Yine bi hatanin bedelini gunahsiz bir bebek oduycek sizden cok buna uzuldum yazik cok yazik o adama da yaziklar olsun cocuk yaparken iyi sonra para istiyossn veriyim ohh ne guzel dunya ya .
oda korunduğumuz için inanmıyo ama doktor nasıl olduğunu anlattı anlatim diyorum dinlemiyo inanmamak işine geliyo sanırımyalnız değilsin içinde bir can var onu görmezden gelebilecek misin? tahlil sonucunu sevgiline yolla bunu birlikte yaptık diyin.insafı varsa bir şeyler yapacaktır.
korunduğunuzu yazmışsınız yoksa inanın ateş püskürebilirdim.önlem almadığınız için
aminOlan olmuş malesef.Yapmanız gereken hemen bi karar vermek ve uygulamak.Açıkçası o adam musvettesinede minnet etmeyin.Kendi benliğinizi ezerek ilerde kendinizi daha da kotu hissedersiniz.Guçlu olun.Bebek için denebilecek hiç birşey yok Allahm afettsin.
emin olun kovar beni evden gerçekten sahip çıkacak olsaydı madem inanmıyo kendi bi doktora götürürdü emin olurduÜzüldüm gerçekten karşılıklı konuşmanız lazım bence yanına git evine ya da hep neresiyşe sana bakmak zorunda
babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansız
ailesi tapıyo oğullarına benm namusumu kirletti şimdi nasıl bırakır dediğimde zorlamı yaptı dedilerVALLA cok zor bi durum canim ailesinle aran iyiyse bi konus dicem ama eger istemiyosa seji yaocak pek bisey de yok ben cinsel birkiktelige karsi bi insan digilim ama evlenmeden once yasanan iliskilerde de biraz tedbirli olmak lazim diye dusunuyorum rabbim yardim etsin ne diyim...
anlatabileceğim kimsem yok babası telefondan bile engellemiş paylaşmazsam daha kötü olucaktımkarar vermişsiniz bizden nasıl yardım istiyorsunuz ki? yani hiç tanımadığınız bir sürü insandan hakereet ymek de dahil bir çok kötü laf duyacaksınız belki de.yani 32 yaşındasınız sevgiliniz de muhtemelen aynı yaşlarda koskoca insanlarsınız bir halt yemişsiniz onun cezasını bir bebek çekecek.
biz nasıl yardım delim size? sadece sinirlerimiz bozuluyor okudukça.
Haklısın ortak bi arkadaşınız yok mu yardımcı olabilecekemin olun kovar beni evden gerçekten sahip çıkacak olsaydı madem inanmıyo kendi bi doktora götürürdü emin olurdu
korunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimkiAilenin duydugunda kiyametleri koparacagi seyi neden yaptin? Yazik degil mi o yavruya?
Unutma, bir gün elbet her sey ortaya dokulecek ve bizler yaptiklarimizi elimizden bir sey gelmeyerek izleyecegiz..
var ama erkek anlatmaya çekiniyorum sonra bide millete niye anlatıyosun diye rezil etmesinden korkuyorumHaklısın ortak bi arkadaşınız yok mu yardımcı olabilecek
korunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimki
ailesi evlenmeden girmeseydin koynuna diyo ondan beterCocuğun ailesine git bence konus. Ortada bir cocuk varsa sen tek basına yapmadın sahip çıkmak zorunda. Sankı senın cocuğun
korunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimki
ailesi evlenmeden girmeseydin koynuna diyo ondan beter
o kadar komik bi nedenki aslında ben bunlarda kaldım bi gün ertesi sabah mont almaya gidecektik gelmek istemedi ısrar edince bağırdı çağırdı annesiyle gittim eve döndüğümüzde biz içeri girdik ben sıkıldım arkadaşlarla buluşcam dedi ben varım nereye dedim önce beni gönder kovimmi kocaman kadınsın dedi 2 gün iznim var hepsini senlemi harcicam dedi çanta gibi her gittiğim yere senimi götürcem dedi bende çarptım kapıyı çıktım arkamdan bağırdı ve bitirdipeki neden ayrıldınız?
babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansız
Nasil yani ya yaza evlenmeyi dusunuyoruz dedigin adam!! Bu kadar basit bi sebepten mi terk etti seni?? Kusura bakma ama bu adamin sevgisinden emin misin? Sevse bu kadar sudan sebepten birakmaz, sevse sevdigi kadini karninda cocuguyla ortada birakma sahiplenir.. Demem o ki birak bu adama dert anlatmayi herseyi goze al ailenle konus bekki kiyametler kopar ama en dogru yolu onlar sana gosterir hem de her an yaninda olurlaro kadar komik bi nedenki aslında ben bunlarda kaldım bi gün ertesi sabah mont almaya gidecektik gelmek istemedi ısrar edince bağırdı çağırdı annesiyle gittim eve döndüğümüzde biz içeri girdik ben sıkıldım arkadaşlarla buluşcam dedi ben varım nereye dedim önce beni gönder kovimmi kocaman kadınsın dedi 2 gün iznim var hepsini senlemi harcicam dedi çanta gibi her gittiğim yere senimi götürcem dedi bende çarptım kapıyı çıktım arkamdan bağırdı ve bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?