- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi monarosa352
-
Böyle daha mi iyi ? Ayrilin nafakanizla gül gibi geçinir gidersiniz. Aileniz de bir yerde sizi kabul etmek zirunda.Aradaki kultur catismsindan dolayi filan bunlar yuzunden cok ayrilma aşamasina girdik aileler ayrilmamiza musade etmedi
Anne degilsiniz galiba evladiniz olsa bosanma kelimesini kolayca agziniza alamassiniz evlat icin katlaniliyo cogu şeyeBöyle daha mi iyi ? Ayrilin nafakanizla gül gibi geçinir gidersiniz. Aileniz de bir yerde sizi kabul etmek zirunda.
Hemen de bahane hazırAnne degilsiniz galiba evladiniz olsa bosanma kelimesini kolayca agziniza alamassiniz evlat icin katlaniliyo cogu şeye
Ne guzel ya aslinda kanguru alma fikri bnde de var rahat markete filan gitme acusindan dusunuyodum ama korona var artik acik alana gudebilirim bebekle sadece korona olmada yinede gezerim alisverus merkezi filan yakin evimeBen bir kanguru almıştım, bebeğimi kanguru ya alıp, kütüphaneye falan gidiyordum. Yada dolaşıyordum. Bebek orda hemen uyuyordu zaten. Hatta sizinkine benzer bir konu açmıştım, bana kendin çık demişlerdi. Bende öyle yaptım. Eşimden beklemedim. Günü kendim doldurdum. Çokta güzel oldu.
Imternwt ortami sonucta kim kime guvenir ki bn pek girisken biri degilimanladım haklısın. komşu akraba arkadaş hiç mi yok çevrende kadınlar kulübünden birileriyle kaynaş semt şehir olarak yakınsanız görüşürsün
Ben şunu anladım üyeye ne tavsiye verirsek verelim bir bahanesi var.anladım haklısın. komşu akraba arkadaş hiç mi yok çevrende kadınlar kulübünden birileriyle kaynaş semt şehir olarak yakınsanız görüşürsün
Eşinle gezdiginde korona yok mu onunla çıkabiliyosun. Kalabalık ortamlardan uzak bebeğinle çık hava al deniliyo sadece .Ne guzel ya aslinda kanguru alma fikri bnde de var rahat markete filan gitme acusindan dusunuyodum ama korona var artik acik alana gudebilirim bebekle sadece korona olmada yinede gezerim alisverus merkezi filan yakin evime
Evimin konumu sehir dısi oldugu icin esimle cikmak dedim hem tek başima olmiyim diyeEşinle gezdiginde korona yok mu onunla çıkabiliyosun. Kalabalık ortamlardan uzak bebeğinle çık hava al deniliyo sadece .
Bakicam arastiracagim tesekkur ederim Allah razi olsunErgonomik kanguru ya da siling en pratiği.. Temiz hava bile iyi gelir çok canın sıkılırsa mesaj bölümümüz açık herkesten her türlü sıkı canı çıkartırız
Sağolun Allah razi olsun vaktinizi ayirip cevap verdiginiz icin bakalim artik ülkemiz icin Rabbim hayirlisini versin insallah geçer bu günlerde özgurce diledigimiz herseyi kolaylikla gezipb gidip yapabilirizaklıma başka çözüm gelmiyor. arkadaş edinmen çevre oluşturman gerek bir şekilde. hobi bul kursa git orada tanış desem bebeğin var vakit ayıramazsın hem korona da var.
Keskeamin herkes bunaldı aslında korona yüzünden biraz da inşallah eşiniz de size daha çok vakit ayırabilir.
Apartmanim fazla kalabalik degil 2yasli teyze var 1tanede memur 40yaslarda bi abla onlarla merhabaligimiz konusmamiz var ama durduk yere nasil cevre efinecegim bilmiorum cocuk okula gitse bn bi kursa gitsem olur ama şu 3-4yil icinde zor bunlardaBenm eşim gibi çok yoğun çalışıyor eve gelince de sesszlk yanlxlk ister çocuk sesinden Rahatsız oluyor onu da anlıyorum sabah 6da gidiyor akşam 7de geliyor kendi işini yapar sorumllhu çok bende çok zor günler geçirdim kizm 2bck yaşında smdi braz daha rahatız . Komşu falan çevre edinmeye çalışsanız girişken olun ailenize gideblrdenix gidin 1hFta kafanzi dağıtın .
Benm kocam o olmadan göndermezdi sizinki nasl bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?