O kadar çaresiz o kadar yalnızım ki gerçekten bak sabah uyanıyorum tek basıma aksam uyuyorum tek basıma milletin yanında melek ama sıkılmak mı bu onu da bilmiyorum ama ağladığımı gördüğünde beni anlamak yerine sne kafayı yemişsin ağlamaya bahane arıyorsun ne işte herşey elinin altında diyor ama galiba gerçekten artık dayanamıyorumYol yakınken hemen boşanın,başka bir yorum yapamam.Bu adam için memuriyetinizi mi yaktınız bir de?
Daha bir aylık evlisin,bu ne ya?Hemen boşanın,hemen.O kadar çaresiz o kadar yalnızım ki gerçekten bak sabah uyanıyorum tek basıma aksam uyuyorum tek basıma milletin yanında melek ama sıkılmak mı bu onu da bilmiyorum ama ağladığımı gördüğünde beni anlamak yerine sne kafayı yemişsin ağlamaya bahane arıyorsun ne işte herşey elinin altında diyor ama galiba gerçekten artık dayanamıyorum
Geçen şiddet uyguladığında ailemin evine gittim tabi bişey çaktırmadan 3 gün kaldım 3 günün sonunda ilk iyi güzel konuşarak sonra tehditle eve getirdi beni rahatsız ya valla bak hiç bişey olmamış gibi sarıldı uyudu bana kafayı yedirtecek baska bi amacı yok herhalde sonra yine aynı şeylerGidin evlilik iptali dilekçesi verin bu adama
Bunu bende istiyorum galiba ama hep bana da çok saçma gelse de millet için yaşamasam da ailemi düşünüyorum millet benim umrumda değil ama onlara soracakları sorular yapılan dedikoduları onlar kaldıramaz diye dayanıyorum dayanmaya çalışıyorumDaha bir aylık evlisin,bu ne ya?Hemen boşanın,hemen.
Eşiniz keyfi mi gelmiyor, sorunluluktan mı?Yemin ederim kafayı yiyecek gibiyim hep annemlerin evini düşünüyorum annemlerle olsam böyle olmazdı yalnız kalmazdım bu kadar ya insan kocası için yaptığı yemeği bile gelmediği için tek basına yer mi Ama diyorum annemler olsa beni böyle üzmezler böyle canım yanmaz sabahları böyle mutsuz uyanmam yada geceleri tek basıma uyumazdım diye
Ya hu ne dedikodusu,siz bunu mu düşünüyorsunuz cidden?Ailenize herşeyi anlatın ve hemen boşanın,herif ruh hastası haberiniz olsun.Bunu bende istiyorum galiba ama hep bana da çok saçma gelse de millet için yaşamasam da ailemi düşünüyorum millet benim umrumda değil ama onlara soracakları sorular yapılan dedikoduları onlar kaldıramaz diye dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum
3 senedir beraber olduğum adam bambaşka birisi çıktı o aşk dolu adam gitti yerine bana bir kere şiddet uygulayan kendinden başkasını düşünmeyen sürekli geceleri geç gelen sürekli hakaret eden aşalayan ben kamu dairesinde yöneticiydim işten ayrıldığımda cebime 100 TL koyup zaten evdesin diyen böyle böyle nicelerini yaşatan ama ailemin yanında tam tersi olan bir adam çıktı ya o kadar yalnızım ki yemin ederim ağlama krizleriyle uyanıyorum
Ya hu ne dedikodusu,siz bunu mu düşünüyorsunuz cidden?Ailenize herşeyi anlatın ve hemen boşanın,herif ruh hastası haberiniz olsun.
Eşimin kendi işi bazen öğlen 12-1 de bitiyor bazen 4-5 de dün gece 2 de geldi eve ben mal gibi tek basıma oturdum her zamanki gibiEşiniz keyfi mi gelmiyor, sorunluluktan mı?
