için suan ayni evde oldugunuz için gecinemiyorsunuz ama ilerde keske yanimda olsada oyle olsak diyorsun takma oda duzelir suan 17 yasinda ergenlik doneminde sen onunla uzlasmya caliş 1 hafta once arkadasimin 28 yaşindaki ablasi öldü anneleri de yoktu zaten aradim konustugumda ban tek dedgi laf kardeşinin kıymetini bil kardesler geri gelmez herkez gecici ama onlr kalici bi sıkıntın olsa hemen onu ararsin olur boyle seyler

canm çok şanslısın ki baban seni dışlamamış...ben ergenken babam yine bana bağırırdı ne bilim en küçük örnek tvnün kumandasını elimden alır ona verirdi çocukca şeyler ama herkese kızgınım kırgınım ben çocukkende hep ezildim büyüdüm bişi değişmedi

haklısın canım ama inan ben ergenken gene durum aynıydı o çocuk sen kocamansın diye gene bana kızarlardı hep neyse geçtide bundan sonra ii olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…