- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Sevgiliniz boşanmadı mı ?Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.
Napmam lazım yardım edebilecek olan varmı ?
evli sevgilisi mi var?Sevgiliniz boşanmadı mı ?
Sevgiliyken adam başkasıyla evlendievli sevgilisi mi var?
Kendinize güvenmeniz lazım.Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.
Kedi sahiplenin. Yalnizliginiza cok iyi gelir arkadas olur size.Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.
Düş kadının yakasından kalorifer.Sevgiliniz boşanmadı mı ?
DüşememDüş kadının yakasından kalorifer.
Onu da pek yapamıyor ya gerçi.Düşememonun iki çocuğu var evlatları için artık bir ona bir buna gitmemesi lazım. Annelik yapması lazım. Kendi hayatını yaşayamaz sadece
Hayır asla evli biriyle sevgili olmadım bu forumda bana takan bikac kisi var actıgım her konuda beni yerden yere vuruyolar ama artık yapamıcaklar cunku onları engelledimevli sevgilisi mi var?
Sevdiklerimi hep kaybettim kimi gitti kimini ben terkettim. Kimsem yok kimseye guvenim de kalmadı daha kotusu. Hem cok yalnızım hem yeni birini hayatıma alamıyorum kimseye güvenemiyorum artık.
Seni de engelledim by bySeyyy birini hayatına almak için önce boşanman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?