Cok yalnizim...!

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Merhaba,
ben bu siteyi bazen takip ediyordum ve üye olmaya karar verdim.
Esimden 8 ay oldu ayrilali,anlasamadik ve suan bir türlü toparlanamdim.
Kendime cok kiziyorum böyle oldugum icin.
Nasil davranip ne yapabilecegimi bilmiyorum acimi hafifletebilmek icin?

Hic dert etme diyecegim ama biliyorum ki soylemesi kolay diyeceksin
Ben de kocamdan ayrildim sildi 1 yili gecti ve benim 6 yasinda bir kizim var
Belcikada tek basima yasiyorum
Yani zor olldugunu biliyorum ama gun geliyor bu sikintili donemden kurtuluyorsin
istesen de istemesende dunya donmeye devam ediyor

Bu durumdan kurtulmanin en iyi yolu sosyallesmek......

Yasama küsük halde dolasiyorum,sosyallesmek gelmiyor icimden.
Sanki hic gecmiyecek bu halim,sanki dünyada kara Bulutlar var daima.

Yasama küsük halde dolasiyorum,sosyallesmek gelmiyor icimden.
Sanki hic gecmiyecek bu halim,sanki dünyada kara Bulutlar var daima.
geçiyor gececek.. bu dünyada bunları yaşayan tek sen değilsin
işe güce ver kendini ileride olmasını istediklerin için çabala sen böyle düşünürsen tabiki kara bulutlar dağılmaz..

Hayatta hedefi olanı kimse karamsarlığa hapsedemez, birşeyler hayatında bir dönem acı verir ama bu sürekli olmaz ve buna fırsat vermez. Hedef derken illa ki iş yaşamı kariyer değil. Hedeflerinizi,beklentilerinizi tartın bence. Hayata bağlılığınızı oradan hissedeceksiniz.

İlgi alanınız,kabiliyetleriniz neler mesela? Bilmiyorum ama ben sıkntılı dönemlerde mümkün olduğunca evde çok fazla kalmamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla görüşüyorum ,faydalı psikoloji makaleleri okuyorum,radyo programları dinliyorum. Hani herkes kendini teselli edecek şeyi bilir ya az çok..ona göre davranıyorum,dikkatimi dağıtıyorum.Ve en önemlisi de kendime içten bir şekilde şunu diyorum: Ben bunu atlatamayacak kadar aciz değilim..

Kendinizi eve falan kapatmayin sakin, umarim calisiyorsunuzdur. Daha yeni ayrilmissiniz, umarim yeni hayatinizi benimser ve cok cok cok seversiniz. Birseyler paylasacak birini bulursunuz insallah...

canım benımm ALLAHTAN hayırlısı
kendıne yenı uğraşlar bul
dostlarınla gez eglen
evde durma kendını kapalı kapılar ardına kilitleme
artık ayaklarının üzerinde durabılecegını gösterme
Vakti bence harekete geç..

kendine mutlaka uğraşlar bul canım.insan boş oturunca kafasında kuruyor kurcalıyor geçmişi
bunu yapma silkelen kendine gel ve birşeylerle kendini oyala
eğer imkanın varsa işe gir çalış
umarım rahat bir şekilde bu dönemi atlatırsın

yalnız kalıp kendini dinleme mtlaka birileriyle konuş şimdi ne desem boş senin için biliyorum bunun tek ilacı zaman bence ama bu dönemi nekadar az hasarla atlatırsan senin için o kadar iyi neler yaşadın bilmiyorum ama yapman gereken bunların geride kaldığını hayatın devam ettiğini düşünüp kendini fazla yıpratmaman...

bisüre sonra geçicek bişey için bütün hayatını bitirmeyi düşünme sakın herşey geçio unutuluo imkansız gibi görünse de..

bende bikaç ay önce erkek arkadaşım tarafndan aldatıldığımı öğrendim tek güvendiğim insan oydu nasıl yıkıldığımı tahmin edersin şuan tedavi görüyorum bence sende bi pskiyatrdan destek al konuşup rahatlarsın daha kolay atlatabilirsin

tanımadığın biri olduğu için çok rahat bi şekilde konuşuluo o da seni yansız bi şekilde dinlio ben memnunum rahatlamış olarak çıkıorum terapiden,dene bence.

ben de sen gibi denize atuvereyim dedim kendimi ayagım adımı attı atıcak hep geri cekildim kızım var dedim bana ihtiyacı var hep ıyıdım he uyudum bana yapılanları haksızlıkları unutmak icin tam 2 yıl hesaplastım icimde az zaman degil inan bana kendine zarar veriyorsun ve varsa cocuguna tabi.. ha simdi 8 yıl oldu bak ben sanki bu evreleri hiiiic ama hic yasamamıs gibiyim ruya gibi oluyor sanki baska birisi sana hayatrtını anlatmısta dinlemissin gibi zamanla gömüyor insan her seyi ve dedigim gibi ölünün arkasından kon usmuyor bile zaman sadece zaman gecicek inan bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…