Hahahahahahahahahahahahahaen sevdıgım şey,YALNIZLIK..
doya doya pırtlıyabılıyorsun..
illa pislik yapacan dimi sonra soruyosun neden pis işleri hep ben yapıyorum diye...en sevdıgım şey,YALNIZLIK..
doya doya pırtlıyabılıyorsun..
tam pırtlarken konuyu okudum napiimilla pislik yapacan dimi sonra soruyosun neden pis işleri hep ben yapıyorum diye...
tevekkeli topiğe girer girmez bir koku gelditam pırtlarken konuyu okudum napiim
mis misss..10 mllik esansı için servet dokuyolar,kavanozda saklayın sızdetevekkeli topiğe girer girmez bir koku geldi
a bebeğim ben daha ekşi kokular takılıyorum böyle yanık yanık....fresh kokuların alıcısı illaki vardır bak çıkar birazdan kim sıktı bu parfümü diyemis misss..10 mllik esansı için servet dokuyolar,kavanozda saklayın sızde
Aynen o dedigin seyleri ben de yaparim yani yasamayi cok severim cok da yalniz gezmisligim var amma velakinnnn maddi durumlar kritik simdi o yuzden yaa yoksa yalniz da yapilir ama esinle yapabilsen tabi cok daha guzel oluurrrrr :/ost: 36469129 .!.:Ayrica ben de yanlizim. Herkes benden uzakta ama alıyorum fotograf makinami çıkıyorum her seyi cekiyorum, alisveris yapiyorum, kahve icmeye gidiyorum, geziyorum, benim eşim de asiri yoğun cok nadir beraber cikabiliyoruz. Ama ben yine de cikip sahil havasi aliyorum, yuruyus yapıyorum, pierre lotiye gidip temiz hava aliyorum. Benim de hayatim boyle geciyor. Tek basina da insan zevk aliyor ya.. ben seviyorum. Tabi kocam ve ablalarimla aldığım zevk cok ayrisiz de yanliz zevk alacaginiz seyleri yapin bence..
Has bir de çalıştığım için o dediğimiz şeyler ancak haftasonu olabilir onda eşim var zaten benim derdim haftaici isten sonra 17.00-01.00 arası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?