• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yalnizim...!

yarimelma .!.:
O kadar batik hisediyorum ki diyorum öldürsem kendimi kurtulsam.
Ama o da günah ve ben korkak.

ben de aynen boyle hissediyorum, zor geliyor hersey, hicbirsey yapmadan durmak istiyorsun, hicbirsey icin caba harcayacak gucun yok...bazen konusmak bile

Hayatda o kadar büyük acılar varki.İnsanlar gencecik evlatlarını eşlerini teröre kurban veriyor.Hastahaneler kanser hastalarıyla dolu.Gencecik insanlar kazalarda ölüyor onların aileleri bu kadar büyük acılara dayanıyor ölmeyi düşünmüyorda.Sizinde evet yaşadığınız üzücü bir olay ama inanın bu kadar büyütmeye değmez hele ölmeyi düşünmeye hiç değmez..Bir an önce toparlanın yeni bir birlikteliğe kendinizi hazırlayın belki eskisinden daha çok seversiniz.Ailenizi düşünün onlar için ayakta kalın.

Boşanmak gerçekten çok sancılı bir süreç canım. Kendini iyi hissetmemen çok doğal.
Acını yaşarken kendini engelleme, gözyaşlarını özgür bırak, öfkeni içinde barındırma.
Her insanın adaptasyon süreci farklı oluyor, sanırım uzmanlar 9 ayda yeni düzene adapte
olamayanların profesyonel yardım almalarını öneriyor.
4 yıl önce boşandığımda aynı şeyleri hissetmiş, sancılarımın hiç geçmiyeceğini düşünmütüm.
Profesyonel yardımla birlikte, hızla kara bulutlar kalktı ve yeniden aydınlığa kavuştum.
Artık geçmişi hatırlamak, geçmiş hakkında konuşmak beni hiç üzmüyor.
Senin için de her şey güzel olacak tatlım. Allah yardımcın olsun. :16:

Boşanmak gerçekten çok sancılı bir süreç canım. Kendini iyi hissetmemen çok doğal.
Acını yaşarken kendini engelleme, gözyaşlarını özgür bırak, öfkeni içinde barındırma.
Her insanın adaptasyon süreci farklı oluyor, sanırım uzmanlar 9 ayda yeni düzene adapte
olamayanların profesyonel yardım almalarını öneriyor.
4 yıl önce boşandığımda aynı şeyleri hissetmiş, sancılarımın hiç geçmiyeceğini düşünmütüm.
Profesyonel yardımla birlikte, hızla kara bulutlar kalktı ve yeniden aydınlığa kavuştum.
Artık geçmişi hatırlamak, geçmiş hakkında konuşmak beni hiç üzmüyor.
Senin için de her şey güzel olacak tatlım. Allah yardımcın olsun. :16:

Cok tesekkür ederim,ama ben birde hala umut besliyorumicimde.bitiremedim.

Cok tesekkür ederim,ama ben birde hala umut besliyorumicimde.bitiremedim.

Onunla yeniden biraraya gelmeyi,evlenmeyi mi umut ediyorsun canım?
Sana umut verecek sinyaller geliyor mu?
Olabilir elbette, örneklerini görüyoruz ama boşandıktan sonra aynı kişiyle
tekrar evlenenler arasında mutluluk oranı nedir Acaba?
Bu konuda istatistikler varmı ki, ben de merak ediyorum doğrusu.

Kendi adıma söylemem gerekirse, boşandıktan bir süre sonra bizim için de
yeniden beraberlik gündeme gelmişti. Yeni boşanmıştık, kafam çok karışık olduğu
için baskılara ve duygularıma yenilmeden sağlıklı karar verebilmek için önce tedavi
oldum ve sağlıklı düşünecek duruma geldikten sonra dururumumuzu değerlendirdim,
ölçtüm biçtim ve eğer yeniden biraraya gelmeyi kabul edersem, sanki o istememiş te
ben pişman olup geri adım atmışım gibi bir ortamın içinde olacaktım.
Egosu çok yüksek bir insandı ve en azından şakayla karışık, onsuzluğa dayanamadığımı
her fırsatta her ortamda söylemek gereği duyacaktı.
Bunu kaldıramazdım ve yeniden beraberliğin bizim kişiliklerimize uygun olmadığına karar verdim.
Aslında ilişki ve duygular boşanma gerçekleştiğinde bitmiyor. Umut ettiğin sürece bağlar
devam ediyor. Ne zaman ki karşı taraftan hiç bir beklentin kalmıyor işte o zaman tam
anlamıyla boşanmış oluyorsun.
Elbette gel gitlerden kurtulmak ve duygularından emin olmak için zamana ihtiyacın var canım.
Zamanla taşlar yerine oturacaktır. Ayrılık nedenleri de çok önemli tabii ki.

