Çok yalnızım

3 senedir beraber olduğum adam bambaşka birisi çıktı o aşk dolu adam gitti yerine bana bir kere şiddet uygulayan kendinden başkasını düşünmeyen sürekli geceleri geç gelen sürekli hakaret eden aşalayan ben kamu dairesinde yöneticiydim işten ayrıldığımda cebime 100 TL koyup zaten evdesin diyen böyle böyle nicelerini yaşatan ama ailemin yanında tam tersi olan bir adam çıktı ya o kadar yalnızım ki yemin ederim ağlama krizleriyle uyanıyorum
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Bu adamdan bir şekilde kendini sıyırman lazım. İçinde bulunduğun hissiyatı çok iyi anlıyorum. Sevgi aşk böyle bir şey değil emin ol. Zaten ileride sen de bunu göreceksin.
Şu an çok çok zor bunu yapabilmen.
Ben çok üzüldüm. Umarım çok daha fazla üzüleceğin şeyler yaşamadan kendi benliğine sahip çıkmak adına kendin için en doğru müspet kararı bir an önce verirsin.
Ben çok üzüldüm yazdığın yere kalbimi bıraktım gerçekten üzüldüğünü o kadar hissettim ki içten Allah razı olsun nolur dua et bana iyileşebilmem için

Troll müsünüz nesiniz, saçmaladınız iyice. Sizin berbat bir evlilik hayatınız var diye herkesin hayatı öyle olsun istiyorsunuz galiba? Dayak yoksa boşanılmazmış, bütün evlilikler öyleymiş, ama aynı zamanda da boşan 2. kocayı alırsın diyor, beyni yanmış epey.
Kalbi kötü boşuna demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine Kadın diye

Boşar 2 kocayı alırsın bundan sonra aşk sözlerine değil evleneceğin kişinin kişiliğine bakarsın neye baktın tatlı sözlerine mi
Bu ne ahmakca bir yorum ister 2 kocayı alır oda olmazsa 3 u alır..napacak bir aylık eşini döven insan musveddesiyle yıllarını mi heba edecek..dayagimi yiyeyim oturayım mı diyecek...millet ne der diye ömrünü mu curutecek..bu nasıl bir zirvalamadir ya.
Konu sahibi işini nasıl bıraktın kamuda calisiyormussun birde...hemen çocuk olmadan boşan bu adamdan..çocuk olursa yanan sadece sen olmazsin

3 senedir beraber olduğum adam bambaşka birisi çıktı o aşk dolu adam gitti yerine bana bir kere şiddet uygulayan kendinden başkasını düşünmeyen sürekli geceleri geç gelen sürekli hakaret eden aşalayan ben kamu dairesinde yöneticiydim işten ayrıldığımda cebime 100 TL koyup zaten evdesin diyen böyle böyle nicelerini yaşatan ama ailemin yanında tam tersi olan bir adam çıktı ya o kadar yalnızım ki yemin ederim ağlama krizleriyle uyanıyorum
Kamuda yoneticiydiniz ve ayrıldınız,hangi kafayla yaptınız bunu 😳😳😳

Bu ne ahmakca bir yorum ister 2 kocayı alır oda olmazsa 3 u alır..napacak bir aylık eşini döven insan musveddesiyle yıllarını mi heba edecek..dayagimi yiyeyim oturayım mı diyecek...millet ne der diye ömrünü mu curutecek..bu nasıl bir zirvalamadir ya.
Konu sahibi işini nasıl bıraktın kamuda calisiyormussun birde...hemen çocuk olmadan boşan bu adamdan..çocuk olursa yanan sadece sen olmazsin
Erkek için kamuda işini bırakmış ,değmezmiş şimdi oturup tabi ağlar , yaptığı hataya ağlıyor ,aşıııkmış al sana aşk

Erkek için kamuda işini bırakmış ,değmezmiş şimdi oturup tabi ağlar , yaptığı hataya ağlıyor ,aşıııkmış al sana aşk
Erkek için bıraktım cümlesini duydunuz mu benden yada yazdıklarımdan algılamanızda sorun olabilir ama bu boş yorumlarınızı benim konumda yapmayın burada kalbi güzel insanlar var sizin yeriniz yok

Biraz önce eve geldi bişey bırakmaya bana diyor ki neden ağlıyorsun ağlamıyorum dedim ağlamışsın neden ağlıyorsun diyor dedim böyle böyle cevabı ne oldu biliyor musun ben seni sürekli pış pışlayamam kafayı yemişssin sen dedi gitti
Sabah çkp gece birde geliyr ,senin normal tepkini anormal karşılıyor adamın kafa gitmiş zaten evli değilsnz siz bence bu evlilik değil .Üç seneden bahsedyrsn çok iyi tanımış olman gerekiyor burda yazmadığın detaylar var bence .Ben yerinde olsam uyarımı yapar gidişata bakarm düzelmiyorsa bununla ömür geçmez.

