Neden çalışmıyorsunuzBöyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
Evde oturmak zorunda değilsin, işe girebilirsinBöyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
Çalışın hanımefendi çalışın.Böyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
Depresyondasınız kafanızı dağıtacak şeyler yapmaya çalışın.Böyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
Yemin ederim kafayı yiyecek gibiyim hep annemlerin evini düşünüyorum annemlerle olsam böyle olmazdı yalnız kalmazdım bu kadar ya insan kocası için yaptığı yemeği bile gelmediği için tek basına yer mi Ama diyorum annemler olsa beni böyle üzmezler böyle canım yanmaz sabahları böyle mutsuz uyanmam yada geceleri tek basıma uyumazdım diyeDepresyondasınız kafanızı dağıtacak şeyler yapmaya çalışın.
Uzun yürüyüşler, komedi tarzında dizi, filmler, el işi, hobi kursları baya yardımcı olabilir.
Bunları düşünüp kendinizi daha dibe iteceğiniz boş zamanlarınızı bir aktivite ile doldurun ki rahatlayabilesiniz.
İnsanın mizacına terstir boş oturmak, boş kaldığında beyin kurmaya ve vesveselenmeye başlıyor.
Yeni evli misiniz?Yemin ederim kafayı yiyecek gibiyim hep annemlerin evini düşünüyorum annemlerle olsam böyle olmazdı yalnız kalmazdım bu kadar ya insan kocası için yaptığı yemeği bile gelmediği için tek basına yer mi Ama diyorum annemler olsa beni böyle üzmezler böyle canım yanmaz sabahları böyle mutsuz uyanmam yada geceleri tek basıma uyumazdım diye
1 ay oldu ama bir ayda gerçekten yaşamadığım şey kalmadı o kadar yorgun ve kendimi gerçekten o kadar yaşlanmış gibi hissediyorum kiYeni evli misiniz?
1 ay oldu ama bir ayda gerçekten yaşamadığım şey kalmadı o kadar yorgun ve kendimi gerçekten o kadar yaşlanmış gibi hissediyorum ki
Evliliğe hazır degilmişsiniz gibi geldi,evet herkes aileye özlem duyar ama evlendikten sonra esas olan kendi çekirdek ailemizdir.Eşiniz eve neden bu kadar geç geliyor,iş dolayısıyla mi?1 ay oldu ama bir ayda gerçekten yaşamadığım şey kalmadı o kadar yorgun ve kendimi gerçekten o kadar yaşlanmış gibi hissediyorum ki
3 senedir beraber olduğum adam bambaşka birisi çıktı o aşk dolu adam gitti yerine bana bir kere şiddet uygulayan kendinden başkasını düşünmeyen sürekli geceleri geç gelen sürekli hakaret eden aşalayan ben kamu dairesinde yöneticiydim işten ayrıldığımda cebime 100 TL koyup zaten evdesin diyen böyle böyle nicelerini yaşatan ama ailemin yanında tam tersi olan bir adam çıktı ya o kadar yalnızım ki yemin ederim ağlama krizleriyle uyanıyorumNe yaşadınız? Daha açık yazın ki yardım edelim.
Hayır arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar ben çok istiyordum onunla evlenmeyi çok hemde o da öyleydi ama baksana karşılığı sürekli yalnızlık hakaret öfke halleri bende dolayısıyla diyorum ki ailemin yanında olsam bunlar olmazdıEvliliğe hazır degilmişsiniz gibi geldi,evet herkes aileye özlem duyar ama evlendikten sonra esas olan kendi çekirdek ailemizdir.Eşiniz eve neden bu kadar geç geliyor,iş dolayısıyla mi?
Yol yakınken hemen boşanın,başka bir yorum yapamam.Bu adam için memuriyetinizi mi yaktınız bir deHayır arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar ben çok istiyordum onunla evlenmeyi çok hemde o da öyleydi ama baksana karşılığı sürekli yalnızlık hakaret öfke halleri bende dolayısıyla diyorum ki ailemin yanında olsam bunlar olmazdı
Demez olur muyum karşılığı beni bunaltma hayırdır beğenmiyorsan git olduEş kendi işini mi yapıyor. Bir insan sabah evden çıkıp 12-1 e kadar başkasının yanında çalışmaz çünkü.. Hiç konuştunuz mu bu konuyu bu arada normalde cicim ayındaki bir adam koşa koşa evine gitmesi gerekiyor? Sen hey hayırdır! dediniz mi bu adama?
Gidin evlilik iptali dilekçesi verin bu adamaDemez olur muyum karşılığı beni bunaltma hayırdır beğenmiyorsan git oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?