- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Canım şimdiye kadar ben o kadar çok gittimki, şu an hiç içimden gelmiyor bu durumda oldugum için, halimi biliyor buna ragmen gelmemesi nasıl zoruma gidiyor anlatamam kaç gündür çok perişanım kimsem yok gibi hissediyorumKüçücük bir meseleyi gereğinden fazla büyütmüşsünüz,o gelmiyorsa siz gidin yanına ve kendinizi ifade edin,inatla biryere varılmaz.
Haklısınız.Hormonlar da iyice alt üst etmiştir sizi ama,çözüm inatlaşmak değil,gidin yanına sorun neymiş derdi?Canım şimdiye kadar ben o kadar çok gittimki, şu an hiç içimden gelmiyor bu durumda oldugum için, halimi biliyor buna ragmen gelmemesi nasıl zoruma gidiyor anlatamam kaç gündür çok perişanım kimsem yok gibi hissediyorum
Sadece kraker yiyebiliyorum onun dışında her şey kokuyorBence yanına gitme. Ama kafayada takma. Onun senin yanına gelmesi gerekir şu durumda.
Gelmiyorsada bırak gelmesin . Sen iyi olmana bak. Tuzlu leblebi ye iyi geliyor bulantiya
O gün öyle oldugunu bilmiyor canım ama bu olay olmadan öncede kötüydüm bişey yiyemiyordum yatıyordum sürekli midem agzımdaydı hep, Allah var çok ilgiliydi bebek gibi ilgileniyordu o gün öyle patladı işte, ilk defa küsmüyor nadiren küser ama küstümüde böyle günlerce uzatır insanı doğduguna pişman eder, bende alıştırdım ayagına gitmeye hep benden beklio sanırım ama şu durumda hiç içimden gelmio kendime çok üzülüyorumKustugunuzu burnunuzun kanadigini bayildiginizi biliyor mu? Bilmese bile hamile kadin böyle sevgisiz birakilir mi? Ilk defa mi küsüyo hep mi böyle?
Genel olarak ilgilidir canım o güne kadarda çok ilgiliydi sevdiğim şeyleri alıp getiriyordu geç saatte olsa bunalıyorum diye dışarı çıkarıyordu bi sürü şey ama onların yeri ayrı bu yaptıgının yeri ayrı haksızmıyım tamam iyiliğini inkar etmiyorum ama bu olmadıbazı eşler maalesef bu tür davranışta bulunuyorlar..ilgilenmiyorlar...geçicimi her zaman mı böyle eşiniz...
Canım bişey yiyemiyorumki bide adamı hem çok özledim üç gündür görmüyorum resmen hem de şeytan görsün yuzunu vicdansızın diyorum valla gidipte bişey istemem ondanBurnunuzun kanadigini bayildiginizi anlatın eşinize bunlari bilse belki daha anlayışlı davranir gerci hamilesiniz daha dikkatli olmasi gerekirken küçücük seyi uzatması sacma olmus ama siz kendinizi uzmeyin lutfen. Bebise biseycik olmaz besler o kendini esinizden isteyin bi seyler hazirlasin bi zahmet o da onun da bebegi sonucta.
Bırakın ne yaparsa yapsın o da kafasini dinlesin sizde öyle. Gitmeyin yanınaSadece kraker yiyebiliyorum onun dışında her şey kokuyor
Ben normalde hayatta dayanamam sadece ona degil hiç kimseyle küs kalamam hiç iyi degil bu huy haklıyken bile yapıyorum bunu, iyi olamıyorum böyleyken gidio orda yatıo odaya girmio bile sadece sabah kıyafetini alıo naptım böyle düşman gibi oldu bana
Aslında su an gelip bi iyi misin nasilsiniz dese gönlünüzü almış olacak ama erkekler anlayamiyorlar bunu bazen galiba siz kendinizi uzmeden bekleyin o zaman o da merak edecektir heralde sizi bebeginizi gelecektir yaniniza tabii siz tanirsiniz esinizi cok inatsa gelmez diyosaniz da bilemiycemCanım bişey yiyemiyorumki bide adamı hem çok özledim üç gündür görmüyorum resmen hem de şeytan görsün yuzunu vicdansızın diyorum valla gidipte bişey istemem ondan
Aynen öyle ben hemen düzelirim zaten, kendisi gibi değilim, bazen çok inat bazen değil bende bilemiyorumki, az önce salondan çıktı kapısını kapattı salonun balkona geçti sigara içmeye dedim kapıyı kapattıgına göre geliyor ama yok yine gitti yattı salona neyse bekleyelim bakalımAslında su an gelip bi iyi misin nasilsiniz dese gönlünüzü almış olacak ama erkekler anlayamiyorlar bunu bazen galiba siz kendinizi uzmeden bekleyin o zaman o da merak edecektir heralde sizi bebeginizi gelecektir yaniniza tabii siz tanirsiniz esinizi cok inatsa gelmez diyosaniz da bilemiycem
Canım bunda haklı haksız yokki illaki haklı haksız arayacaksak bende şöyle düşüneyim o zaman o gün o kadar rezillik çektim niye tek başımaydım ben ya ayıp deyip duruo bu durumda banada ayıp degilmi kötü oldugumu göre göre niye gidiosun ki ben ona hiç bişey demedimki lafı tıktı agzıma, kaç gündürde sadece sabahları yatakta yattığımı görüyor kıyafetlerini alırken belki bişey oldu öylece yatıyorum kaç gündür hiçmi merak etmez insan ne bu vicdansızlık yaKendince haklı olduğu için alınmış sanırım.Sonuçta hamilesiniz üzmeyin kendinizi biraz hormonlardandır ,yalnız hissetmeyin açın telefonu arkadaşlarınızla konusun temiz hava iyi gelecektir.Biraz dolaşın.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?