- 9 Temmuz 2017
- 146
- 8.089
- 88
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
İnşallah canım, bende bi kaç kez rüyamda gördüm böyle esmer kıvırcık saçlı durmadan kahkaha atan bi oğlum oluyordu:) sağlıklı olsunda fark etmez, sen nerden anladın
Aynen canım zor geçiyor biraz, üstelik şöylede bşy var iki taneydi bebekler biri tam gelişmemiş dr pazartesiye kadar bekleyelim ama çok umutlanmayın dedi muhtemelen pazartesi birini alacaklar hayırlısı tabiki ama onada çok üzüldüm, beni çok yalnız bıraktı gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama gelirsede ben nasıl unutcamki bu yaptığınıYuhh yani eşinizin yaptığı çok ayıp.Hamilesiniz siz Ya.Hem de biraz zor geçen bi hamilelik gibi.Siz gitmeyin sakın yanına o gelsin özür dilesin.Ne olur Yani sizi biraz alttan alsa.Hem bişey de dememişsiniz.valla ben sinir oldum burada.
Kucuk bir mevzudan gunlerce boyle yapmasi cok yanlis gercekten ustelik hamilesinHiç görmüyoruzki birbirimizi, diyorumya o geldiğinde ben yatak odasında yatıo oluyorum sabah kıyafetlerini hızlıca alıp çıkıyor odadan, bende dönüp bakmıyorum hiç alıp çıkıo görmüyoruz konuşmuyoruz kuzum adam yanıma gelmio napim istemio demekki görmek konuşmak
Evet çok severek evlendik canım, çokta seviyoruz hala, sevgisinden şüphem yok böyle arada küslük oluo işte eskiden daha çok oluodu ama azaldı zamanla ama tavrı genelde aynı, bazen böyle salona çekilio bazen normal gelip yatıo yanıma, uzatması değişmedi işte oda çok yoruo insanı genelde ben giderim bi kelime ederim o bin kelime eder kendini illaki haklı çıkarır konuşmanın sonunda vay canına ben neymişim Allah beni kahretsin derim.. şu an çok mutsuzum ama gitmek istemiyorum gitsem nolcakki şu yaptığını nasıl hazmetcem en iyisi böyle gitsin gittiği yere kadar gelirse gelir gelmezse ne gerekiosa onu yaparım artıkKucuk bir mevzudan gunlerce boyle yapmasi cok yanlis gercekten ustelik hamilesin
Normalde bizde esimle tartisiriz ama en fazla 2 3 saat surer.Normalde evliliginiz nasil canim severek mi evlendiniz
Anliyorum canim benim bence takma esini inat var sanirim kendisinde bebegine odaklan elinde sonunda af dilerEvet çok severek evlendik canım, çokta seviyoruz hala, sevgisinden şüphem yok böyle arada küslük oluo işte eskiden daha çok oluodu ama azaldı zamanla ama tavrı genelde aynı, bazen böyle salona çekilio bazen normal gelip yatıo yanıma, uzatması değişmedi işte oda çok yoruo insanı genelde ben giderim bi kelime ederim o bin kelime eder kendini illaki haklı çıkarır konuşmanın sonunda vay canına ben neymişim Allah beni kahretsin derim.. şu an çok mutsuzum ama gitmek istemiyorum gitsem nolcakki şu yaptığını nasıl hazmetcem en iyisi böyle gitsin gittiği yere kadar gelirse gelir gelmezse ne gerekiosa onu yaparım artık
İnşallah canım çok saol bana dua etAnliyorum canim benim bence takma esini inat var sanirim kendisinde bebegine odaklan elinde sonunda af diler
Ederim canim elbet hersey gonlunce olsun uzme kendine barisirsiniz.Sen guzel bebisini dusunİnşallah canım çok saol bana dua et
Benimki geçecekte koca kişisini napcaz canım :)canım senin haftalarda bende öleydim olu gibiii sadece kraker yiyordum sürekli mide bulantısı aglamalı ve alıngan bi haller hepsi gecicek emin ol bunların sebebii hep hormonlarr malesef :)
İnşallah canım çok saol Allah razı olsunEderim canim elbet hersey gonlunce olsun uzme kendine barisirsiniz.Sen guzel bebisini dusun
düzelir bebişinde geliyor ona odaklan sıkmamaya calı canını tekmeleri filan hissedince oda heycanlanır moda girer :)Benimki geçecekte koca kişisini napcaz canım :)
Tekmeler ne zaman başlarki :) tüh o zamana kadar çatlarım ben hem böyle salonda konaklamaya devam ederse nasıl gircek moda yaadüzelir bebişinde geliyor ona odaklan sıkmamaya calı canını tekmeleri filan hissedince oda heycanlanır moda girer :)
Bugun 5o kadar da uzatmaz herhalde
kaç gün oldu?
yakın zamanda beraber yapmanız gereken bişey yok mu?Bugun 5
Pazartesi kontrolum var canım bebeklerden biri sıkıntılı onu alacaklar sanırım, öyle bişey olur ona rağmen bunu sürdürürse bu adama yapcak bişey yokyakın zamanda beraber yapmanız gereken bişey yok mu?
doktora gitmek, aileleri ziyarete gitmek gibi?
belki bu bahaneyle oturur konuşursunuz
Yok canım aynıSon durumun ne canim aklimda kaldin.Umarim barismisinizdir:)
Hafi ya bu inat kardesim Eliliginiz zedelenir buseilde esine birtane carpasim geldiYok canım aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?