- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Nasıl kırcam inadını canım gitmeyerek dimi ya çok saçma ama hadi hiç gelmezse diye düşünüyorum bi yandanKiyamam ya bende hamileligimin ilk zamanlarinda buna benzer seyler yasamistim. Hep uzamasin basit birsey diye hakli olsam da adim attim. Ama ne oldu esim alisti buna. O suan sen yanina gitmedigin icin saskin bence ne yapacagini bilemiyor ve gelemiyor yanina. Kendini, bebegini uzme, onun inadini kir yoksa hep oyle gidiyo. Belki o da isinde sorun yasamistir ama suan oncelik sende olmali. O bulantilar halsizlik duygusallik insani mahvediyo. Ama gecicek o zaman bebegini uzdugun icin cok pisman oluyorsun. Hic aglama uzulme.
Elbette gelecek. Belli etme onu bekledigini. Sen bebeginle konus. Yalniz degilsin artik.Nasıl kırcam inadını canım gitmeyerek dimi ya çok saçma ama hadi hiç gelmezse diye düşünüyorum bi yandan
Canım benim inşallah sen böyle deyince rahatladım biraz çok saol, evet dünden beri öyle yapıyorum iyi gelioElbette gelecek. Belli etme onu bekledigini. Sen bebeginle konus. Yalniz degilsin artik.
Canım benim kıyamam çok üzüldüm benimde gözlerim doldu okurken nasıl insan bunlar anlamıyorum aynen benimde aklımda hep aynı düşünce bana acımıo onada acımıo ki ben çok kafaya takan biriyimdir şimdi düzelsek bile yinede günlerce aklımdan çıkmaz bunu bilio üzmeyim bi suçu yok zaten demio, vicdansızlık başka bişey değil anası kılıklı, nasıl davrancgmı şaştım çokmu zor bi gelipte nasıl oldun demek bu ne ego ya Allah korusun üzüntüden bşy olcak diye çok korkyrmben bu erkekleri hiç anlamıyorum hamilelik daha hassas bir dönem daha dikkat etmeleri gerekirken düşüncesiz olup çıkıyolar. bende ilk hamileliğimde benzer bir durum yaşamıştım. zihniyetleri şu tatlım sizin için çalışıyorum bende çok meraklıyım sanki gitmeye diyip çıkmıştı. gelcem dediği saatte gelmemişti. bende nasılsa gelcek diye uyuyup kalmışım ocakta mercimek vardı ertesi gün misafirleri gelecekti üstelik. mercimek ateş almış bi uyandım gelicem dediği saati 2 saat geçmiş. ev duman altı. yansam zehirlensem umru değil. daha aradım diye ben suçlu oldum. günlerce küstü ayrı yattı. ben o halimle ki hamileliğim de zor geçiyordu. aynı şekilde banyoda bayılıp kaç saat orda kalmışım kulağıma su kaçtı ona ayıldığımı hatırlıyorum. bu kadın kaç saattir banyoda öldümü kaldımı diye bakmamış bile. çok vicdansızlar. geçti gitti işte ama benim içimden hala çıkmıyor o yaşadıklarım. şu an bile gözlerim doldu. bana acımıyosun karnımdaki çocuk seninde çocuğun ona bile acımıyo diye düşündüm hep.
inan canim hic uzulme hamile olunca hormanlar cok duygusallik yapiyor. Bende hamileyken oyleydim .Esim cay getir dese oturup agliyordum inan ki sebepsizDün gece salondan çıktı çıkarken salonun kapısını kapattı duydum sesi, sonra ilacım bitmişti onu almış işten gelirken onuda yere atmış, salondan çıkınca ilacı poşetten çıkardı onun sesinide duydum :) dedim gelio ilacı bahane edip yanıma gelecek heralde, gitti balkona sigarasını içti geri döndü salona ilacıda salonun kapısının yanına bırakmış, gelecekti vazgeçti heralde yoksa niye salonun kapısını kapatsın nasılsa geri oraya gidecekse, yada niye ilacı poşetten çıkarsın oraya atmış zaten öylece bırakırdı, şuna bak anlam çıkarmaya çalışıyorum saçma sapan şeylerden :)
inan canim hic uzulme hamile olunca hormanlar cok duygusallik yapiyor. Bende hamileyken oyleydim .Esim cay getir dese oturup agliyordum inan ki sebepsizDün gece salondan çıktı çıkarken salonun kapısını kapattı duydum sesi, sonra ilacım bitmişti onu almış işten gelirken onuda yere atmış, salondan çıkınca ilacı poşetten çıkardı onun sesinide duydum :) dedim gelio ilacı bahane edip yanıma gelecek heralde, gitti balkona sigarasını içti geri döndü salona ilacıda salonun kapısının yanına bırakmış, gelecekti vazgeçti heralde yoksa niye salonun kapısını kapatsın nasılsa geri oraya gidecekse, yada niye ilacı poşetten çıkarsın oraya atmış zaten öylece bırakırdı, şuna bak anlam çıkarmaya çalışıyorum saçma sapan şeylerden :)
Aynı canım bi değişiklik yok yine hiç gelmedi direkt salona gitti yattıNe durumdasınız ? Umarım eşiniz hatasını anlayıp gönlünüzü almıştır ..
