- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Ne yapcagımı şaştımHafi ya bu inat kardesim Eliliginiz zedelenir buseilde esine birtane carpasim geldiGorende anasina sövdun sancak.
stres hamilelik acisimdan hic iyi degil bebeginde etkilenir.Bence bu sefer sen adim at kendi iyiligin icin Bir dahakine soni ayriliga bile dayansa geri adim atmaNe yapcagımı şaştım
Hiç içimden gelmio, zaten hep ben adım atıyorum bi dahakinede değişen bişey olmazki ders alsın istiyorum olmuyorstres hamilelik acisimdan hic iyi degil bebeginde etkilenir.Bence bu sefer sen adim at kendi iyiligin icin Bir dahakine soni ayriliga bile dayansa geri adim atma
Isin zor gercekten senin yeronde olsaydim hic bir seyo takmazdim cikar gezerdim hayatinin merkezi olmasin esin oyle olunca kendlerino bir sey saniyorlar.Hiç içimden gelmio, zaten hep ben adım atıyorum bi dahakinede değişen bişey olmazki ders alsın istiyorum olmuyor
Aynen öyle canım gerçekten çok vicdansızmış bu işin sonu iyi değilya Allahtan hayırlısıIsin zor gercekten senin yeronde olsaydim hic bir seyo takmazdim cikar gezerdim hayatinin merkezi olmasin esin oyle olunca kendlerino bir sey saniyorlar.
Ruh hastası bir eş dahaCanım bunda haklı haksız yokki illaki haklı haksız arayacaksak bende şöyle düşüneyim o zaman o gün o kadar rezillik çektim niye tek başımaydım ben ya ayıp deyip duruo bu durumda banada ayıp degilmi kötü oldugumu göre göre niye gidiosun ki ben ona hiç bişey demedimki lafı tıktı agzıma, kaç gündürde sadece sabahları yatakta yattığımı görüyor kıyafetlerini alırken belki bişey oldu öylece yatıyorum kaç gündür hiçmi merak etmez insan ne bu vicdansızlık ya
Ruh hastası bir eş daha
Amin canimAynen öyle canım gerçekten çok vicdansızmış bu işin sonu iyi değilya Allahtan hayırlısı
Bugun hastaneye gitmek zorunda kaldık kızlar yine pek fazla konuşmadı ama ilgilendi orda bayaa, sordu noldu falan diye kaç günden sonra büyük gelişme, bikaç gün daha bekleyimde olmazsa ben konşcam böyle kendime ediyorum
Saol canım düşündüğün için.. öyle işte benden bi adım beklio gitsem bi sarılsm falan olay kapanacakta bilmiyorum doğrusu ne, daha iyiyim ben serum falab verildi bide kalp atışını duyduk sıkıntı yokmuş biraz moral oldu işte..valla aklımdasın
konunu aradım buldum
iyi bari en azından dilini yutmamış
bu kadar ne dedin sanki de düşman gibi kaç gündür konuşmuyo
nasılsın peki?
Saol canım düşündüğün için.. öyle işte benden bi adım beklio gitsem bi sarılsm falan olay kapanacakta bilmiyorum doğrusu ne, daha iyiyim ben serum falab verildi bide kalp atışını duyduk sıkıntı yokmuş biraz moral oldu işte..
Günlerdir doğru düzgün bişey yemiyorum gelipte nasıl oldun demedi, küsünce böyle ama normal zamanda çok ilgili normaldede böyle olsa çekilmez zaten.. direkt salona girdiğinden fark etmez canım gelip özelliklede bakmaz dediğim gibi bi iki gün daha beklycem olmadı giderim yanına, bugun onunda üzüldüğünü fark ettim beni izlio hissediyorum ben ona bakınca hemen başını çevirio ilgilendi bayaabiraz nazlansan mı acaba?
mesela ne yiyip içtiğini takip ediyor mu eşin?
ya da banyoya girip uzun kaldığında falan bi kapıyı çalıp iyi misin falan demiyor mu?
Çok tesekkür ederim ilginiz için, eşimle çok iyiyiz şükür, bebiş üç aylık oldu oda iyi, bulantımda bayaa azaldı bişeyler yiyebiliyorum en azındanMerak ettim bulantılarınız geçti mi,daha iyi misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?