Onunla yeniden biraraya gelmeyi,evlenmeyi mi umut ediyorsun canım?
Sana umut verecek sinyaller geliyor mu?
Olabilir elbette, örneklerini görüyoruz ama boşandıktan sonra aynı kişiyle
tekrar evlenenler arasında mutluluk oranı nedir Acaba?
Bu konuda istatistikler varmı ki, ben de merak ediyorum doğrusu.

Kendi adıma söylemem gerekirse, boşandıktan bir süre sonra bizim için de
yeniden beraberlik gündeme gelmişti. Yeni boşanmıştık, kafam çok karışık olduğu
için baskılara ve duygularıma yenilmeden sağlıklı karar verebilmek için önce tedavi
oldum ve sağlıklı düşünecek duruma geldikten sonra dururumumuzu değerlendirdim,
ölçtüm biçtim ve eğer yeniden biraraya gelmeyi kabul edersem, sanki o istememiş te
ben pişman olup geri adım atmışım gibi bir ortamın içinde olacaktım.
Egosu çok yüksek bir insandı ve en azından şakayla karışık, onsuzluğa dayanamadığımı
her fırsatta her ortamda söylemek gereği duyacaktı.
Bunu kaldıramazdım ve yeniden beraberliğin bizim kişiliklerimize uygun olmadığına karar verdim.
Aslında ilişki ve duygular boşanma gerçekleştiğinde bitmiyor. Umut ettiğin sürece bağlar
devam ediyor. Ne zaman ki karşı taraftan hiç bir beklentin kalmıyor işte o zaman tam
anlamıyla boşanmış oluyorsun.
Elbette gel gitlerden kurtulmak ve duygularından emin olmak için zamana ihtiyacın var canım.
Zamanla taşlar yerine oturacaktır. Ayrılık nedenleri de çok önemli tabii ki.

Aslinda kötü biri degildi ama malesef olaylar üst üste geldi,ailelerde sorun yasadi.
Bilmiyorum o suan istiyor ama biliyoruzda biraz zor oldugunu ve zamana ihtiyac var.

geçicek hepsii... acında hafifleyecek belkihiç unutamıycaksın ama böle şiddetli hatırlamayacaksın.. hayat.. kader.. napabiliriz.. şu andan itibaren yepyeni bi hayat çiz kendine.. yeni hobilerin olsun.. yeni arkadaşlar edin..dünyanın sonu değil canımm güçlü olman gerekiyo..

Yine gözlerim doldu,hic bir an unutamiyorum.
Ah o hayaller,ah o umutlar.
Burada evlilikle ilgili birsey okuyunca kendi hazirliklarim aklima geliyor ve yuvam:14::14:

Eşinize hala aşıksınız galiba. Neden ayrıldınız anlaşamadığınız konular çok mu büyüktü? O da size aşık değil mi?

O biraz sorumsuzdu ve bundan dolayi madiyat yönünde yalanlari oluyordu.
Bilmiyorum arkadasim seviyorum diyor...
tekrar herseye baslamaktan sanki cekiniyor.cünkü biraz sorunlar oldu aileler arasida

beni cok rahatsiz eden de hic birsey yapmak istemiyorum,sadece oturmak istiyorum.
zor geliyor birsey yapmak:5:

ben de çok sık yaşıyorum bunu. kimseyle konuşmak istemiyorum bazen. hep ağlamak istediğim de oluyo. ama bu durumdan kurtulmanın yolunu dualarla buldum ben. internetten hüznü iken okunan sekine duasını indirdim. onu okuyunca ruh halim birden değişiveriyor. ve duaları okudukça sıkıntım geçiyo. bulduğun duaları elinde ne varsa oku. gerçekten çok büyük faydası oluo.

evli olupta ne kaadar yalnız olanlarda var aarkadaşım senin gibi ayyrılamyı göze alamaayanlarda var unutma hayat dahada kötü oluyor ozaman

iyice bunalıma bağlamışsın arkadaşım kendini rahat ol hayatın sonu değilki bu bukadar yıpranmaya değermi ailene de yazık onlarında psikolojisi bozulacak kendine biraz saygın varsa yepyeni bir hayata başlamaya hazırlan kafanda temizlik yap böyle olmazki silkelen senden daha kötüleri var unutma..

benim isim birde kendimle pek barisik olmadigim icin daha zor:14:
keske bende sizler gibi rahat düsünebilsem.
evet ailem üzülüyor.
üzmek istemesemde:14:

Back
X