ben biraz daha sabredeyim :)inan canim hic uzulme hamile olunca hormanlar cok duygusallik yapiyor. Bende hamileyken oyleydim .Esim cay getir dese oturup agliyordum inan ki sebepsizbence sen esine adim at bak oda cok gelmek istiyordir adamlarda odunluk var biliyorsun:))
Benide üzen bu ya, normal zamanda olduğunda yine üzülüyordum ama bu sefer başka çok içerledim gerçkten, elimde değil gözlerimden istemeden süzülüyor yaşlar, çok değersiz hissediyorum, bu bebeği o kadar çok istedikki bide tedaviyle oldu nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor ki ortada bu kadar büyütülecek bi mevzu yok bence kendi nasıl yorumladı bilmiyorum ama...Konunuzu bugün gördüm ve gerçekten çok üzüldüm...
Hemde hamile haliniz ile, bu kadar vurdumduymaz davranılır mı ya..
Kesinlikle siz adım atmayın.. bırakın ne hali varsa görsün, pes eden taraf kesinlikle siz olmayın..
Eşimle tartışmalarımızda ben de genelde uzaklaşırım, gider başka odada otururum, yanına asla girmem..
Ama yatacağım zaman da gider yatağımda uyurum çok ciddi bir mevzu yoksa.. üzülmeyin kendinize ve bebeğinize dikkat edin
Benide üzen bu ya, normal zamanda olduğunda yine üzülüyordum ama bu sefer başka çok içerledim gerçkten, elimde değil gözlerimden istemeden süzülüyor yaşlar, çok değersiz hissediyorum, bu bebeği o kadar çok istedikki bide tedaviyle oldu nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor ki ortada bu kadar büyütülecek bi mevzu yok bence kendi nasıl yorumladı bilmiyorum ama...
Gitmycem canım çok gururum kırıldı asla gtmycem isterse aylar sürsün o gelip özür dileyene kadar gtmycem ben
Gelir ama dimiÜzmeyin kendinizi yaa bol bol dua edin..
Yatın uyuyun dinlenin..
Siz gitmeyin, afedersiniz o sizin ayağınıza eşşek gibi gelecek, siz kararlı durun
Gelirse öyle yapcam canım ona bayaa bi söylyceklerim var, düşünmüyor demekki yada inadı daha baskın geliyorHenuz duzeltmedi mi esiniz durumu ya nasil boyle gamsiz oluyorlar su durumda sizi asla uzmemesi gerekirken ufacik seyi buyutuyor dünde yazmistim kendinizi uzmemeye gayret edin birazda siz umursamayin iyi olmaya calisin en azindan bebeginiz için. Geldiginde de hemen affetmeyin biraz hesabini sorun bence sizi dusunmuyor diyelim bebegide mi umursamiyor yani bu neyin uzatmasi
Ayni evin icinde hic konusmadan nasil durabiliyor ya insan sıkılır da gelir en azndan her seyi gectik. Baya inatciymis ama elbet gelecek yani gelmeyip napicak hala sizden adım bekliyor galibaGelirse öyle yapcam canım ona bayaa bi söylyceklerim var, düşünmüyor demekki yada inadı daha baskın geliyor
eşimle olan sorunlarım tıpkıKızlar slm,
İçimi dökmek istedim moralim çok bozuk, aslında büyük bi mesele degilde ne bilim hamileliktenmidir nedir
Dediğim gibi hamileyim bir haftadır falan çok kötüyüm mide bulantısı, baş dönmesi, içim almıyor hiç bir şey yiyemiyorum her şey iğrenç kokuyor, bayağı bi zorlanıyorum yataktan çıkamyrm bugun tek yediğim kraker.
