çok yalnızım yardım edin :(

oda korunduğumuz için inanmıyo ama doktor nasıl olduğunu anlattı anlatim diyorum dinlemiyo inanmamak işine geliyo sanırım

amin

babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansız

karar vermişsiniz bizden nasıl yardım istiyorsunuz ki? yani hiç tanımadığınız bir sürü insandan hakereet ymek de dahil bir çok kötü laf duyacaksınız belki de.yani 32 yaşındasınız sevgiliniz de muhtemelen aynı yaşlarda koskoca insanlarsınız bir halt yemişsiniz onun cezasını bir bebek çekecek.

biz nasıl yardım delim size? sadece sinirlerimiz bozuluyor okudukça.

ailesi tapıyo oğullarına benm namusumu kirletti şimdi nasıl bırakır dediğimde zorlamı yaptı dediler

anlatabileceğim kimsem yok babası telefondan bile engellemiş paylaşmazsam daha kötü olucaktım

Cocuğun ailesine git bence konus. Ortada bir cocuk varsa sen tek basına yapmadın sahip çıkmak zorunda. Sankı senın cocuğun

Ailenin duydugunda kiyametleri koparacagi seyi neden yaptin? Yazik degil mi o yavruya?
Unutma, bir gün elbet her sey ortaya dokulecek ve bizler yaptiklarimizi elimizden bir sey gelmeyerek izleyecegiz..
korunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimki

peki neden ayrıldınız?
o kadar komik bi nedenki aslında ben bunlarda kaldım bi gün ertesi sabah mont almaya gidecektik gelmek istemedi ısrar edince bağırdı çağırdı annesiyle gittim eve döndüğümüzde biz içeri girdik ben sıkıldım arkadaşlarla buluşcam dedi ben varım nereye dedim önce beni gönder kovimmi kocaman kadınsın dedi 2 gün iznim var hepsini senlemi harcicam dedi çanta gibi her gittiğim yere senimi götürcem dedi bende çarptım kapıyı çıktım arkamdan bağırdı ve bitirdi

babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansız

imkansız diye birşey yok ki, elbet bir çıkış yolu olacaktır. aileniz size en kötü daha napabilir, öldürecek mi ne yapacaklar sanki sokağa mı atabilecekler? zaten olabilecek en kötüsü olmuş daha ne olacak, korkmayın güçlü olun elbet bir yolu bulunur ilk yaşayan siz değilsiniz bunu. olmazsa gerçekten dediğiniz gibi uzak bir yerlerde bir süre ailenizden biriyle (ekonomık yonden bağımsız ablanız kızkardeşiniz varsa onunla) yaşarsınız ne kimsenin dedikodusunu dınlersınız ne de başka bi şey. sonra en kötü, çocugunuz belirli bi aylık olunca kendınız çalışırsınız bakıcıya vs bırakıp. tamam çok ama çok zorlu bir süreç, ama başa çıkmak zorundasınız. benım dedıgım en kötü çözüm yolu, belki başka yollar da buluabilir. bir de asla şunu unutmayın bu hatayı yaparken tek başınıza değildiniz siz ne kadar zor durumda kalacaksanız o adam da kalacak. ne yaşıyorsanız ona da yaşatın ailesi duysun oğullarının peşini toplasın yardımcı olsunlar. bundan sonra gözü kara olmanın vaktı başka çarenız yok inanın. ha birde çok dua edin, tek yardımcınız Allah belkı de bundan sonra. siz Allah a sığının zaten daha başka kime ihtiyacınız var.

şimdi gördüm yazmadan edemeyeceğim, sen kimsin de kabullenmıyorsun çocugu ya lükse bak babası kabullenmeyecekmış kendı dna sını taşıyan çocugu kabullenmeyecek öyle mi?

Nasil yani ya yaza evlenmeyi dusunuyoruz dedigin adam!! Bu kadar basit bi sebepten mi terk etti seni?? Kusura bakma ama bu adamin sevgisinden emin misin? Sevse bu kadar sudan sebepten birakmaz, sevse sevdigi kadini karninda cocuguyla ortada birakma sahiplenir.. Demem o ki birak bu adama dert anlatmayi herseyi goze al ailenle konus bekki kiyametler kopar ama en dogru yolu onlar sana gosterir hem de her an yaninda olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…