Çok yalnızım :(

Kimsen yok mu başka yardıma çağırsan.
Eşin zaten arada böyle küsermiş ilk defa yaptığı bir şey değilmiş. Hem ilgiliydi de diyorsun. Bence eşinle konuş bayıldığını, burnunun kanadığını söyle. Erkekler çocuk gibi oluyor maalesef alınganlık yapmamak lazım böylelerine.

Var canım olmazmı çok şükür var şu an benim içerlediğim durum bu, eşimle iyiyken bu kadar kötü değildim yine azda olsa zorlada olsa meyveyle falan idare edyrdum şu an psikolojik olarak çok kötüyüm yani annem falan gelsede bana bi faydası olmaz, arada küserdi ama ben şu haldeyken yapması ki riskli hamileliğim drda uyardı kaç kez buna rağmen böyle davranması perişan etti beni, yine gitti salona yattı bi mutfaga gidio bi balkona bi banyoya geri gidio salona cesaretmi edemio anlamadım dolanıp duruo

Belki yanına gelmek istiyor gelemiyor. Bence sen git konuş. Kendin için yap bunu. Ve anneni yanına çağır bir kaç gün iyi beslen de kendini toparla. Yoksa bitmez bu hamilelik:)

Belki yanına gelmek istiyor gelemiyor. Bence sen git konuş. Kendin için yap bunu. Ve anneni yanına çağır bir kaç gün iyi beslen de kendini toparla. Yoksa bitmez bu hamilelik:)
İçimden hiç gelmiyor gitmek, yatak ayırmak nedir ben naptımki ona yazık değilmi bana şu an zaten ayaga kalksam yine bayılcak gibi hissediyorum o gelene kadar konşmycam gerçi hep aynı şeyi diyorum ama yine hep ben oluyorum giden, bak bide şimdi gidersem nolur biliyormusun iyice tribe girer günlerce süründürür pervane eder peşinde yaaa bu huyunu unutmuşum hemen düzelmez asla anca kendi kendine gelirse düzeliriz bnde saf hemen tamam canım derim değişmek istiyorum yaa

Saglikla bebegini kucagina al insallah.
Senin yapini kendime cok benzettim bende ayni senin gibiyim .Esime degil kimseye kus kalamam.Kaldam bile zaf gibi ben barisirim hakli oldugum halde.Altam alirim hep.Ama me oluyor adimiz safa cikti.Konuyla alakasi yok ama bircunuz ne.

Çok kötü bi huy gerçekten ben bıktım kendimden, tesekkür ederim bu arada canım inşallah

Saflık değilde iyi niyet diyelim :)) valla bu sefer sıkcam dişimi kaç gündür üstümden bakmıo adam bende umursamycam
Anlaiyorum canim ya niye boyleler Nlamiyo.Bizde esimle 2 gin omce tartistik ailesi yuzunden sirat asti.Diger gunde ise gitti sonra oglen dayandamadi aradi bende telimi kapamistim en son ebe geldi.Laf aradimda hen gonlimu aldi iste islerden dolayi yoginum kafam dalgin faln dedi.Anlicagin hep boyleler.Belkide esin senden adim bekliyordur bir dene istersen

Eş bile olsa kimse seni toparlasin diye bekleme sen kendine iyi bak.
İş kosturmacasindan stresli midir nedir?
Yanlis anladigini söyle.Yasadiklarini anlat.Kustum burnum kanadi bayildim.Telefonda üzülme diye söylemedim yanlis anlasildigini ifade et.
Susup seni anlamasini bekleme mesela.

Meselede o ya canım hep benden beklemesi, bu olayda benim bi suçum yokki ben onu terslemedim azarlamadım sert konuşmadım güzelce sordum böyle ufak bişey bu kadar uzatılırmı ben ayagına gittikçe alıştı bu sefer gitmycem isterse bir ay sürsün isterse beş ay, her şey olacagına varır niye hep düşünüyorum oda düşünsün biraz şöyle zamanda olacak işmi

Beklediğim beni toparlaması değilki bi nasıl oldun demesi iyimisin demesi! İş koşturması hep varda onunki huy burnu düşse eğilip almaz, yaşadıklarımı söylemedende anlayabilir giderken kötü olduğumu gördü illa başıma bi iş gelmesi gerekmiyordu, canım yanlış anlaşılcak bişey demedim aşkıııım hani bi iki saate geliodun dedim bunuda ööle hesap sorar gibi değil o an artık çok perişandım ses tonumdan bile anlayabilirdi ama o başka anlamlar yükledi napim artık kendi bilir bazen geliolar oturup ağlyrm habire bazende hiç umrumda olmuo

Haklisin ne diyim...

Ozman canim kendine mesgale bul arkadaslarin varsa bulus.Biraz gez en azindan esini dusunmezolursun bakarsin bugun bir adim atar belki belli olmaz.Ama acarsa koniyu kirildigi ve cok uzuldugunu soyle ki birdaha yapmasin boyle.

Ozman canim kendine mesgale bul arkadaslarin varsa bulus.Biraz gez en azindan esini dusunmezolursun bakarsin bugun bir adim atar belki belli olmaz.Ama acarsa koniyu kirildigi ve cok uzuldugunu soyle ki birdaha yapmasin boyle.
Dün gece salondan çıktı çıkarken salonun kapısını kapattı duydum sesi, sonra ilacım bitmişti onu almış işten gelirken onuda yere atmış, salondan çıkınca ilacı poşetten çıkardı onun sesinide duydum :) dedim gelio ilacı bahane edip yanıma gelecek heralde, gitti balkona sigarasını içti geri döndü salona ilacıda salonun kapısının yanına bırakmış, gelecekti vazgeçti heralde yoksa niye salonun kapısını kapatsın nasılsa geri oraya gidecekse, yada niye ilacı poşetten çıkarsın oraya atmış zaten öylece bırakırdı, şuna bak anlam çıkarmaya çalışıyorum saçma sapan şeylerden :)

Kiyamam ya bende hamileligimin ilk zamanlarinda buna benzer seyler yasamistim. Hep uzamasin basit birsey diye hakli olsam da adim attim. Ama ne oldu esim alisti buna. O suan sen yanina gitmedigin icin saskin bence ne yapacagini bilemiyor ve gelemiyor yanina. Kendini, bebegini uzme, onun inadini kir yoksa hep oyle gidiyo. Belki o da isinde sorun yasamistir ama suan oncelik sende olmali. O bulantilar halsizlik duygusallik insani mahvediyo. Ama gecicek o zaman bebegini uzdugun icin cok pisman oluyorsun. Hic aglama uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…