Çok yalnizim sıkildim bunaldim

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Merhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim

Virus var bebegimle tek başima nereye gidebilir lm ki her zaman 5aydir kuafore bile gidemiorum

Virus var bebegimle tek başima nereye gidebilir lm ki her zaman 5aydir kuafore bile gidemiorum
Yürüyüşe temiz havaya çıkın bir yere gitmeniz şart değil. İnsanın evde kendine yaptigi eziyet virüsten daha tehlikelidir. Cafelere parklara gidin demiyorum açık havada yürüyüşe çıkın.

yalnızlık herkesin problemi galiba. akrabanız arkadaşınız varsa onları çağırın balkonunuz varsa orada takılın evde spor yapın yoga gibi rahatlatıcı.eşinizle sevgiyle güzelce konuşun size az da olsa vakit ayırsın.siz de anlayışlı olun çok yoruluyor demek ki.

3balkon bo teras var ondan bol birsey yok ama insan yok iste

Fabrikasi olan adam nasil bir yardimci tutamıyor peki ?
Ahh sorma gelenek ve görenekleri ayıp göruyor ailesiyle ortak fabrikasi zamaninda cok fakirlermis bizlerde kadin ev işi yapar mantigi var haliyi bile yikatmaya vermem lüks gorunuyor gözlerine kocaman balkonu terasi var yikatmaya verdigim icin laf ediyorlar cocugum var nasil yikayayik evin işi anca bitiyo zaten hamileyken hic kimse arayip sormadi karnim burnumda hali yikamisligim var tek basima

anladım haklısın. komşu akraba arkadaş hiç mi yok çevrende kadınlar kulübünden birileriyle kaynaş semt şehir olarak yakınsanız görüşürsün

O zaman ayrilin yüklü nafaka alırsınız. Zaten sizinki evlilikten başka her şey olmuş.

Onun icin yorgun geliyor demek ki
Konularak çözmeyi deneyin çok bunaldım bıktım deyin.
Yorgunum kafam yorgun ustume gelme diyip bagirir eşim graves hastasi bu hastaligindan dolayi ve kendi yapisindan dolayi cok asabi agresif biri

Yorgunum kafam yorgun ustume gelme diyip bagirir eşim graves hastasi bu hastaligindan dolayi ve kendi yapisindan dolayi cok asabi agresif biri
Anladım geçmiş olsun
O zaman pek yapılacak bşy yok hibi.
Bebek uyurken 15 dk maske ile yürüyüş yapabilirsin hava almış olursun
Evde film izle , kitap oku nette takıl.
Ailenle görüntülü görüşebilirsin gündüzleri ya da arkadaşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…