• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yalnizim...!

ben de sen gibi denize atuvereyim dedim kendimi ayagım adımı attı atıcak hep geri cekildim kızım var dedim bana ihtiyacı var hep ıyıdım he uyudum bana yapılanları haksızlıkları unutmak icin tam 2 yıl hesaplastım icimde az zaman degil inan bana kendine zarar veriyorsun ve varsa cocuguna tabi.. ha simdi 8 yıl oldu bak ben sanki bu evreleri hiiiic ama hic yasamamıs gibiyim ruya gibi oluyor sanki baska birisi sana hayatrtını anlatmısta dinlemissin gibi zamanla gömüyor insan her seyi ve dedigim gibi ölünün arkasından kon usmuyor bile zaman sadece zaman gecicek inan bana ..

Cocugum yok,seninkini Allah sana bagislasin.
Hersey güzel basliyor ve sonra kötüye gidince insan neye ugradigini sasiriyor.bende cok soruyorum kendime bircok seyi.

zamana ihtiyacın var canım ne kadar sosyallesirsen sosyalles ne kadar calısırsan calıs bu hesaplasmayı icinde zamanla bitireceksin bu bir surec ve zamanla körelicek gecicek ne desek boş kendimden biliyorum..

öldürmeyen herşey bizi GÜÇLENDİRİR..
bu dünyada tek önemli kişi var o da sizsiniz! bunu aklınızdan çıkarmayın
:71:

Bogazim dügümleniyor,gözlerim alev oluyor,tutmak istiyorum aglamamak icin herkesin yaninda mesela ailem.
hersey güzel baslamisti.
HERSEY BOS.
HAYAT BOS,O KADAR CARESIZIM

arkadaşım ya nedir bu halin resmen depresyondasın ya silkelen şöyle bi
annenlerlemisin orada rahatmısın çalışıyormusun
bunları sormamdaki amaç seni üzen tek şey yanlızlığınmı...

canım bak biraz polyannacılık oynamak gerekir örneğin elindeki leri düşün tamammı ilahi adalet varki sana yapılan haksızlıkta yok
bak eşimin sekreri kız 28 yaşında bir oğlu var lanet kocası nafaka vermiyor 2 senedir boşanamadı 600 maaş +ssk
maaşın 350 si kreşe gidiyor çünki annesi yaşlı ve kızın çocuğuyla başa çıkamıyor geriye 250 kalıyor istediği gibi yiyemiyor giyemiyor allahın adına güç gitmesin beterin beteri var tabi kocası diyormuşki çocuğu alıp götürdün bakıcaksın tabii....:53:

Evet ailemin yanindayim.
Isten cikmaliydim kisa süre önce.
bilmiyorum hep diyorum tek bir erkekle,esimle yaslanirim Insallah.

canım bak biraz polyannacılık oynamak gerekir örneğin elindeki leri düşün tamammı ilahi adalet varki sana yapılan haksızlıkta yok
bak eşimin sekreri kız 28 yaşında bir oğlu var lanet kocası nafaka vermiyor 2 senedir boşanamadı 600 maaş +ssk
maaşın 350 si kreşe gidiyor çünki annesi yaşlı ve kızın çocuğuyla başa çıkamıyor geriye 250 kalıyor istediği gibi yiyemiyor giyemiyor allahın adına güç gitmesin beterin beteri var tabi kocası diyormuşki çocuğu alıp götürdün bakıcaksın tabii....:53:

Sorumsuz egoist adam,cocugun sucu ne...

canım sen kendine acıdıkça çevrende kimse kalmaz
insanın doğası bu bak allaha şükür çocuğun olmadı babasız kalmıycak yada anne baba ayrılığı yaşamıycak
kendine bak önce bakım falan yap çalış birde tavsiyem

canım sen kendine acıdıkça çevrende kimse kalmaz
insanın doğası bu bak allaha şükür çocuğun olmadı babasız kalmıycak yada anne baba ayrılığı yaşamıycak
kendine bak önce bakım falan yap çalış birde tavsiyem

