ailemin haberi yok olsa kıyameti koparırlar ama ayrıldığımızı biliyolarkızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim
aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorumne yapacaksın peki şimdi?
aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
yardm istemem nasıl inanmasını sağlarım o konudaydı beni istediğin doktora götür sen test yaptr dedim yinede inanmadı geri dönsün diye yalan söleyen biri olarak kaldım gözündebu durumda olsam aklıma en son gelecek şey buraya yazmak olurdu herhalde, bebek kaç aylık, herhalde adet görmediğini fark ettiğine göre, alınabilir durumda, yardım edin nolur demişsinde burdaki üyelerden ne bekliyorsun anlamadım
ya aldır dicekler ya doğur
o kadar kötüyümki nasıl dayanırım bu günaha tek başıma bilmiyorumYine bi hatanin bedelini gunahsiz bir bebek oduycek sizden cok buna uzuldum yazik cok yazik o adama da yaziklar olsun cocuk yaparken iyi sonra para istiyossn veriyim ohh ne guzel dunya ya .
ben evlenmek istiyorm ama yanaşmıyo inanmıyo varsada aldır beni rahat bırak diyoNe diyelim ki.. kinamiyorum ama keşke bir hata yapmadan önce oturup bi sonuçlarını düşünseniz ..
32 yaşındayımyaş kaç
ailemin haberi yok olsa kıyameti koparırlar ama ayrıldığımızı biliyolar
VALLA cok zor bi durum canim ailesinle aran iyiyse bi konus dicem ama eger istemiyosa seji yaocak pek bisey de yok ben cinsel birkiktelige karsi bi insan digilim ama evlenmeden once yasanan iliskilerde de biraz tedbirli olmak lazim diye dusunuyorum rabbim yardim etsin ne diyim...o kadar kötüyümki nasıl dayanırım bu günaha tek başıma bilmiyorum
babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansızAldir diyebilecek kadın var mi ya? Bu kadar duygusuz olmayin, sizin karninizdaki çocuk sizin mi zannediyorsunuz? O da Allahin can verdiği bir varlik sadece size emanet suan "Emanet" o kimse kusura bakmasin o çocuğun yasama hakkini elinden alamazsiniz. Zira inanan biri iseniz ( ki oyle varsayarak yazdim) simdiye dek islediginiz gunahlarin bir affi var ama bunun olmayacak. Kürtaji cinayet olarak görüyorum evet. Bana kalirsa ailenize söyleyin baska care yok. Onlar sizin aileniz, kiyamet kopacak belki hayatinizin gelmis gecmis en kotu anlarini yasayacaksiniz ama katil olmaktan iyidir inanin bana. Bir sekilde oyle yada boyle kabullenirler. Bir caresi bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?