Çok yalnızım

Yol yakınken hemen boşanın,başka bir yorum yapamam.Bu adam için memuriyetinizi mi yaktınız bir de?
O kadar çaresiz o kadar yalnızım ki gerçekten bak sabah uyanıyorum tek basıma aksam uyuyorum tek basıma milletin yanında melek ama sıkılmak mı bu onu da bilmiyorum ama ağladığımı gördüğünde beni anlamak yerine sne kafayı yemişsin ağlamaya bahane arıyorsun ne işte herşey elinin altında diyor ama galiba gerçekten artık dayanamıyorum

Daha bir aylık evlisin,bu ne ya?Hemen boşanın,hemen.

Gidin evlilik iptali dilekçesi verin bu adama
Geçen şiddet uyguladığında ailemin evine gittim tabi bişey çaktırmadan 3 gün kaldım 3 günün sonunda ilk iyi güzel konuşarak sonra tehditle eve getirdi beni rahatsız ya valla bak hiç bişey olmamış gibi sarıldı uyudu bana kafayı yedirtecek baska bi amacı yok herhalde sonra yine aynı şeyler

Daha bir aylık evlisin,bu ne ya?Hemen boşanın,hemen.
Bunu bende istiyorum galiba ama hep bana da çok saçma gelse de millet için yaşamasam da ailemi düşünüyorum millet benim umrumda değil ama onlara soracakları sorular yapılan dedikoduları onlar kaldıramaz diye dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum

Eşiniz keyfi mi gelmiyor, sorunluluktan mı?
Eğer işi bu şekildeyse ve zorunluluktan gelmiyorsa kendinize meşgale bulmanız lazım ki hem sizin hem eşinizin selameti için bir şeyler yapmış olasınız.
Yok keyfi gelmiyorsa ve sizi bir başınıza bırakıyorsa o zaman çok farklı bir duruma gelir konu.

O zaman evliliğinizi ciddi şekilde gözden geçirmeli ve mutsuz olduğunuz sorunları çözüme kavuşturamıyorsanız kendi yolunuza bakmalısınız.
Düzenleme: Bu arada yorumları okuyamıyorum yani şimdi bir yorumda gördüm şiddet vs. geçiyor.
Yapmayın, yazıktır kıymayın kendinize yol yakınken sönün..

Ya hu ne dedikodusu,siz bunu mu düşünüyorsunuz cidden?Ailenize herşeyi anlatın ve hemen boşanın,herif ruh hastası haberiniz olsun.

Boşanmayı düşünmüyorsanız düşünün lütfen. Çalışmak sıkıntınızı azaltır, sizi oyalar ama şiddet ne demek? Daha 1 aylık evliymişsiniz cicim ayları olması gerekirken.

Eşimin kendi işi bazen öğlen 12-1 de bitiyor bazen 4-5 de dün gece 2 de geldi eve ben mal gibi tek basıma oturdum her zamanki gibi

Ya hu ne dedikodusu,siz bunu mu düşünüyorsunuz cidden?Ailenize herşeyi anlatın ve hemen boşanın,herif ruh hastası haberiniz olsun.
İyiki varsınız gerçekten suan bile ağlarken yazıyorum içim o kadar dolu o kadar kimsesizim ki gerçekten tek çağrem size yazmak oluyor

İkrah sebebi ile nisbi butlan için yeterli bir sebep beklemeyin açın dava bir avukat yardımıyla.

İyiki varsınız gerçekten suan bile ağlarken yazıyorum içim o kadar dolu o kadar kimsesizim ki gerçekten tek çağrem size yazmak oluyor
Güzel kardeşim BOŞAN,bak daha yolun başındasın,çoluk çocuğa karışmadan bitir bu işi.Dedikoduyu hep yaparlar,her zaman yaparlar.Ailene bir güzel anlat yaşadıklarını,onlar çekip alır zaten seni.Üzülme daha fazla,bu heriften sana hayır gelmez.Bir ruh hastası ile berabersin şu anda.

Çok zamanını aldım şeninde ama İnan rahatladım en üzüldüğüm o böyle biri değildi yemin ederim benim tanıdığım adam bu değildi hiç değildi ama bambaşka birisi çıktı resmen içinden

Aslında çözümü biliyorsunuz sizde, yol yakınken kurtulmak bu adamdan. Yoksa gerçekten çürüyeceksiniz

İnsan yeri geliyor 20 sene aynı yastığa baş koyduğu insanı taniyamiyor.Kendini suçlamayı bırak,bu tür insanlar çok iyi bir tiyatral yeteneğe sahiptir,sana melek yüzünü gösterecek tabi elde edene kadar.Benim vaktim var,istediğin kadar yaz ama gözünü seveyim ayrıl şu pislikten,uzaklaştırma kararı falan aldır,birseyler yap.Yeni bir sayfa aç kendine,işine geri dön vs. ama mutlaka ayrıl.

Tüm yazdıklarınızı okudum bu adam çok iyiydi de evlenince böyle oldu demeye getirmissinz siz de böyle olmadığını çok iyi biliyorsunuz değil mi ?bunlar sadece kendinizi kandrmak için soylediğiniz şeyler çünkü kimse bir ayda değişmez hoş ben insanların değişeceğine inanmam zaten. Anlyruz ,görüyoruz, değişir dyp gözü karartıp evleniyoruz .Karşınıza alın konuşun bı iki anlamadı yapılacak şeyin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi . Ayrıca şöyle bir yorum yapmssnz yok dedikodu yaparlar, yok ailemi dusunuyrm bizde boşandık kimse dedikodu falan da yapmadı yapan da kendine baksın önce .

Son düzenleme:
Ay bu dert mi adamın borcu vardır şımarık çocuk gibisiniz ,z kuşağından mı çok mu aileiçinde pohpohlandınız kızım evlenmesiydin ne sandın o aşk filmlerdeki gibi olacağını mı sandın bunu çoğunluk yaşıyor acayip şımarık buldum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…