Keskelerim kaldi bana.
Keske biran önce ruhum yenilense

Koyver gitsin beee bebeğimm 3 günlük hayat,kimse için sıkılmaya üzülmeye değmiyooo...:21:

Son düzenleme:
Benimde moralim cok bozuk oldugu zamanlar mutlulukla ilgili sayfalar okuyorum
Nette. Mesela mutlu olmanin sirri yada nebiliyim kilo verme sayfalari :32:

Az sonra dilek yazacagim ve burda bir topikle arkadasin verdigi tavsiyeye göre camin önüne koyacagim.
Allaha yakin olmak cok iyi geliyor

:40:
Keskelerim kaldi bana.
Keske biran önce ruhum yenilense
keşkeleri düşünürsek işin içinden çıkamayız
iyi olmak yada kötü olmak bizim elimizde dr da sana bunları söyler gitsen
içinde bulunduğun + yönleri düşün
ben ne zaman bir şeye çok üzülsem daha kötü bir şey oluyo denedim:44:
allahın sopası yok demişler
o nedenle moral bozucu bir şeymi oldu onunla nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum
sonra olumsuz şeyi düşünmemeye çalışıyorum kendimi zorluyorum tv izlemeye iş yapmaya yatıp düşünmeme kara kara...

:40:
keşkeleri düşünürsek işin içinden çıkamayız
iyi olmak yada kötü olmak bizim elimizde dr da sana bunları söyler gitsen
içinde bulunduğun + yönleri düşün
ben ne zaman bir şeye çok üzülsem daha kötü bir şey oluyo denedim:44:
allahın sopası yok demişler
o nedenle moral bozucu bir şeymi oldu onunla nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum
sonra olumsuz şeyi düşünmemeye çalışıyorum kendimi zorluyorum tv izlemeye iş yapmaya yatıp düşünmeme kara kara...

Arkadasim isik bir kötü yanida hayat ve zaman geciyor ama ben sanki yasamiyorum.
kendime cok kiziyorum güclü olamadigim i:50:cin

Çevrende yakın kız arkadaşın varsa onunla dışarı çıksan. Toparlanmak için en büyük destek arkadaşlardır kanımca.
bilmiyorum belki yaşamışsındır daha önce hani aşk yüzünden dibe vurduğumuz, acı çektiğimiz vs. anlarda "o" kişiden başkası olamaz gibi gelir.
Sonra başka birisi olur ilerleyen zamanlarda ve neden o kişiyi -geçmişteki- hayatıma sokmuşum ki diye hayıflanırız. Bu herşey için geçerli.
Sana biri lazım, dokunman sarılman içini boşaltman sevgiyi hissetmen için.. bi dost olur veya bi sevgili adımını at gecikmeden.

Çevrende yakın kız arkadaşın varsa onunla dışarı çıksan. Toparlanmak için en büyük destek arkadaşlardır kanımca.
bilmiyorum belki yaşamışsındır daha önce hani aşk yüzünden dibe vurduğumuz, acı çektiğimiz vs. anlarda "o" kişiden başkası olamaz gibi gelir.
Sonra başka birisi olur ilerleyen zamanlarda ve neden o kişiyi -geçmişteki- hayatıma sokmuşum ki diye hayıflanırız. Bu herşey için geçerli.
Sana biri lazım, dokunman sarılman içini boşaltman sevgiyi hissetmen için.. bi dost olur veya bi sevgili adımını at gecikmeden.

Ben diyorum suan ondan baskasi olamaz,biliyorum Allaha büyük konusuyorum.

Bugün evime gidecegim son bir kez ve kalan esyalari cikartip Anahtar teslimati yapilacak.
Son bir kez görecegim o evi ama icimde yine hangi firtinalarin kopmasinin baslangici olacak.
Dua edin lütfen,yüregimin sizisi hafiflesin diye.

üzülme canım ya kafanda çok büyütme birçok insan yaşıyor bunları dik durmaya çalış ilk günden böyle olursan çok yıpranırsın ...yepyeni bir hayat seni bekliyor sana yapılan haksızlıkları düşün daha çok:14: :47:güçlü ol bırakma kendini :7::47:

Back
X