Çok yalnızım

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar mrb
Kendimi çok yalnız hissediyorum ben, eşim çok yoğun bi insan genelde işinden geç çıkar, geç çıkmasına bişey demiyorum çalışıyor sonuçta ama ben istiyorumki işten çıkınca evine gelsin ki bu akşam onu bulur en erken, ama o işten çıkar gider çevresindeki insanlarla görüşür çok nadirdir eve erken geldiği, binde birdir oturup beraber yemek yediğimiz, sadece pazar günleri kahvaltı yapabiliriz beraber ondada üçe dörde kadar uyur kahvaltısını yapar pc açar çalışır, görüştüğü insanlarlada iş ilişkisi var konuyu açtıgım zaman ama görüşmem lazım ama bebekte gelio çalışmam lazım diyor fakat ben artık bu görüşmeler hemen hemen her gün oldugu için keyfi oldugunu düşünüyorum, yemeği hazırlar otururum başına beklerim yolda gelio diye arar ben şunla yemekteyim gelemiyorum sen ye der, bi ay öncesine kadar falan bu kadar degildi şimdi iyice sıklaştı benimle hiç bişey yapmıo, eve gelince güzel şakalaşırız ilgilenir sever ama nasıl söyleyim bunlar en fazla yarım saat, sonra yatar uyuruz, dün yine bu konudan dolayı tartıştık bugun bekledimki erken kalkar bişeyler yapalım der gönlümü alır kalktı nasıl mutlu oldum ben kardeşimle şuraya gtcem gelcekmisin dedi bozuldum ama olur dedim sonra kahvaltı yaparken yok yere bi tartşma çıkardı çekti gitti, sabahtan beri aglıyorum niye böyle benmi anlatamyrm derdimi, bencilcemi düşünüyorum ilgilenmiosun diyorum şaşırıo benmi kafayı yedim hastaneye götürüp getiriyor onumu ilgileniyorum sanıyor, çevremdeki insanlarla kıyaslıyorum sürekli nasıl aileyiz diyorum daha çok üzülüyorum öyle işte bugun yine çok agladım içimi dökmek istedim saçmaladıysam kusura bakmayın

Oturup adam akilli konusmayi denesen baktin laftan anlamiyor sende onu bi görmezden gel kendinle ilgilen cik gez yokmus gibi davran...
Çok denedim napıo edio kendini haklı çıkarıo ona normal gelio iş için görüşmem lazım dio böyle deyince ben anlayışsız gibi oluyorum ama bu kadarıda bana çok fazla geliyor hep yalnızım hep

Hamilelikte tam tersi daha yakin olmasi gerek senim icin

Acikca konus neden de bagirmadan kavgasizca anlat ve aglamadan aglarsan hamilelikten der dcikar ilgisizlik devam eder konusmaktan baska cozum yok

Valla benim esim oyle yapsa paralarim spor salonundan cikarttirdim hamileyken bunaliyoeum tek diye

Evde oldugu zamanlarda çok ilgili ama o zamanlar çok az işte, eskiden böyle değildik hafta içi geç gelsede hafta sonunu mutlaka bana ayırırdı
Gelsnde konşcm canım yine haksız olcm ama başka çarem yok

Bi tanede bende var bundan. Ben bir çözüm bulamadım.
Allah yardımcımız olsun.. bebek olunca belki düzelir diyorum yada daha kötü olur bilmiyorum.. sürekli çocuga ingilizce öğretelim ingilizce çizgi filmler izlesin şöyle yetiştirelim böyle yetiştirelim deyip duruyor çocuk ingilizce öğrense nolacak baba kavramı aile kavramı olmayacak çocukta, onun için çok üzülüyorum

Evde oldugu zamanlarda çok ilgili ama o zamanlar çok az işte, eskiden böyle değildik hafta içi geç gelsede hafta sonunu mutlaka bana ayırırdı
Gelsnde konşcm canım yine haksız olcm ama başka çarem yok
konusmaktan baska care yok artik beklemekle bise olmuyo

Benm esimde cok calisir gece gider 2 3te bile gwlir yemegi berabee yemezsek kavga ederiz

konusmaktan baska care yok artik beklemekle bise olmuyo

Benm esimde cok calisir gece gider 2 3te bile gwlir yemegi berabee yemezsek kavga ederiz
Hayret aradı şimdi canın bişey istiomu alym diye gerçi bunu her gün söylüo gelirken mutlaka arıo ne istesem ikilemio ama bunlar yetmio, normalde tartşnca hayatta aramaz biraz hak verdi demekki..gelsin bakalım

Aynı düşüncelere sahibim birebir. Çok az düzelirler düzelsede. Temel bu çünkü. Bilmiyorum ben herşeyi denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…