Eğer işi bu şekildeyse ve zorunluluktan gelmiyorsa kendinize meşgale bulmanız lazım ki hem sizin hem eşinizin selameti için bir şeyler yapmış olasınız.
Yok keyfi gelmiyorsa ve sizi bir başınıza bırakıyorsa o zaman çok farklı bir duruma gelir konu.
O zaman evliliğinizi ciddi şekilde gözden geçirmeli ve mutsuz olduğunuz sorunları çözüme kavuşturamıyorsanız kendi yolunuza bakmalısınız.
Düzenleme: Bu arada yorumları okuyamıyorum yani şimdi bir yorumda gördüm şiddet vs. geçiyor.
Yapmayın, yazıktır kıymayın kendinize yol yakınken sönün..
İyiki varsınız gerçekten suan bile ağlarken yazıyorum içim o kadar dolu o kadar kimsesizim ki gerçekten tek çağrem size yazmak oluyorYa hu ne dedikodusu,siz bunu mu düşünüyorsunuz cidden?Ailenize herşeyi anlatın ve hemen boşanın,herif ruh hastası haberiniz olsun.
Eşimin kendi işi bazen öğlen 12-1 de bitiyor bazen 4-5 de dün gece 2 de geldi eve ben mal gibi tek basıma oturdum her zamanki gibi
İkrah sebebi ile nisbi butlan için yeterli bir sebep beklemeyin açın dava bir avukat yardımıyla.Geçen şiddet uyguladığında ailemin evine gittim tabi bişey çaktırmadan 3 gün kaldım 3 günün sonunda ilk iyi güzel konuşarak sonra tehditle eve getirdi beni rahatsız ya valla bak hiç bişey olmamış gibi sarıldı uyudu bana kafayı yedirtecek baska bi amacı yok herhalde sonra yine aynı şeyler
Güzel kardeşim BOŞAN,bak daha yolun başındasın,çoluk çocuğa karışmadan bitir bu işi.Dedikoduyu hep yaparlar,her zaman yaparlar.Ailene bir güzel anlat yaşadıklarını,onlar çekip alır zaten seni.Üzülme daha fazla,bu heriften sana hayır gelmez.Bir ruh hastası ile berabersin şu anda.İyiki varsınız gerçekten suan bile ağlarken yazıyorum içim o kadar dolu o kadar kimsesizim ki gerçekten tek çağrem size yazmak oluyor
Çok zamanını aldım şeninde ama İnan rahatladım en üzüldüğüm o böyle biri değildi yemin ederim benim tanıdığım adam bu değildi hiç değildi ama bambaşka birisi çıktı resmen içindenGüzel kardeşim BOŞAN,bak daha yolun başındasın,çoluk çocuğa karışmadan bitir bu işi.Dedikoduyu hep yaparlar,her zaman yaparlar.Ailene bir güzel anlat yaşadıklarını,onlar çekip alır zaten seni.Üzülme daha fazla,bu heriften sana hayır gelmez.Bir ruh hastası ile berabersin şu anda.
Çözümü bilmek bu kadsr emek vermek üstüne üstük sanırım beni üzüp canımı yakan da buAslında çözümü biliyorsunuz sizde, yol yakınken kurtulmak bu adamdan. Yoksa gerçekten çürüyeceksiniz
Böyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
İnsan yeri geliyor 20 sene aynı yastığa baş koyduğu insanı taniyamiyor.Kendini suçlamayı bırak,bu tür insanlar çok iyi bir tiyatral yeteneğe sahiptir,sana melek yüzünü gösterecek tabi elde edene kadar.Benim vaktim var,istediğin kadar yaz ama gözünü seveyim ayrıl şu pislikten,uzaklaştırma kararı falan aldır,birseyler yap.Yeni bir sayfa aç kendine,işine geri dön vs. ama mutlaka ayrıl.Çok zamanını aldım şeninde ama İnan rahatladım en üzüldüğüm o böyle biri değildi yemin ederim benim tanıdığım adam bu değildi hiç değildi ama bambaşka birisi çıktı resmen içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?