çok yalnızım yardım edin :(

bence onu inandırma kaygısından kurtul adam resmen inanmamayı kurtuluş yolu olarak seçmiş sen ne dersen ne yaparsan yap inanmıyorum bahanesini sonuna kadar kullanacak sen en sonunda ispatlasanda ben bu işte yokum diyip sıyrılacak o yüzden onu hiç umursama bunlar hep klasik karaktersiz insan özellikleri işte sen şu an sadece kendine ve bu durumu ne şekilde çözeceğine odaklan

Belki bebegin varligina emin olsa bile bu seferde benden oldugunu nerden bileyim bile diyecek.. hem de ne karaktersiz.. Konu sahibi iyiki boyle bi adamla evlenmeyecek..

Ben seni yargılamak yerine anlamayi tercih ediyorum. Hatalar yapilir kimseyi kinamamak gerek. Bebeği aldirmak tek caren ise ki öyle görünüyor yyapacak birşey yok. Ama sana tavsiyem bu adamla asla barismayi aklindan bile düşünme. Parayı vereyim ne yaparsan yap ne demek ya insan musvettesi.. Cani cehenneme asla muhatap olma.. Ben bu hayatta tek basima nelere gogus verdim, biz kadınlar bunu yyapabilecek kadar güçlüyüz. Hayatta tüm hatalarından dersler cikararak yasa, cinsel ilişki senin ttercihidir kimsenin karismaya yada kinamaya hakki yok fakat korunmana dikkat etmelisin önemini de anlamissindir. Allah yardimcin olsun...

saolun

aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
neyin acısına bebeği aldırdığına mı bu adamın yanında olmadığına mı... sırf bebek var diye sizinle evleneceğini düşünmüyorsunuz heralde.... yada bebeğin olduğunu ispatlasanız ne olacak bu adama... siz biran önce başınızın çaresine bakın... böyle bir adamıda Allah aşkına ağzınıza almayın yaa....

[QUOTozlembanu, post: 38794890, member: 651641"]aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum[/QUOTE]

Bu yoruma karşılık bir şeyler yazmak yersiz. O zaman neden konu actiniz

Kararı vermiştiniz günah çıkarır gibi

Gidin yüzyüze konuşun neden telden söylüyorsun madem aileyi taniyorsunuz

Bu basit bir şey gibi mesajlar falan

Siz hamile olduğumuza mi ayrıldığınizami üzülüyorsunuz

Ne oldu da evlecek adam sizden soğuyup uzaklaşıp iletişimi kesti

Bir dünya soru soru soru

Yaptığınız yanlış...

Ve allaha sığın inan bizden çok o yardım edebilir sana inşallah herşey düzelir
inanmıyosan istediğin doktora götür yada gittiğim hastaneyi ara talil sonucumu sor dedim cvp bile vermiyo bi msj daha atarsan watsaptanda engellerim hiç ulaşamazsın diyo

[QUOTozlembanu, post: 38794890, member: 651641"]aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum

Bu yoruma karşılık bir şeyler yazmak yersiz. O zaman neden konu actiniz

Kararı vermiştiniz günah çıkarır gibi

Gidin yüzyüze konuşun neden telden söylüyorsun madem aileyi taniyorsunuz

Bu basit bir şey gibi mesajlar falan

Siz hamile olduğumuza mi ayrıldığınizami üzülüyorsunuz

Ne oldu da evlecek adam sizden soğuyup uzaklaşıp iletişimi kesti

Bir dünya soru soru soru

Yaptığınız yanlış...[/QUOTE]
çok garip gelebilir ama ben bunları yaşıyorum sabah kahvaltıda nişan tarihini konuştuk öğleden sonra kavga oldu terketti barışalım diye yalvardım seni artık sevmiyorum dedi sabah daha nişan konuşuyodun dediğimde bi şans vermiştim sen şansını zorladın kendimi zorluyodum sadece ama sana tahamülüm yok dedi onun gerçeği ne bilemem ama benm yaşadığım bu günah çıkarmak için yazmadım buraya nasıl davranmalıyım kime anlatmalıyım hiçbişey bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum kimseye anlatamıyorum

Canım sen yanlıs bir sey yapmadın ki bir kere bu psikolojiden çık bir an önce. Bence ailene anlat durumu sen kendin yaptın sanki cocuğu hem senin ailen hem onun ailesi hem o herkes sana karşı saçmalığa bak. O cocuk ikinizin. Ailen senin arkanda durursa onun ailesi bu kadar kolay ezmez seni. Senin ailen bilmiyor diye seni sahipsiz sanmasınlar

ailem yanımda olmaz keşke anlayışlı olsalardı insanız hepimiz hata yapabiliyoruz bu yaşa kadar bende böyle bişey duyduğumda kınardım ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş hatalar bizim için pişmanım tabi ama zamanı geri alamıyorum sadece ağlamak geliyo elimden

32 yasındaymıssın ben olsam aldırmam... 32 yaşındasın sevgilinle bir seyler yasadın diye kimseye hesap vermek zorunda degilsin ben 22 yasındayım ben bile vermiyorsam senin de yaşadıklarınızın arkasında durman lazım. cocuk degilsin sen o bebek ikinizin koskoca kadınsın kalk kendine gel al ailen karşına konus. Ne olur yapma böyle yazık o bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…