Erkek için bıraktım cümlesini duydunuz mu benden yada yazdıklarımdan algılamanızda sorun olabilir ama bu boş yorumlarınızı benim konumda yapmayın burada kalbi güzel insanlar var sizin yeriniz yok
Herkes yorum yapa bilirim bende yaptım ,gördüğün gibi erkek kısmın aklı hep kadını kandırmak onlar bunun için yaratılmış yaratıklar

Sabah çkp gece birde geliyr ,senin normal tepkini anormal karşılıyor adamın kafa gitmiş zaten evli değilsnz siz bence bu evlilik değil .Üç seneden bahsedyrsn çok iyi tanımış olman gerekiyor burda yazmadığın detaylar var bence .Ben yerinde olsam uyarımı yapar gidişata bakarm düzelmiyorsa bununla ömür geçmez.
İyiki varsın gerçekten o kadar iyi geldiniz ki bana

Bak bu sana ikide bir de sana sen kafayı yemişsin ben seni pışpışlayamam diyor ya bunun çok daha uç boyutlarını yaşayacaksın. Ve en sonunda sen kendini suçlu hissedeceksin.
Lütfen bak lütfen ben bu gidişatı biliyorum. Lütfen yakma kendini.
Ailen biraz üzülür ama sen ayağa kalktıktan sonra onlar da unutur.
El dediğin hep konuşur zaten eli boşver.
Asıl sen bu neşter yarasına göğüs germelisin.
Biliyorum şu an kalk git desek bunu düşündüğünde ruhunu bedenden ayırmak gibi canın yanıyor ama böyle devam edersen bir ruhun da kalmayacak. Lütfen tüm bunları hafife alma.

Çok zamanını aldım şeninde ama İnan rahatladım en üzüldüğüm o böyle biri değildi yemin ederim benim tanıdığım adam bu değildi hiç değildi ama bambaşka birisi çıktı resmen içinden
Mutlaka öncesinde sinyaller vermiştir görmek istememişsinizdir.1 ayda hiç kimse bu kadar değişemez.Boşanın.

Kamuda cikarildiniz. Saçmalamayın isterseniz. Kimse kamuda bu yüzden işten cikarilmaz. Refakatçi izni diye birşey var zaten.
Refakatçi izin süresi max 3 ay sürer bizim tedavimiz çok uzun zamandır devam ediyor ve sürekli parça parça izin aldığım için sorun olmaya başladı bundan dolayı cıkarıldım smdi inan acaba baska neden mi vardı diye düşünecek dermanım yok suan canımıni
İ

Boşanıp aile evine gidina cilen, bu evlilik olmasa daha iyi

Biraz önce eve geldi bişey bırakmaya bana diyor ki neden ağlıyorsun ağlamıyorum dedim ağlamışsın neden ağlıyorsun diyor dedim böyle böyle cevabı ne oldu biliyor musun ben seni sürekli pış pışlayamam kafayı yemişssin sen dedi gitti
Ayrılırsan peşini bırakmaz diye mi korkuyorsun,herhangi bir korkun mu var?Ne nalet bir adammış bu ya,adam denmez de lafın gelişi işte.

Bak bu sana ikide bir de sana sen kafayı yemişsin ben seni pışpışlayamam diyor ya bunun çok daha uç boyutlarını yaşayacaksın. Ve en sonunda sen kendini suçlu hissedeceksin.
Lütfen bak lütfen ben bu gidişatı biliyorum. Lütfen yakma kendini.
Ailen biraz üzülür ama sen ayağa kalktıktan sonra onlar da unutur.
El dediğin hep konuşur zaten eli boşver.
Asıl sen bu neşter yarasına göğüs germelisin.
Biliyorum şu an kalk git desek bunu düşündüğünde ruhunu bedenden ayırmak gibi canın yanıyor ama böyle devam edersen bir ruhun da kalmayacak. Lütfen tüm bunları hafife alma.
Biliyor musun yemin ederim kendim bir damla umrumda değilim sadece ailemi düşünüyorum çok saçma basit gelebilir sana ama yemin ederim sadece millet onlara ne der onlar biz sana yapma demiştik yaptın diye daha çok üzülür mü kafamda o kadar şey var ki ama İnan sadece annemle babam var

Back
X