Çok yalnızım :(

eşimle olan sorunlarım tıpkı
seni çok iyi anlıyorum ama sen gidince konu kapanacaksa git
muhtemelen inadından gelmiyordur yanına
Canım ama hep ben gidiyorum binde birdir gelip gönlümü aldığı alıştı bu duruma, gitmezsem belki dayanamaz o gelirde biraz olursun şu inadını kırabilirim diye bekliyorum.. bi yandanda o kadar kötüyümki hiç bi şey yiyemedim yine çok kötü hissediyorum şu haldeyken gelipte bi nasıl oldun demiyorya yazıklar olsun

bazi erkekler esi hamileyken ondan daha hamile,lohusayken saha lohusa oluyor. ne var gonul alsan. bence uzatmaya degmez. muhtemelen gergindi patladi.
Öyleysede onu dese keşke o da yok işten gel git salona gir, insan bi düşünür gerçekten normal zamanım olsa ben hiç ööle gurur falan yapmam genelde ben giderim zaten ayagına yalvartır resmen hiç suçum olmadıgı halde saatlerce dil dökerim ama bu durumda içimden gelmio umarımda böyle devam eder içimden hiç gelmez yoksa bu dört günün acısını çenesiyle iyi çıkarır benden

Kötü olduğunda eve ambulans çağir ( evde olsa dahi çağir ) belki yaptığından utanır hamile karısını hem uzuyor hem yanlız bırakıyor oh ne ala memleket!

aynen işte insanın içinden çıkmıyor. ben herşeyi takan bir insan olmamama rağmen hala içimden çıkmıyor çıkmayacakta. kızım büyüdüğünde ona bile anlatmak istiyorum. oda bilsin.

ben biraz daha sabredeyim :)

bence kesinlikle gitme. haklıyken haksız duruma düşersin. ben bizim yaşadığımız olaydan sonra dayanamayıp ablamlara gittim başka bir şehirdelerdi. onlara bişey demedim bir hafta kafamı dinleyip döndüm. bana kalkıp tıpış tıpış geri geldin dedi. sanki ben evi terk ettim de sonra geri döndüm. o öyle algıladı küçük aklıyla. velhasılı hepsi aynı. bizimkide aynı anası. vicdan sıfır. şimdi kızına deli oluyor ama benim için yapmacık geliyor. yine yaşansa yine acımaz.

sizin odadan kıyafet falan almıyo mu bu adam
ne vicdansızmış ya
diren bence
her türlü haklısın çünkü
iyi be kocana bi hesap da mı soramıcan?
isterse gideli 10 dk olmuş olsun
evde hamile ve rahatsızlık yaşayan bi karısı var
insan koşa koşa gelir acaba bişey mi oldu diye

gelip konuşacak mecburen
bu defa sabret

Yok canım aynı geldi girdi yine salona
Ne inatmis. Saatlerce dil dokmelerine alışmış tabii. Bir barisma yöntemi olarak kavgaya başlayabilirsiniz. Esim ben kustugumde gelmezse böyle yapardim onu sinir edecek bi hareket mesela bi sey alma bahanesiyle salonun kapisini carpmak o otururken veya uyurken gibi. Bu vesileyle tutusup ordan yurursunuz.

Haklısın abla. Evde hamile karin var sen yalnız bırakiyosun. Bir de asabi konuşup üzüyosun. Telefonda iki güzel söz söylese gönlünu alsa belki senin de psikolojin düzelecek daha güclu olacaksin. Elalemin cocuğunu taşimiyorsun adamin çocuğunu tasiyorsun. Telefonda tripli konuşmadim diyosun konuşsan nolur hamile kadınsın. Belli ki kendini iyi hissetmemişsin de arqmişsin

Sabah giderken alıo canım alıp çıkıo hemen, mecbur sabretcm artık çok darlandım ama Allah buyuk beklycm

Ben aramadım canım kendi eve gelirken aradı, hesap soruo gibi algıladıgından çıldırdı ama soradabilirim yani bu kadar abartcak bişey yoktu, demekki böyle olsun istio napim artık

İnşallah bir an önce düzelirsin bu arada bebegin erkek dedi di dersin

Evegelirken selam vermiyor mu yada hic mi konusmuyorsnuz suan
Hiç görmüyoruzki birbirimizi, diyorumya o geldiğinde ben yatak odasında yatıo oluyorum sabah kıyafetlerini hızlıca alıp çıkıyor odadan, bende dönüp bakmıyorum hiç alıp çıkıo görmüyoruz konuşmuyoruz kuzum adam yanıma gelmio napim istemio demekki görmek konuşmak

Yuhh yani eşinizin yaptığı çok ayıp.Hamilesiniz siz Ya.Hem de biraz zor geçen bi hamilelik gibi.Siz gitmeyin sakın yanına o gelsin özür dilesin.Ne olur Yani sizi biraz alttan alsa.Hem bişey de dememişsiniz.valla ben sinir oldum burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…