çok yalnizim....

cracked_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
32
2
18
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben çalışan bir bayanim 30 yasında ...ama aksama kadar çalışıyorum konuşacak kimsem yok aksama kadar tek kelime etmeden çalışıyorum ...kocam da çok yoğun o da çalışıyor napicagimi şaşırdım ... yani ailemden de uzaktayim..samimi arkadaşım yok burada ..buradaki insanlar da samimiyetsiz,, komsular coluklu çocuklu ,, çok sıkılıyorum bu durumdan ...

senin benim gibi kaç kişi var kardeşş,İstanbuldasın topikte çok hatun çıkar iki lafın belini kırarsınız

Hadi bakalımggerçekten forum biraz iyi geldi yaa yine kocaman saracaktim yazık :) o da çok iyi biri ama çok çalışıyor iste ne diceksin ona da :) tskurler cevabin için :)

Maalesef hemen hemen hepimiz aynı durumdayız :) benim ailem yakında ama geçmişte babamla sıkıntılar oldu evden biraz soğudum kırgınım. Arkadaş desen 2-3 tane ama herkes kendi yaşam derdine düşmüş kimseden hayır yok. Gene eşler var yanımızda sadece :)

Öyle ama benim eşim de pek istekli olmuyor maalesef konuşmaya yaa yani istiyorum ki beni cankulagiyla dinlsin ama o ne zaman bitecek konuşmam diye bakıyor dediğim gibi iste de apartmanda da arkadaşım yok bazen çok sıkılıyorim..isyerindeki arkadaşla takistik oturduğun yerde de herkes çocuklu yoğun..ben de bebek istiyorum ama eşim istemiyor hoş evleneli daha bir sene olmadı zaten ama yas da geçiyor

Tam beni anlattin ben calismiyorum evdeyim ama arkadasim yok hic ve esim de cok yogun calisiyor. Aksam gelunce iki laf etmeye hali yok. E bende haliyle cok sıkılıyorum

Son düzenleme:
Yalnızlığı ben de seviyorum ama insan da bi sure ssonra sıkılıyor ..yeni insanlarla da pek kaynasamiyorum bunu söylemek ayıp belki ama sıkıcı geliyorlar dediğim gibi oturduğun yetdekiler belli yasta ve olgunlukta ..bendedaha uuçarı olmayı seviyorum gülmeyi eğlenmeyi ama yok maalesef ne bilim yaa eski dostlarını özlüyorum ama hiçbiri yanımdad değil telefonla konuşmayı da sevmiyorum..

Ayrica ben de yanlizim. Herkes benden uzakta ama alıyorum fotograf makinami çıkıyorum her seyi cekiyorum, alisveris yapiyorum, kahve icmeye gidiyorum, geziyorum, benim eşim de asiri yoğun cok nadir beraber cikabiliyoruz. Ama ben yine de cikip sahil havasi aliyorum, yuruyus yapıyorum, pierre lotiye gidip temiz hava aliyorum. Benim de hayatim boyle geciyor. Tek basina da insan zevk aliyor ya.. ben seviyorum. Tabi kocam ve ablalarimla aldığım zevk cok ayri siz de yanliz zevk alacaginiz seyleri yapin bence..

mis misss..10 mllik esansı için servet dokuyolar,kavanozda saklayın sızde
a bebeğim ben daha ekşi kokular takılıyorum böyle yanık yanık....fresh kokuların alıcısı illaki vardır bak çıkar birazdan kim sıktı bu parfümü diye

Aynen o dedigin seyleri ben de yaparim yani yasamayi cok severim cok da yalniz gezmisligim var amma velakinnnn maddi durumlar kritik simdi o yuzden yaa yoksa yalniz da yapilir ama esinle yapabilsen tabi cok daha guzel oluurrrrr :/

Has bir de çalıştığım için o dediğimiz şeyler ancak haftasonu olabilir onda eşim var zaten benim derdim haftaici isten sonra 17.00-01.00 arası :)

Has bir de çalıştığım için o dediğimiz şeyler ancak haftasonu olabilir onda eşim var zaten benim derdim haftaici isten sonra 17.00-01.00 arası :)

17.00-01.00 arasi mi? 17.00-18.00-19.00-20.00 bana uyar ondan sonrasi evdeyim gece 1lere kadar ne yapican kız aslinda aksam kurslari var. Ismek falan hem ucretsizdir de. Katilip cevre de edinebilirsiniz ..

Yok canım m tabiki aksam ben de evdeyim odum kopar dışarıda :) evde sıkılıyorum çünkü kocisko gündem delisidir habire twitterdan takip yapar ben de çok sıkılırım maalesef durum boyle ee evisleri de öyle cookkk mutlu etmesi yani beni malummm durumlar boyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…