Acaba inanmiyor mu gerçekten yoksa inanmak mi istemiyorvar ama erkek anlatmaya çekiniyorum sonra bide millete niye anlatıyosun diye rezil etmesinden korkuyorum
Belki bebegin varligina emin olsa bile bu seferde benden oldugunu nerden bileyim bile diyecek..bence onu inandırma kaygısından kurtul adam resmen inanmamayı kurtuluş yolu olarak seçmiş sen ne dersen ne yaparsan yap inanmıyorum bahanesini sonuna kadar kullanacak sen en sonunda ispatlasanda ben bu işte yokum diyip sıyrılacak o yüzden onu hiç umursama bunlar hep klasik karaktersiz insan özellikleri iştesen şu an sadece kendine ve bu durumu ne şekilde çözeceğine odaklan
Evlensen de o adam hicbir zaman istedigin gibi bir koca, istedigin gibi bir baba olamayacak yazik ettin kendine..ben evlenmek istiyorm ama yanaşmıyo inanmıyo varsada aldır beni rahat bırak diyo
Ve allaha sığın inan bizden çok o yardım edebilir sana inşallah herşey düzelirAcaba inanmiyor mu gerçekten yoksa inanmak mi istemiyor
inşalah benm yaşadıklarımı yaşar acı çekmeyi anlarAaa ne kadar terbiyesizler. Sanki baskasının koynuna girdin onların oğulları. Ay cok kötü ne diyeceğimi bilemedim
namaz kılıyorum ağlayarak inanın ama ağlama krizlerimden kurtulamıyorumVe allaha sığın inan bizden çok o yardım edebilir sana inşallah herşey düzelir
saolunBen seni yargılamak yerine anlamayi tercih ediyorum. Hatalar yapilir kimseyi kinamamak gerek. Bebeği aldirmak tek caren ise ki öyle görünüyor yyapacak birşey yok. Ama sana tavsiyem bu adamla asla barismayi aklindan bile düşünme. Parayı vereyim ne yaparsan yap ne demek ya insan musvettesi.. Cani cehenneme asla muhatap olma.. Ben bu hayatta tek basima nelere gogus verdim, biz kadınlar bunu yyapabilecek kadar güçlüyüz. Hayatta tüm hatalarından dersler cikararak yasa, cinsel ilişki senin ttercihidir kimsenin karismaya yada kinamaya hakki yok fakat korunmana dikkat etmelisin önemini de anlamissindir. Allah yardimcin olsun...
ailesi evlenmeden girmeseydin koynuna diyo ondan beter
neyin acısına bebeği aldırdığına mı bu adamın yanında olmadığına mı... sırf bebek var diye sizinle evleneceğini düşünmüyorsunuz heralde.... yada bebeğin olduğunu ispatlasanız ne olacak bu adama... siz biran önce başınızın çaresine bakın... böyle bir adamıda Allah aşkına ağzınıza almayın yaa....aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
Bu isi tek basina yaptin.tek basina katlanacaksin.aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
inanmıyosan istediğin doktora götür yada gittiğim hastaneyi ara talil sonucumu sor dedim cvp bile vermiyo bi msj daha atarsan watsaptanda engellerim hiç ulaşamazsın diyoVe allaha sığın inan bizden çok o yardım edebilir sana inşallah herşey düzelir
[QUOTozlembanu, post: 38794890, member: 651641"]aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
birlikte yaptık ama tek katlanıyorumBu isi tek basina yaptin.tek basina katlanacaksin.
umurlarında bile değilAaa ne kadar terbiyesizler. Sanki baskasının koynuna girdin onların oğulları. Ay cok kötü ne diyeceğimi bilemedim
ailem yanımda olmaz keşke anlayışlı olsalardı insanız hepimiz hata yapabiliyoruz bu yaşa kadar bende böyle bişey duyduğumda kınardım ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hatalar bizim için pişmanım tabi ama zamanı geri alamıyorum sadece ağlamak geliyo elimdenCanım sen yanlıs bir sey yapmadın ki bir kere bu psikolojiden çık bir an önce. Bence ailene anlat durumu sen kendin yaptın sanki cocuğu hem senin ailen hem onun ailesi hem o herkes sana karşı saçmalığa bak. O cocuk ikinizin. Ailen senin arkanda durursa onun ailesi bu kadar kolay ezmez seni. Senin ailen bilmiyor diye seni sahipsiz sanmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?