Neyse olaya geliyim üç gün önce eşim iş için birileriyle görüşmeye çıktı akşam, giderken kötü oldugumu gördü bi iki saate gelirim dedi, neyse bu gittikten sonra ben daha kötü oldum çok kustum burnum falan kanadı yığıldım kaldım yere ama aramadım bişey demedim, kendisi aradı 11 gibi aşkım hani bir iki saate geliodun dedim ki dediği gibi tamda iki saat olmuş ben çıktıgı saate dikkat etmemiştim sıkıntılı olduğum için bana çok uzun bi zaman gibi gelmiş, aşkım zaten 9 gibi çıktımya dedi, dedi ama bunun arkasından bayaa bi saydı bana işte ayıp bişey saatmi sayıyosun iş için çıktım sonra çat kapattı teli yüzüme nerden geldiğimi şaştım, halbuki yemin olsun tek dediğim aşkım hani bi iki saate gelcktin bu, bunuda tripli demedim, ters bi şeklde söylemedim niye bu kadar çıldırdı anlamadım, bunun üstüne eve geldi gitti salona yattı üç gündürde orda yatıo, başka zaman olsa hiç dayanamam giderim yanına ama ben bu haldeyken,ki gerçekten kötüyüm elim kolum tutmuo bayıldım bugun açlıktan artık, gelip yanıma bi nasıl oldun dememesi üstümden bakmaması acayip zoruma gitti, kafama takarım onuda bilio ama gelmio hiç, yine gitti yattı salona çok yalnız hissediyorum kızlar çok ağlıyorum bi yandanda vicdan azabından ölcm bebeğe bi zararı olcak diyenapim ben
bazi erkekler esi hamileyken ondan daha hamile,lohusayken saha lohusa oluyor. ne var gonul alsan. bence uzatmaya degmez. muhtemelen gergindi patladi.Kızlar slm,
İçimi dökmek istedim moralim çok bozuk, aslında büyük bi mesele degilde ne bilim hamileliktenmidir nedir
Dediğim gibi hamileyim bir haftadır falan çok kötüyüm mide bulantısı, baş dönmesi, içim almıyor hiç bir şey yiyemiyorum her şey iğrenç kokuyor, bayağı bi zorlanıyorum yataktan çıkamyrm bugun tek yediğim kraker.
Neyse olaya geliyim üç gün önce eşim iş için birileriyle görüşmeye çıktı akşam, giderken kötü oldugumu gördü bi iki saate gelirim dedi, neyse bu gittikten sonra ben daha kötü oldum çok kustum burnum falan kanadı yığıldım kaldım yere ama aramadım bişey demedim, kendisi aradı 11 gibi aşkım hani bir iki saate geliodun dedim ki dediği gibi tamda iki saat olmuş ben çıktıgı saate dikkat etmemiştim sıkıntılı olduğum için bana çok uzun bi zaman gibi gelmiş, aşkım zaten 9 gibi çıktımya dedi, dedi ama bunun arkasından bayaa bi saydı bana işte ayıp bişey saatmi sayıyosun iş için çıktım sonra çat kapattı teli yüzüme nerden geldiğimi şaştım, halbuki yemin olsun tek dediğim aşkım hani bi iki saate gelcktin bu, bunuda tripli demedim, ters bi şeklde söylemedim niye bu kadar çıldırdı anlamadım, bunun üstüne eve geldi gitti salona yattı üç gündürde orda yatıo, başka zaman olsa hiç dayanamam giderim yanına ama ben bu haldeyken,ki gerçekten kötüyüm elim kolum tutmuo bayıldım bugun açlıktan artık, gelip yanıma bi nasıl oldun dememesi üstümden bakmaması acayip zoruma gitti, kafama takarım onuda bilio ama gelmio hiç, yine gitti yattı salona çok yalnız hissediyorum kızlar çok ağlıyorum bi yandanda vicdan azabından ölcm bebeğe bi zararı olcak diyenapim ben
Aileside böyle alışık onlardan böyle yetiştiği için tuhafına gitmiyor, aynen beni bekliyor ben gidersem bikaç gün süründürür sonra normale döner ama işte bende artık bu inadını kırmak istiyorum her zaman ben gidememki insanda biraz düşünce olur bu kadar durdum dayanabldgm kadar dayancmAyni evin icinde hic konusmadan nasil durabiliyor ya insan sıkılır da gelir en azndan her seyi gectik. Baya inatciymis ama elbet gelecek yani gelmeyip napicak hala sizden adım bekliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?