- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
-
Dogru soyluyosunuz ama eşime bu konulardan ne zaman konusmak istesem kiziyor kavga cikiyor onca iş guc yorgun geliyorum evde huzur istiyorum kafa dinlemek istiyorum diyor ailelerimizde sus kir dizini otur yorgun işi ağir diyoSizin probleminiz sadece sosyal hayat sıkıntısı değil bence .Hatta en önemlisi eşinizle aranızdaki kopukluk şimdilik bi kendinizle kalın bi kafanızı toparlayin bunuda açık havada yürüyerek yapın mesela bebeğinizle yürümek iyi gelir sonrada eşinizle konuşsanız iy olacak gibi iş ayrı ev ayrı canım ona göre plan yapsın
İşinin ağir olmasi asla bahane değil niye evlenmiş ozaman canım.Huzursa huzur siz ve bebeğiniz olmalı sizle zaman geçirip beynini boşaltmalı normali budur .şu dönemler biraz daha geçsin yine konuşmayı deneyin derim inşallah düzelir bu süreçte sizde yürüyüş yaparak kendinizi rahatlatinDogru soyluyosunuz ama eşime bu konulardan ne zaman konusmak istesem kiziyor kavga cikiyor onca iş guc yorgun geliyorum evde huzur istiyorum kafa dinlemek istiyorum diyor ailelerimizde sus kir dizini otur yorgun işi ağir diyo
Temiz çamaşır, temiz ev, sıcak yemek, düzenli cinsel hayat, soyu devam ettirecek bir bebek.İşinin ağir olmasi asla bahane değil niye evlenmiş ozaman canım.
en büyük boş bahane, geçiniz bunu efendim, esas çocuğu öyle huzursuz ortamda büyütmeye hakkınız yok.Anne degilsiniz galiba evladiniz olsa bosanma kelimesini kolayca agziniza alamassiniz evlat icin katlaniliyo cogu şeye
Anlayışsız adam.Siz azıcık sabredin bebek azıcık büyüsün kendiniz çıkarsınız.Esinize surekli benle ilgilen demeyin ters teper o sizle vakit geçirmek istesin.Ters tepio bazenMerhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim
Ben sunu da anlamiyorum ya baba olana kadar sürekli israr eden adamlar cocuk olunca çocuktan bihaber davraniyorlar. Kadın da adamin ilgilenmeyecegini bile bilr "bana arkadas olsun" diye cocuk yapıyor sonra da sikayet ediyor o zaman neden cocuk yapiliyoren büyük boş bahane, geçiniz bunu efendim, esas çocuğu öyle huzursuz ortamda büyütmeye hakkınız yok.
kişisel bencil istekler uğruna yapılmış sonrasında babayla anne arasında mağdur olan çocuklar onlar , bir de o evlilik devam ettirilince çocuğun psikolojisi açısından çok iyi olduğunu düşünen tayfa var . gerçekten zor durumda olan sıkışıp kalmış kadınları tenzih ediyorum ama sırf kendi işine gelmediğinden, rahatı bozulmasın diye , kendine hayat kurmak zor geldiği için (e çalışmaya başlıycak da tabi) çocuğu da o hayata sıkıştırıyorlar.o çocuk büyüyüp ilerde ilişkilerinde sorunlu oluyor sonraBen sunu da anlamiyorum ya baba olana kadar sürekli israr eden adamlar cocuk olunca çocuktan bihaber davraniyorlar. Kadın da adamin ilgilenmeyecegini bile bilr "bana arkadas olsun" diye cocuk yapıyor sonra da sikayet ediyor o zaman neden cocuk yapiliyor
Parayı napıyorsunuzAhh sorma gelenek ve görenekleri ayıp göruyor ailesiyle ortak fabrikasi zamaninda cok fakirlermis bizlerde kadin ev işi yapar mantigi var haliyi bile yikatmaya vermem lüks gorunuyor gözlerine kocaman balkonu terasi var yikatmaya verdigim icin laf ediyorlar cocugum var nasil yikayayik evin işi anca bitiyo zaten hamileyken hic kimse arayip sormadi karnim burnumda hali yikamisligim var tek basima
Böyle zengin olunuyor demekkiAhh sorma gelenek ve görenekleri ayıp göruyor ailesiyle ortak fabrikasi zamaninda cok fakirlermis bizlerde kadin ev işi yapar mantigi var haliyi bile yikatmaya vermem lüks gorunuyor gözlerine kocaman balkonu terasi var yikatmaya verdigim icin laf ediyorlar cocugum var nasil yikayayik evin işi anca bitiyo zaten hamileyken hic kimse arayip sormadi karnim burnumda hali yikamisligim var tek basima
Çocuğunuz babasını böylede görmüyor ki zaten?Anne degilsiniz galiba evladiniz olsa bosanma kelimesini kolayca agziniza alamassiniz evlat icin katlaniliyo cogu şeye
Böyle zengin olunmaz olsa olsa hizmetçi olunur,köle olunur,çocuk bakıcısı olunurBöyle zengin olunuyor demekki
Merhaba bayanlar psikolojikmen alt üstüm çok kötüyüm ne yapsbilirim hiç bilmiyorum derleşecek hic konuşacak kimsem yok uzak bilmedigim bi yere evlendim hic cevrem kimsem yok kışin bebegim oldu dışari cikamadim sonra virus yuzunden yine evlere kapandim eşim arabayls bi tur attırsa bile dünyslar bnim olucak ama işi cok yoğun eve hep yorgun geliyo eve gelir gelmez uyuyo ya da kafa dunleyecem diyip balkona başka odaya geçiyo sohbet dahi edemiyoruz hic kimsem yok sohbet edecek konusacak butun gun temizlik ve bebegime bakmakla uğrasiyorum cok bunaldim sıkıldim eşimle vskit gecirmek icin can atiyorum olmuyor ustune gidersem buyuk kavgalar cikiyo beraber tv izleyelim diye tatlilar atiştirmaliklar hazirliyorum istemiyo gelmiyo sohbet etmeye calisiyorum etmiyor cok daraldim bugun iş yerinden geldi yemek yiyelim arabayla gezdireyim park bahce birazcik dedi bi hevesle bebegimi giyindirdim tam haziriz başim cok agriyo yorgunum gitmiycez dedi uyudu birssyde diyemedim desem kavga cikacak sinirli agresif biri cok sıkildim bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?